• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۲
اصفهان » اجتماعی
کمتر از یک روز مانده به برگزاری مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید

اصفهان در آماده‌باش کامل برای بدرقه رهبر شهید

افرادی که قصد اسکان را در تهران برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب دارند از طریق پیام رسان بله ولینک باید برخاست ثبت نام کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ اکبر صالحی جانشین و سخنگوی ستاد بزرگداشت و تشییع امام شهید در استان اصفهان در نشست ستاد بزرگداشت و تشییع رهبر شهید در استان گفت: از طریق این پیام رسان‌ها زمینه اسکان وتغذیه و نیازمندی‌های زائران فراهم شده است.

وی افزود: در روز‌های یکشنبه ودوشنبه که برنامه اصلی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب است، ورود درتهران برای خودرو‌های شخصی واتوبوس امکان پذیر نیست بنابراین زائران اصفهانی می‌توانند در مسیر اتوبان قم – تهران مقابل مرقد حرم مطهر امام خمینی (ره) همجوار با دانشگاه شاهد خودرو خود را در محل بزرگ تعیین شده برای پارکینک‌های خودرو پارک کنند.

جانشین و سخنگوی ستاد بزرگداشت و تشییع امام شهید در استان اصفهان گفت: مترو تهران شبانه روز آماده انتقال زائران به محل برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب است.

استاندار اصفهان در نشست ستاد بزرگداشت و تشییع رهبر شهید استان اصفهان با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها، خواستار اجرای دقیق مصوبات ستاد، آمادگی کامل مجموعه‌های اجرایی و خدمت‌رسان و هماهنگی مستمر فرمانداران شهرستان‌ها شد تا خدمات‌رسانی به زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم با بالاترین سطح کیفیت و ایمنی انجام شود.

مهدی جمالی نژاد افزود: اصفهان در آماده باش کامل برای برگزاری باشکوه مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب و خدمت رسانی مطلوب به زائران در این مراسم است.

مسئول کمیته امداد و نجات ستاد بزرگداشت و تشییع رهبر شهید دراستان هم در این نشست گزارشی جامع از اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت بحران، امداد و پشتیبانی ارائه کرد و گفت: تمامی کاروان‌های اعزامی از نظر الزامات مدیریت بحران، ایمنی، تأمین برق، آب و سوخت ارزیابی شده‌اند و بازدید‌های ایمنی از موکب‌ها و محل‌های استقرار نیز در دستور کار قرار دارد.

منصور شیشه فروش افزود: بر اساس این گزارش، برای تسهیل خدمات‌رسانی، سهمیه سوخت جایگاه‌ها و خودرو‌ها در ایام برگزاری مراسم افزایش یافته و ۱۰ جایگاه سوخت در مسیر تردد زائران برای خدمت‌رسانی به ناوگان حمل‌ونقل، به‌ویژه اتوبوس‌ها، پیش‌بینی شده است.

وی گفت: همچنین استان اصفهان با اعزام ۱۵ دستگاه تانکر آبرسانی به تهران و قم، استقرار ۱۰ تیم ایمنی برق و تأمین شش دستگاه دیزل ژنراتور برای برق اضطراری، بخشی از مسئولیت پشتیبانی زیرساختی مراسم را بر عهده گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: در بخش امداد و اسکان نیز جمعیت هلال احمر استان اصفهان مسئولیت اردوگاه مستقر در بهشت‌زهرای تهران را بر عهده دارد؛ اردوگاهی که با نصب ۱۲ هزار و ۵۰۰ چادر و استقرار حدود ۳۰۰ نیروی امدادی، خدمات اسکان اضطراری و امدادی به زائران ارائه خواهد کرد.

منصور شیشه فروش گفت: علاوه بر این، پوشش امدادی مسیر‌های اصلی مراسم از میدان آزادی تا محل برگزاری آیین تشییع با استقرار آمبولانس‌ها و نیرو‌های امدادی انجام می‌شود و ۲۰۰ نیروی هلال احمر استان نیز برای خدمت‌رسانی به زائران در مشهد مقدس مستقر خواهند شد.

مسئول کمیته امداد و نجات ستاد بزرگداشت و تشییع رهبر شهید دراستان همچنین با اشاره به پیش‌بینی افزایش دمای هوا و احتمال وقوع گرد و غبار در روز‌های آینده، از آمادگی کامل حوزه بهداشت و درمان خبر داد و گفت: بسته‌های بهداشتی، توصیه‌های پزشکی و تجهیزات مورد نیاز با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت در اختیار کاروان‌ها قرار خواهد گرفت تا سلامت زائران در طول مسیر و محل استقرار به بهترین شکل تأمین شود.

در این نشست تأکید شد تمامی سناریو‌های مدیریت بحران، امدادرسانی، اسکان، خدمات پشتیبانی، ایمنی تجمعات، مدیریت تردد و خروج زائران با مشارکت دستگاه‌های اجرایی تدوین شده و همه ظرفیت‌های استان برای برگزاری باشکوه، منظم و ایمن مراسم بزرگداشت و تشییع رهبر شهید به کار گرفته خواهد شد.

همچنین با برقراری ارتباط برخط با فرمانداران شهرستان‌های استان، آخرین وضعیت آمادگی شهرستان‌ها، روند اعزام کاروان‌ها، فعالیت موکب‌ها و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت و بر اجرای دقیق برنامه‌ها و انسجام کامل میان ستاد استانی و شهرستان‌ها تأکید شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام اکیپ های جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی به مراسم بدرقه قائد شهید امت اسلامی
آغاز اردوی برون‌مرزی تیم ملی والیبال در صربستان
دوازدهم تیر؛ اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و گرمسار
هنر نصف جهان در بن‌بست صادرات
پویش ملی «عهد می‌بندم...» برگزار می‌شود
دعوت از مردم برای حضور در آیین‌های وداع‌ و تشییع رهبر شهید
اتحاد جهان اسلام درسایه رهنمود‌های رهبر شهید امت اسلام
اصفهان در آماده‌باش کامل برای بدرقه رهبر شهید
استقرار ۷۰۰۰ چادر برای اسکان زائران در مرقد امام خمینی (ره)
ورود وزیرکشور پاکستان به تهران
راهکارهایی برای پیشگیری از گرمازدگی
کیفیت هوای چهارمحال و بختیاری دومین روز متوالی ناسالم
۲۰۰ موکب در جاده های اصفهان،قم و تهران پذیرای زائران بدرقه رهبر شهید
آغاز به کار موکب رسانه‌ای صداوسیمای خوزستان در اهواز با محوریت بدرقه قائد شهید امت
اسدبیگی به دهوک پیوست
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود نفسگیر پرتغال در شب طلسم‌شکنی رونالدو
زنجان، مهیای بدرقه‌ای تاریخی
دومینوی استعفاء در پنتاگون؛ کناره گیری یک ژنرال ارشد دیگر
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۱۷ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۴ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)