• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۶۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
خراسان جنوبی » اجتماعی

افزایش ۵۸ درصدی رویداد‌های گردشگری در خراسان جنوبی

امسال ۷۱ رویداد گردشگری در استان برگزار شده که در مقایسه با سال گذشته ۵۸ درصد افزایش یافته است.

افزایش ۵۸ درصدی رویداد‌های گردشگری در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از افزایش ۵۸ درصدی برگزاری رویداد‌های گردشگری در استان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و تأکید استاندار بر توسعه گردشگری به‌عنوان پیشران اقتصادی، نوروز ۱۴۰۵ با آمادگی کامل و رویکرد رونق‌بخشی به سفر‌ها برگزار خواهد شد.

سید احمد برآبادی با اشاره به برگزاری ۷۱ رویداد گردشگری در سال جاری افزود: این رقم در مقایسه با ۴۵ رویداد سال قبل، افزایش چشمگیری داشته و نشان‌دهنده فعال شدن ظرفیت‌های متنوع استان در حوزه گردشگری است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۷ رویداد گردشگری استان در تقویم رسمی گردشگری کشور ثبت شد و در سال ۱۴۰۴ نیز چهار رویداد دیگر به ثبت رسید که این موضوع جایگاه خراسان جنوبی را در سطح ملی تقویت کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به جذب اعتبارات حوزه گردشگری گفت: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۶۷۰ میلیارد ریال و در سال جاری بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه تسهیلات و سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده که در حال جذب و تخصیص است.

برآبادی از تصویب ۸۱ مصوبه در کارگروه‌های تخصصی گردشگری و صنایع دستی خبر داد و افزود: این رقم در سال قبل ۴۸ مصوبه بوده که افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد. همچنین برای نخستین‌بار ۲۱ مجوز بی‌نام سرمایه‌گذاری در استان تعریف شد که برخی از آنها به مرحله جذب سرمایه‌گذار رسیده‌اند.

وی برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت با رویکرد سرمایه‌گذاری را از اقدامات شاخص سال جاری دانست و گفت: تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای میان استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان برای توسعه گردشگری بیابان لوت منعقد شد که گامی مهم در هم‌افزایی منطقه‌ای محسوب می‌شود.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی درباره ساماندهی پایگاه‌های جهانی استان نیز گفت: برای نخستین‌بار ساختار اداری مشخصی برای پایگاه‌های جهانی از جمله باغ اکبریه، بیابان لوت و قنات بلده فردوس تعریف و ۱۶ پست سازمانی برای آنها اخذ شد که اقدامی مؤثر در ارتقای مدیریت این آثار جهانی است.

برآبادی همچنین از افزایش ۱۹۳ درصدی نشان‌های ملی صنایع دستی استان خبر داد و گفت: تعداد آثار دارای نشان ملی از ۱۵ مورد در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ۲۹ مورد در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته است. تشکیل کارگروه تخصصی سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی نیز از دیگر اقدامات انجام‌شده در راستای تقویت صنایع دستی استان است.

 

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های نوروزی گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۳ جلسه ستاد خدمات سفر برگزار شد و این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۱۸ جلسه افزایش یافت و جلسات به‌صورت هفتگی ادامه دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با بیان تقارن نوروز با عید سعید فطر گفت: با توجه به پیش‌بینی افزایش سفرها، ۳۸ نقطه پرتردد و حادثه‌خیز استان شناسایی شده و با همکاری دستگاه‌های اجرایی، سیاه‌چادر‌های عشایری، بازارچه‌های صنایع دستی و ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی در این نقاط برپا خواهد شد.

برآبادی ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، نوروزی پررونق در حوزه گردشگری استان رقم بخورد و ضمن تقویت هویت ایرانی ـ اسلامی، زمینه رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی بیش از پیش فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بانوان مشاور دستگاه‌های اجرایی در لاهیجان
آیین اختتامیه نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
انتصاب لفته دورکوندی به عنوان سرپرست فرمانداری خرمشهر
گشت‌های نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان تعزیرات در پردیس
برطرف شدن آلودگی شبکه آب شرب کاشمر
امضای تفاهمنامه ۴۲۰۰میلیارد تومانی تامین کاغذ کتب درسی
یک ساعت با محیط‌بان در مدرسه شهید ورمزیار خوی برگزار شد
ربیعی: هیچ‌چیز مانع رسیدن به هدف‌مان نخواهد شد
همایش اهمیت صنعت بذر در اقلید
شاخص‌های قیمت مصرف کننده در بهمن ماه
روز‌های بارانی و سرد در راه گیلان
کشف ۳۰ تن سنگ زینتی قاچاق در خور و بیابانک
بررسی ۱۹ پرونده شهری در کمیسیون ماده ۵ خوزستان برای ۹ شهر
رزمایش کمک مومنانه در شهرستان‌های قرچک و پاکدشت
جمع آوری معتادان متجاهر به مراکز ترک اعتیاد رشت
بررسی الزامات اجرای طرح آزمایشی آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در نقده
برنامه ریزی برای حل موضوع «رفع تعهد ارزی»
کانون فرهنگی تربیتی شهید مطهری الشتر، مهد پرورش استعداد‌ها
گسترش محدوده شهری شوشتر برای اجرای طرح‌های حمایتی مسکن
از ابلاغ سهیمه آسیایی به تیم بانوان نفت و گاز تا قابلیت استان برای میزبانی مسابقات هندبال آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)