• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۹۹۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱
استان ها » اقتصادی
محرابیان؛

خط انتقال آب دریا به کرمان تا پایان سال کامل به بهره برداری می‌رسد

وزیر نیرو: طرح انتقال خطوطی آب دریا به کرمان که بهمن ماه سال گذشته عملیاتی شد، با پیشرفت ۴۵ درصدی، تا پایان سال به صورت کامل به مرحله بهره برداری می‌رسد.

خط انتقال آب دریا به کرمان تا پایان سال به بهره برداری کامل می‌رسدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شبکه خبر درباره جزییات بهره برداری از چند طرح عمرانی در حوزه آب و برق استان کرمان با آقای محرابیان وزیر نیرو گفت و گو کرد.

مجری: امروز چند طرح عمرانی در حوزه آب و برق در استان کرمان از جمله آبرسانی به شهرستان‌های بم و بروات، تصفیه خانه پساب سیرجان و یک نیروگاه حرارتی با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید. درباره جزییات طرح‌های زیرساختی استان کرمان بگویید. 
وزیر نیرو گفت: امروز فرصت بسیار خوبی بود با حضور آقای رئیس جمهور طرح‌های متنوعی در استان کرمان به مرحله بهره برداری رسید تحت آبرسانی به شهر‌های بم و بروات از سد نسا به طول ۵۷ کیلومتر با تصفیه خانه و ایستگاه پمپاژ و مخازن در مسیر به علاوه خط برق رسانی این طرح است بسیار مهم به شهر‌های شرقی استان می‌رساند البته در ادامه هم مقرر شده که به شهر‌های ریگان و فهرج ادامه پیدا کند که این مسیر‌ها را امسال شروع خواهیم کرد. 

محرابیان افزود: همچنین طرح فاضلاب شهر سیرجان که طرح بزرگی است با ۳۷۰ کیلومتر شبکه و حدود ۷ کیلومتر خط انتقال و تصفیه خانه مدرن به مرحله بهره برداری رسید. علاوه بر این طرح ها، طرح‌هایی در حوزه برق، خطوط انتقال، پست‌ها و طرح‌های برق رسانی روستایی به مرحله بهره برداری رسید و بعد از آن هم با حضور ریاست محترم جمهور نیروگاه واحد گاز در کرمان با بالاترین سطح راندمان و تکنولوژی به مرحله بهره برداری خواهد رسید. 

وی تصریح کرد: امروز با حضور ریاست محترم جمهور دیگر طرح‌های آبی استان هم بازدید شد هم بررسی شد تصمیمات بسیار خوبی برای تامین آب برای نقاط مختلف استان اتخاذ شد. ما طرح‌های آبرسانی را شهر به شهر و روستا به روستا پیگیری می‌کنیم طرح جهاد آبرسانی برای تامین آب پایدار روستا‌ها که حدود ۴۰ درصد این طرح عظیم و ملی در استان کرمان هم پیشرفت قابل توجهی داشت.

محرابیان ادامه داد: برای استان کرمان پیش بینی شده مسیر آب شیرین کن و خط انتقال آب دریا خطوطی برای چند شهر که بهمن ماه سال گذشته عملیاتی شد، امروز بازدیدی که داشتیم حدود ۶۴ کیلومتر از خط با پیشرفت حدود ۴۵ درصد احداث شده بود و تا پایان سال این طرح به مرحله بهره برداری به صورت کامل می‌رسانیم همچنین برای شهر‌های سیرجان و زرند و انار هم این خط را ادامه می‌دهیم که قرار شد اعتبارات لازم تامین شود و سرعت پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
تجلیل از مادران شهدای ورزشکار و قهرمانان اخلاق‌مدار
پیام از شما، پیگیری از ما
بسته خبر‌های کوتاه ۶ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
شهادت یکی از ماموران انتظامی در درگیری با اراذل و اوباش در لاهیجان
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در زنجان با محور شفافیت و بهره‌وری
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری
اجرای طرح اتصال در آذربایجان شرقی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (ششم آبان ۱۴۰۴)
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)