• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۸۶۵۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

بزرگداشت چهلمین روز شهدای امنیت در دوگنبدان

امام جمعه دوگنبدان در مراسم چهلم شهدای امنیت گفت: امنیت را برای مردم به ارمغان آوردند و ادامه راه شهدای امنیت مستلزم شناخت دشمن و حفظ وحدت است.

بزرگداشت چهلمین روز شهدای امنیت در دوگنبدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه دوگنبدان در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهدای امنیت این شهرستان که در گلزار شهدا دوگنبدان برگزار شد، گفت: لباس پوشیدن و برگزاری این مراسم، صرفاً پایان یک دوره عزاداری برای شهدا نیست، بلکه زمان آگاهی، تنوع و فرصتی برای پرسش از خود در ادامه راه آنان است.
حجت الاسلام سید عنایت هاشمی منش با اشاره به جایگاه والای شهدا افزود: شهدا زنده‌اند و ناظر بر اعمال ما هستند و در امنیتی که هر روز نفس می‌کشیم و آرامشی که برای ما فراهم است، حضور دارند. 
وی ادامه داد: امنیت نعمتی پنهان، اما حیاتی است که بهای آن جان انسان‌های بزرگ و عزیزی از دوران دفاع مقدس تا به امروز بوده است.
امام جمعه دوگنبدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای امنیت، شهیدان دارابی، کرمی‌نژاد، حسنی‌نژاد و عباسی و دیگر شهدای اخیر، اضافه کرد: آنها کسانی بودند که نگذاشتند ترس مهمان‌خانه‌های مردم شود و در برابر بدخواهان نظام و کسانی که دنیا آنان را پس زده بود، ایستادگی کردند. 
وی گفت: آنان در دوراهی خطر، مسیر ایثار و شهادت را برگزیدند و با سپر کردن خود در برابر خطر، جان خود را فدا کردند.
حجت‌الاسلام هاشمی منش با بیان اینکه شهدا دارای ویژگی‌های برجسته‌ای بودند، اخلاص را نخستین ویژگی آنان برشمرد و افزود: شهدا برای دیده‌شدن نیامده بودند، بلکه به دلیل احساس تکلیف و وظیفه‌شناسی، با شجاعت و آگاهی کامل در برابر بدخواهان نظام ایستادند. 
وی ادامه داد: دومین ویژگی آنان بصیرت بالایشان بود؛ آنان دشمن را در لباس‌های فریبنده می‌شناختند و با شناخت کامل از دشمن، در برابر هجمه‌های روانی و شایعات ایستادگی می‌کردند.
امام‌جمعه گچساران اضافه کرد: شهدا از جنس مردم بودند و در میان آنان زندگی می‌کردند، امنیت برای آنان نه یک مأموریت، بلکه یک تعهد قلبی و باور عمیق بود.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ناامن جلوه‌دادن کشور و خالی‌کردن دل مردم، خاطرنشان کرد: دشمنان با همه توان خود وارد میدان شدند، اما خون پاک شهدا، ریشه این نظام را قوی‌تر کرد. خون شهدا چراغ راه آینده ملت ماست.
امام‌جمعه گچساران خطاب به خانواده‌های شهدا گفت: شما صاحبان یک پرچم مقدس هستید و صبر شما ادامه همان جهادی است که عزیزانتان در میدان نبرد انجام دادند.
وی وظیفه مردم در شرایط کنونی را حفظ وحدت و اعتماد به مدافعان امنیت دانست و تأکید کرد: نگذاریم خون شهدا در جامعه عادی جلوه داده شود، زیرا اگر خون شهید در جامعه عادی شود، جامعه می‌میرد. پیام شهدا از انقلاب تا جنگ تحمیلی و فتنه‌های اخیر این است که مؤمن باشید و بدانید حکومت از آن صالحان و ذلت برای دشمنان است.
حجت‌الاسلام هاشمی منش با بیان اینکه امنیت با شعار به دست نمی‌آید، بلکه باایمان، مجاهدت و فداکاری حاصل می‌شود، خطاب به مسئولان گفت: بدانید خون پاک شهدا در قیامت ما را خواهد گرفت اگر ذره‌ای غفلت کنیم.
امام‌جمعه گچساران با تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و امام راحل، اضافه کرد: این ملت مسیر خود را ادامه می‌دهد و شعارش «هیهات منا الذله» است. شهدا موجب سربلندی این ملت شده‌اند و ما راه آنان را ادامه خواهیم داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته کتابشناسی ماه مبارک رمضان
کرمان میزبان جشنواره خوراک و کارگروه گردشگری جاده ابریشم اکو
لیگ قهرمانان آسیا۲؛ شکست سپاهان مقابل الاهلی
ماه رمضان؛ ماه بندگی برای همه نسل‌ها
بسته خبری آپاراتچی
تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری
اعلام اسامی چند برابر ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی
«هنر نقاشی» ستون حیاتی توسعه شناختی کودکان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ بهمن
روابط اقتصادی ایران و تاجیکستان رو به گسترش است
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)