• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۴۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
یزد » اجتماعی

مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است

نماینده مردم بافق در مجلس شورای اسلامی: پرستاران از ارکان اصلی نظام سلامت هستند و مشکلات آنان به‌ویژه در زمینه سختی کار، حقوق و معیشت، از جمله موضوعاتی است که باید به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا صباغیان در آیین گرامیداشت روز پرستار بافق گفت: پرستاران از ارکان اصلی نظام سلامت هستند و مشکلات آنان به‌ویژه در زمینه سختی کار، حقوق و معیشت، از جمله موضوعاتی است که باید به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

 وی ادامه داد: متأسفانه بخشی از نارضایتی موجود در میان پرستاران ناشی از همین مسائل است و حتی برخی از آنان به مهاجرت فکر می‌کنند.

صباغیان با اشاره به اقدامات دولت و وزارت بهداشت در حمایت از کادر درمان گفت: خوشبختانه دولت در زمینه تأمین مسکن پرستاران، پرداخت حق و هزینه خدمات منزل برای پزشکان و همچنین پیگیری موضوع سختی کار و فوق‌العاده خاص، اقدامات مؤثری را در دستور کار دارد که امیدواریم به‌زودی به نتیجه برسد.

نماینده مردم بافق در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برخی از این طرح‌ها از جمله موضوع سختی کار، نیازمند تصویب نهایی در مجلس است که خوشبختانه همکاری لازم از سوی مجلس وجود دارد و پیگیری این موارد در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین درباره مسائل حوزه انتخابیه مهریز گفت: در این نشست دستورات خوبی برای شهرستان‌های حوزه صادر شد؛ از جمله بررسی ایجاد دانشکده علوم پزشکی و تخصیص پنج دستگاه آمبولانس با دستور وزیر برای شهرستان بافق که امیدواریم به‌زودی اجرایی شود.

صباغیان تأکید کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌ها از طریق دانشگاه علوم پزشکی پیگیر اجرای مصوبات هستند و در صورت بروز هرگونه مشکل، وزارت بهداشت نیز در کنار آنان قرار خواهد گرفت تا امور تا حصول نتیجه نهایی دنبال شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان بافق نیز در ادامه از کمبود شدید نیروی پرستار و فرسودگی ناوگان آمبولانس در این شهرستان خبر داد.

رنجبر هم در آیین گرامیداشت روز پرستار گفت: در حال حاضر مهم‌ترین دغدغه پرستاران شهرستان، اجرای فوق‌العاده خاص است که انتظار دارند در احکامشان اعمال شود.

وی افزود: حدود ۱۲۰ پرستار در بخش‌های مختلف درمانی شهرستان مشغول خدمت هستند، اما بافق با کمبود جدی پرستار روبه‌روست.

رنجبر با بیان اینکه در حوزه شبکه بهداشت و درمان بافق، کمبود حدود ۶۰ تا ۷۰ پرستار احساس می‌شود، اظهار داشت: این کمبود موجب افزایش فشار کاری بر نیرو‌های فعلی شده است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب ناوگان آمبولانس شهرستان بافق، گفت: یکی دیگر از چالش‌های مهم حوزه سلامت، فرسودگی آمبولانس‌هاست؛ در حال حاضر پنج دستگاه آمبولانس در شهرستان فعال است که برخی از آنها به دلیل فرسودگی از رده خارج شده‌اند.

رنجبر افزود: گاهی به علت خرابی یکی از آمبولانس‌ها، ناچار هستیم برای اعزام بیمار از سایر شهر‌ها کمک بگیریم که این مسئله روند خدمات‌رسانی را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

وی تأکید کرد: امید است با نگاه ویژه مسئولان استانی و کشوری، بخشی از این کمبود‌ها و مشکلات در آینده نزدیک برطرف شود تا مردم شهرستان بافق از خدمات مطلوب‌تری در حوزه سلامت بهره‌مند شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)