• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۳
آذربایجان شرقی » اجتماعی

تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی

 آیین بزرگداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی در تالار رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،بهرام سرمست استاندار آذربایجان‌شرقی در آیبن تجلیل از پرستاران با بیان اینکه امنیت سلامت بخشی از امنیت ملی بوده و بدون شک پرستاران نقش مهمی در تحقق این امنیت دارند بر ضرورت احصا و رفع مشکلات جامعه پرستاری تاکید کرد.
 
سرمست گفت:جامعه پرستاری با چالش‌هایی همچون کمبود نیروی انسانی نسبت به استانداردهای بین‌المللی، فرسودگی شغلی، فشار روانی ناشی از شیفت‌های سنگین، عدم اجرای کامل قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، بی‌عدالتی در توزیع نیرو میان مناطق، ناامنی شغلی و معیشتی روبرو است. همه این موارد تاب‌آوری نظام سلامت کشور را تهدید می‌کند و پرداختن به آن‌ها ضروری است.
 
وی توجه به معیشت این قشر برای حفظ سلامت جامعه را ضروری دانست و گفت: عدم توازن خدمات سلامت در شهرستان‌ها ضرورت نوسازی مراکز درمانی و توزیع عادلانه امکانات بیمارستانی را گوشزد می‌کند.
 
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در استان درصدد توزیع عادلانه امکانات هستیم، از تدوین برنامه راهبرد سلامت استان خبر داد و افزود: این برنامه با محوریت نیروی انسانی به خصوص پرستاران دنبال می‌شود.
 
وی با اعلام اینکه تکمیل و توسعه بیمارستان‌های استان در دستور کار است خاطرنشان کرد:در یکسال گذشته یکی از اولویت‌های ما تکمیل زیرساخت‌های درمانی در بخش دولتی و خیرساز بود.
 
سرمست با اشاره به اینکه تکمیل بیمارستان جامع سرطان از طریق به میدان آوردن مسئولان ارشد کشوری پیگیری می‌شود، اعتبار مورد نیاز برای تجهیزات بیمارستان حدود ۵۰ میلیون یورو برآورد شده است.
 
وی با اعلام اینکه با جذب ۵۰۰ نفر برای این بیمارستان موافقت شده است، بر ضرورت جذب و نگهداشت نیرو‌های پرستاری تاکید کرد.
 
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه برخی قوانین حوزه سلامت نیازمند بازنگری است گفت: نقص این قوانین نباید بهانه‌ای برای مسئولیت پذیری ما باشد چرا که این بخش با جان انسان‌ها سروکار دارد و دستگاه‌های فرهنگی هم باید نقش پررنگ تری در این حوزه ایفا کنند تا با ارتقای سواد سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری‌ها از بار درمان کاسته شود.
 
احمدرضا جودتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم با اشاره به سختی کار پرستاری اظهار کرد: فعالیت در عرصه سلامت و درمان کار گروهی است و نیرو‌های درمان مثل یک حلقه زنجیر به هم متصل هستند و باید هر یک نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
 
جودتی با بیان اینکه مشکلات حوزه سلامت و بیمه از دغدغه‌های جهانی است گفت: دولت توجه ویژه به این حوزه دارد و سال گذشته ۶۸۰ همت برای نظام سلامت کشور هزینه شده است.
 
وی با اشاره به تحقق ۲ وعده سال گذشته دکتر پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در زمینه شغل پرستاری (استخدام نیرو‌های جدید و افزایش رقم پرداختی اضافه کاری) گفت: ۶۰۰ پرستار در یکسال گذشته جذب بخش سلامت استان شده و اضافه کاری هم محقق شده است هر چند با نیاز‌های معیشتی و اقتصادی فاصله دارد.
 
مهدی ظلی رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تبریز هم با بیان اینکه کمبود اعتبار موجب اجرا نشدن فوق العاده خاص پرستاران شده است گفت: نیرو‌های درمان با وجود خدمات اضافه و فشار کاری امتیازی نمی‌گیرند، در صورتی که برای ارتقای خدمات درمانی باید به نیرو‌ها توجه شود.
 
گفتنی است آیین بزرگداشت روز پرستار با شعار ایران، قلب پرستار در تالار رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)