• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
سیاسی » عمومی

مخبر: امام راحل در تمامی زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا بودند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده است حل مسائل پیچیدۀ کشور، از دفاع مقدس تا ناترازی‌ها، همواره با تکیه بر جوانان بوده است.

مخبر: امام راحل در تمامی زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا بودند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  محمد مخبر پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) که با حضور ده‌ها نفر از جوانان، دانشجویان و نخبگان و همچنین معاونان و مدیران بنیاد ایران پیشرفته برگزار شد، با اشاره به اینکه مهم‌ترین بحث در تجدید میثاق با امام راحل احصای آرمان‌های امام است، تصریح کرد: توصیۀ من به جوانان این است که آرمان‌های امام خمینی (ره) را بررسی و شناسایی کنند و ثمرات آرمان‌هایی را که به انجام رسیده و آسیب‌هایی را که آرمان‌های به فعلیت نرسیده ایجاد کرده‌اند شناسایی نمایند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تصریح کرد: امام خمینی در هیچ‌یک از مقاطع انقلاب اسلامی - چه زمانی که در قدرت و چه زمانی که در تبعید بودند - هیچ‌گاه سکوت و سکون و بی حرکتی نداشتند؛ ایشان هیچ‌گاه به‌صورت خطی عمل نکردند، بلکه با حرکت‌های نمایی توانستند پیش‌آفرینی کنند و همواره و در همۀ زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا باشند.

دکتر مخبر با تاکید بر نقش رهبری امام راحل اظهار داشت: امام خمینی توانستند پیش‌آفرین باشند، چون تمام حرکت‌های ایشان چه در انقلاب اسلامی، چه در مدیریت دفاع مقدس با جوانان بود و همین مسئله سبب سرنگونی نظام شاهنشاهی و ایجاد انقلاب اسلامی و نیز پیروزی در جنگ شد.

وی در ادامه افزود: امام خمینی (ره) یک آینده پژوه تراز بودند و راهبرد‌های ایشان بر پایه الگو‌های روز حکمرانی مبتنی بود و تاریخ اثبات می‌کند وقتی امام می‌گفتند شاه باید برود؛ حکومت اسلامی باید تشکیل شود و آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، صرفا براساس پیش‌بینی سیاسی نبود، بلکه ایشان مبتنی بر نسخه‌های حکمرانی نو، به این نتیجه رسیده بود که در راستای پیش‌آفرینی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و مدیریتی باید سازوکار و ساختاری در کشور ایجاد شود، تا آمریکا به معنای واقعی کلمه، هیچ غلطی نتواند انجام دهد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در ادامه با بیان این نکته که ضعف امروز نظام ناترازی در بخش‌های مختلف است، تاکید کرد: ناترازی‌هایی که امروزه در بخش‌های مختلف اعم از بودجه، برق، گاز و... وجود دارد، می‌تواند نقطه درخشان آینده ایران اسلامی و جوانان باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کشور در بسیاری از حوزه‌های سخت‌افزاری دچار کمبود نیست، تصریح کرد: حل مسائل اساسی کشور بیش از هر چیز به راهکار‌های نرم‌افزاری، مدیریتی و فناورانه نیاز دارد.

دکتر مخبر با اشاره به توان بازدارندگی جمهوری اسلامی از جمله در حوزه‌های موشکی، پهپادی و فضایی افزود: تمام تحولات زندگی امام راحل با محور جوانان بود؛ میانگین سنی فرماندهان جنگ که از سوی امام منصوب می‌شدند کمتر از سی‌وپنج سال بود و این دستاورد‌ها نتیجۀ اعتماد به نسل جوان و تداوم همان مسیر تحولی است که امام راحل بنیان گذاشتند.

همچنین در این مراسم که با میزبانی تولیت حرم مطهر امام راحل (ره) برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ضمن قدردانی از حضور مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، مدیران عالی بنیاد ایران پیشرفته و جمع کثیری از جوانان نخبه و پژوهشگران فعال کشور، گفت: تدبیر رهبری انقلاب در انتصاب جناب آقای دکتر مخبر و تشکیل چنین بنیادی، نشان از آن دارد ریاست بنیاد ایران پیشرفته نسبت به جوانان و ماهیت کار با آنها شناخت کافی و وافی دارد و کسانی را همراه می‌کند که در کنار تأمل و تفکر، به فکر معنویت و البته اقدام موثر و عملیات محور باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاهان دو - الاهلی دو: برد مثل آب‌خوردن از دست رفت!
هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع رگبار، رعدو برق و مه
قهرمانان هاکی «طلای سبز» تجلیل شدند
قدردانی فرمانده انتظامی خوزستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به دوحه
قدردانی استاندار از حضور گسترده مردم استان در راهپیایی ۲۲ بهمن
انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز در روستای دهشاوردی راین
جامعه ورزش استان البرز با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد
خروش دریای غیرت گیلانیان در فجر دشمن شکن
بازتاب حماسه حضور در رسانه‌های خارجی
افتتاح پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر چترود
ترک فعل مدیران در حوزه سرمایه‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود
لبیکتان به ندای رهبری، شنیدنی بود
افتتاح فاز اول و کلنگ‌زنی فاز دوم مجتمع گلخانه‌ای صولان در قلعه‌گنج
اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
۲۲ بهمن، روز تجلی اراده ملت بزرگ ایران
ورزشی‌های بیست و دوم بهمن ماه در استان سمنان
حضور باشکوه نسل‌ها در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
نمایش اتحاد و همبستگی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
توسعه و اصلاح بیش از ۳ کیلومتر شبکه آبرسانی در روستاهای بندر ماهشهر 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)