• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
سمنان » سیاسی
امام جمعه سمنان :

اتحاد ملی در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را مایوس کرد

نماینده ولی فقیه در استان سمنان : حضور پر شور مردم در راهپیمایی های ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن روسیاهی دشمن را به دنبال داشت و نشانه ای از سربلندی نام ایران و نمایش انسجام ملی بود.

اتحاد ملی در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را مایوس کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی در نماز جمعه این هفته سمنان  با اشاره به آمار رسمی افزایش ۵۳ درصدی جمعیت شرکت‌کنندگان در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن نسبت به سال ۱۴۰۳ گفت:مردم عزیز ایران امسال با حضور پرشور خود در جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مشت محکمی بر دهان دشمنان کوبیدند.

وی با تاکید بر اینکه این حضور نشان داد نظام جمهوری اسلامی از پشتوانه مردمانی شریف، بصیر و ولایتمدار برخوردار است افزود: رسانه‌های جهانی از جمله رویترز، الجزیره و فرانس ۲۴ نیز نتوانستند عظمت این حضور را نادیده بگیرند و به‌صراحت از قدرت  مردم ایران در حمایت از نظام جمهوری اسلامی گزارش دادند.

امام جمعه سمنان با انتقاد از معدود رسانه‌های معاند که از پوشش این حماسه خودداری کردند، خاطرنشان کرد: دشمنان سر تعظیم در برابر عظمت ملت ایران فرود آوردند، اما متأسفانه برخی افراد از داخل، با انتقادات نابجا، خواسته یا ناخواسته به اهداف دشمن خدمت می‌کنندکه البته نیرو‌های امنیتی با هوشیاری کامل، عوامل مداخله‌جو را شناسایی و دستگیر کرده‌اند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام و اتحاد ملی در شرایط حساس کنونی تصریح کرد: دشمن تمام توان خود را به کار گرفته است تا این انسجام مقدس را از بین ببرد و هرگونه سخن نابجا یا عملکرد سطحی در این برهه حساس، به منزله زدن به سیمای وحدت ملی است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به تلاش‌های دولت برای بهبود وضعیت معیشتی مردم افزود: شخص رئیس‌جمهور با صداقت تمام از مردم عذرخواهی و مهم‌ترین دغدغه دولت را تأمین نیاز‌های اساسی و بهبود شرایط معیشتی اعلام کرد.

وی با اشاره به حضور دو وزیر دادگستری و میراث فرهنگی در استان سمنان در هفته اخیر گفت :  این پیگیری ها نشان‌دهنده ارتباط مستمر دولت با مردم و رویکرد گره‌گشایی و خدمت‌رسانی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات ایذایی و تهدیدات متعدد نظامی دشمنان علیه کشورمان تصریح کرد:  دشمن گاهی با جابه‌جایی نیرو‌ها و پایگاه‌های خود در منطقه، گاهی با تخلیه برخی پایگاه‌های نزدیک و گاهی با حرکت دادن ناو‌های جنگی و تهدید‌های گفتاری، به دنبال ایجاد رعب و وحشت است.

وی هدف دشمن از این تهدیداتِ به‌اصطلاح معتبرسازی شده را به‌هم‌ریختن محاسبات مسئولان و کشاندن ایران پای میز مذاکره‌ای دانست که خودشان آن را تحمیل کرده‌اند و افزود: وزیر امور خارجه کشورمان به‌درستی تأکید کردند که ما هیچ اعتمادی به طرف مقابل نداریم و فریب این مذاکرات را نمی‌خوریم.

خطیب جمعه سمنان تاکید کرد : از جهت سیاسی و بین‌المللی، مصالح نظام اسلامی و شورای عالی امنیت ملی با مشورت و اجازه رهبری معظم انقلاب اقتضا می‌کند که جمهوری اسلامی در دنیا محکوم نشود و نتوانند علیه ما اجماع‌سازی کنند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه مذاکرات صرفاً بر موضوع هسته‌ای متمرکز است، گفت: مسئولان وزارت امور خارجه بار‌ها اعلام کرده‌اند که فقط موضوع هسته‌ای مورد بحث است و اعتباری به پشت میز مذاکره نشستن با طرفی که هیچ‌گونه پایبندی به تعهداتش ندارد، نیست.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان در بخش پایانی خطبه های نماز جمعه با گرامیداشت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بر استفاده از ظرفیت های باقیمانده ماه شعبان و بهره مندی از فیوضات ماه رمضان تاکید  کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)