• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
آذربایجان شرقی » اجتماعی

آغاز آبگیری سد پیغام چای کلیبر

 عملیات آبگیری سد پیغام چای و کلنگ زنی تصفیه خانه و خط انتقال آب شرب کلیبر و روستا‌های مسیر آغاز شد.

آغاز آبگیری سد پیغام چای کلیبر
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،یوسف غفارزاده مدیر عامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی سد پیغام‌چای، آبگیری اولیه سد از رودخانه آغاز می‌شود گفت: در راستای بهره برداری بهینه از سرمایه گذاری صورت گرفته، تامین آب شرب و بهداشت شهر کلیبر و روستا‌های مسیر از آب سد در دستور کار قرار گرفته است.
 
غفارزاده گفت:با تکمیل بررسی های مربوطه، اخذ مجوز ماده ۲۳ برای تکمیل مطالعات و عملیات اجرایی از سازمان برنامه و بودجه کشور و انتخاب پیمانکار اجرای طرح سامانه انتقال آب شرب شهر کلیبر و ۱۰۱ روستای واقع در مسیر آغاز می‌شود.
 
وی گفت: امروز همزمان با آبگیری اولیه سد، عملیات اجرایی تصفیه خانه آب شرب کلیبر از سد پیغام چای با ظرفیت تصفیه ۱۰۰ لیتر در ثانیه و خط انتقال ٨ کیلومتری از تصفیه خانه تا مخازن شهر آغاز می‌شود.
 
غفارزاده با اشاره به اینکه این پروژه آب شرب پایدار جمعیتی بالغ بر ۲۶ هزار و ۷۰۰ نفر را در افق ۲۵ ساله تامین و نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی و توسعه پایدار منطقه ایفا خواهد کرد گفت: مدت زمان اجرای تصفیه خانه آب در صورت تامین اعتبار به موقع حدود ۲۴ ماه پیش بینی شده است.
 
وی اظهار کرد: تامین آب کشاورزی منطقه، آب شرب پایدار شهر کلیبر و روستا‌های مسیر، تامین آب مورد نیاز صنایع، کنترل سیلاب‌های فصلی و جلوگیری از هدررفت آب‌های سطحی و خروج آن از آب‌های مرزی از مهمترین اهداف اجرای سد پیغام‌چای به شمار می‌رود.
 
بهرام سرمست در آیین آبگیری اولیه سد پیغام چای کلیبر و کلنگ زنی طرح آبرسانی به شهر کلیبر و روستاهای مسیر از سد پیغام چای اظهار کرد:صداقت و شجاعت دولت و تفویض اختیارات به استان‌ ها، دلگرمی لازم برای انجام ماموریت‌ ها را فراهم کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: در استان نیز از ابتدای فعالیت دولت با ناترازی انرژی، دفاع مقدس ۱۲ روزه، وقایع اخیر و تنش آبی مواجه بودیم، اما با وجود این سختی‌ ها، لطف خداوند شامل حال ما شد و طرح های مهم و زیرساختی در مسیر اجرا قرار گرفت.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر رویکرد خدمت‌ محور دولت تصریح کرد: بنای ما خدمتگزاری بیش از پیش به مردم است. امروز پس از ۲۰ سال شاهد آبگیری این سد هستیم و این اقدام انجام وظیفه‌ای است که در قبال مردم شریف منطقه بر عهده داشتیم.

سرمست با اشاره به ضرورت تکمیل اجزای مرتبط با سد گفت: پایاب و تصفیه‌ خانه از ملزومات اصلی هر سد هستند و باید از ابتدای اجرای طرح همزمان با ساخت بدنه سد پیش می‌رفتند. به معاونت عمرانی استانداری ماموریت داده شده با توجه به اهمیت موضوع پیگیری‌ های لازم را انجام دهد تا طرح ها مطابق زمان‌ بندی تعیین‌ شده تکمیل و به بهره‌برداری کامل برسند.

وی خاطرنشان کرد: طرح های عمرانی در استان با جدیت در حال اجراست، به‌ طوری ‌که آذربایجان شرقی از نظر حجم سرمایه گذاری طرح های عمرانی در دهه فجر رتبه نخست کشور را کسب کرده است؛ موفقیتی که در سایه همت بخش خصوصی، همراهی مردم و تعامل دستگاه ‌های اجرایی به دست آمده است.

استاندار آذربایجان شرقی مهم‌ترین اولویت توسعه‌ای کلیبر را گردشگری دانست و گفت:جنگل‌ های بکر و طبیعت منحصربه‌فرد این منطقه یک مزیت رقابتی جدی برای توسعه گردشگری است و در حوزه زیرساخت‌هایی همچون احداث هتل نیز اقدامات موثری انجام شده است.

وی افزود:در چارچوب سیاست‌ های توسعه‌ای استان برای هر شهرستان یک محصول و مزیت اقتصادی تعریف شده و در کلیبر نیز ذغال‌ اخته به عنوان محصولی ویژه و منحصر‌به‌فرد مطرح است؛ به‌ گونه‌ای که بخش عمده تولید این محصول در کشور مربوط به کلیبر است و باید با تکمیل زنجیره تولید و برندسازی، زمینه ایجاد ارزش افزوده بیشتر فراهم شود.

سرمست همچنین به ظرفیت‌ های گسترده بخش کشاورزی، باغداری، دامداری و دامپروری منطقه اشاره کرد و گفت: این حوزه‌ها ظرفیت‌ های بزرگی برای سرمایه‌ گذاری دارند و توجه به آن‌ها می‌تواند اشتغال پایدار ایجاد کند. علاوه بر این ظرفیت‌ های معدنی منطقه نیز کمتر شناخته شده و مستعد سرمایه‌گذاری است که بهره ‌برداری از آن‌ها در نهایت به رفاه و آسایش مردم کلیبر و منطقه منجر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزش باد شدید و گرد و خاک در استان یزد
کاهش پرونده‌های قضایی رفسنجان
امضای قرارداد شمشیرباز کیش با سپاهان اصفهان
احداث هفتاد چشمه بهداشتی در کرمان
نام نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا‌ها برای بیش از دو هزار و ۵۰۰ حوزه انتخابیه خراسان رضوی
فولاد سیرجان صدرنشین هفته شانزدهم لیگ برتر والیبال
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
فصل تازه حکمرانی هوشمند در صنعت بازی‌های جدی
اعزام ۳۸۰ نفر از دانشجویان اصفهان به اردوی راهیان نور
با من بگو در رادیو سلامت
عرضه ۴۳۳ هزار تن محصول در بورس کالای ایران
کشف ۳۲ قطعه سکه عتیقه در راز و جرگلان
بهره برداری از بوستان کورینتو در بندرعباس
پوشش ۷۱ درصدی فیبر نوری در شعب رأی
اختصاص ماشین‌آلات خدماتی و ۳۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری سرعین
لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مسیر تصویب
رالی برفی در سوئد؛ پیشتازی کاتسوتای ژاپنی در روز دوم
درخشش البرز در مسابقات موی تای کشور
شارژ اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های هشتم تا دهم
دستیابی به فناوری بومی تصفیه پسماند بسیار خطرناک پالایشگاهی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
وزش باد در همدان ادامه دارد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۲ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)