• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رئیس قوه قضائیه:

عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است

رئیس قوه قضائیه گفت: عزم ما در قوه قضائیه برای مبارزه و مقابله با فساد و مفسدان و سرچشمه‌های فساد، جزم و قاطع است و در این مسیر کوچکترین مماشاتی نخواهیم کرد.

عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ­حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در سخنانی در جمع نمایندگان قشرهای مختلف مردم استان مرکزی، با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه فجر، افزود: دشمن که جنگ ترکیبی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای را به ایران اسلامی تحمیل کرده است و در جنگ ۱۲ روزه نیز همه توان نظامی خود را به میدان آورده بود و در دی نیز اغتشاشگران و تروریست‌ها را مسلح کرده بود تا داعش‌گونه و فجیع‌تر از داعش، علیه مردم ما جنایت کنند، حالا پیشنهاد مذاکره داده است؛ صریح می‌گوییم که هیچ امید و اعتمادی به دشمن نداریم؛ به دشمن می‌گوییم که اگر می‌خواهد به اسم مذاکره، وقت‌کشی کند و بر تجهیزات و ادوات نظامی‌اش در منطقه بیفزاید، کور خوانده است؛ ما در نهایت آمادگی هستیم و مردم ما و قوای نظامی ما استوارتر و محکم‌تر از جنگ ۱۲ روزه به مصاف دشمن خواهند رفت. 

محسنی اژه‌ای با اشاره به شاخصه‌های جنگ ترکیبی دشمن، گفت: دشمن می‌خواهد با مضاعف کردن تحریم‌ها و محاصره اقتصادی، مردم ما را در تنگنای معیشتی قرار دهد و در مراودات اقتصادی و تولید ملی ما اختلال ایجاد کنیم؛ فلذا همگان باید هوشیار و مراقب باشیم؛ ما مسئولان و کارگزاران نیز باید بیش از همه مراقبت کنیم و هوشیاری به خرج دهیم. 

وی با اشاره به توطئه‌های دشمن در زمینه ایجاد نقار و دشمنی در جامعه ما، افزود: دشمن تلاش دارد تا بین صفوف مستحکم مردم ما تفرقه و چندصدایی ایجاد کند؛ در این مسیر، دشمن از عوامل نفوذی و فریب‌خورده و عناصر ضعیف‌النفس نیز بهره می‌گیرد. این روز‌ها مشاهده می‌کنید عناصری را که از قطار انقلاب پیاده شده‌اند و با سردمداران جنایتکار رژیم صهیونیستی و امریکا همصدا شده‌اند و در جهت منافع دشمنان ملت ایران بیانیه صادر می‌کنند. 

رئیس قوه قضائیه گفت: در فتنه خشن اخیر که شبیه به کودتا بود، دشمن تمام تلاش خود را برای کشته‌سازی به خرج داد و پس از آن با فریب‌های رسانه‌ای و جنگ روانی، در مورد جان‌باختگان آمارسازی‌های کذایی و قلب واقعیت کرد. در همین اثناء، عناصر ضعیف‌النفس و پیاده شده از قطار انقلاب، علیه کشور و همصدا با دشمن، بیانیه صادر کردند.

محسنی اژه‌ای در ادامه به برخی از موضوعاتی که حضار در این نشست مطرح کرده بودند اشاره کرد و افزود: عزم ما در قوه قضائیه برای مبارزه و مقابله با فساد و مفسدان و سرچشمه‌های فساد، جزم و قاطع است و در این مسیر کوچکترین مماشاتی نخواهیم کرد؛ طی روز‌ها و ماه‌های اخیر نیز به برخی از موضوعات و مقولات ورود مجدانه پیدا کرده‌ایم که آثار و نتایجش در روز‌های آتی مشخص و هویدا خواهد شد.

وی گفت: به پرونده عناصر دخیل در اغتشاشات و اعمال تروریستی اخیر نیز در نهایت سرعت و دقت و وفق قانون و عدالت، به حسبه رسیدگی خواهد شد و در قبال عناصر اصلی اغتشاشات، اغماضی صورت نخواهد گرفت. 

رئیس قوه قضائیه افزود: سند تحول قضایی، تاکنون دو بار اصلاح و به‌روزرسانی شده است و در مقاطع مختلف گزارش‌های مرتبط با پیاده‌سازی مفاد سند تحول ارائه شده است. گزارش مربوط به سال ۱۴۰۴ نیز قطعاً طی روز‌های آتی ارائه خواهد شد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائيه، آیت‌الله دری نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در سخنانی گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی، تحولات عظیم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را در سراسر کشور به ویژه استان مرکزی شاهد هستیم.

وی در ادامه به ذکر مطالبی درباره اغتشاشات اخیر در استان مرکزی و در پی آن، شکوه حضور مردم ولایتمدار و وطن‌دوست این استان در راهپیمایی ۲۲ دی ماه پرداخت.

آیت‌الله دری نجف آبادی همچنین بر ضرورت رسیدگی خردمندانه، حکیمانه و سریع به پرونده‌های دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر تاکید کرد و خواستار اتخاذ تدابیر لازم از سوی مسئولان ذی‌ربط برای خنثی کردن توطئه‌های بعدی دشمنان شد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های انسانی و منابع طبیعی فراوان استان مرکزی، خواستار عزم جدی مسئولان برای به فعلیت رساندن این ظرفیت‌ها و استفاده صحیح و بهینه از این منابع طبیعی شد. 

«سرلک» نماینده خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان مرکزی نیز در این جلسه بر ضرورت برخورد علنی و بازدارنده با عناصر اصلی اغتشاشات و همچنین مفسدان دانه درشت اقتصادی تاکید کرد. 

وی همچنین خواستار پیگیری جدی اجرای مصوبات سفر پیشین رئیس قوه قضائيه به استان مرکزی شد.

سرلک در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران تاکید کرد.

حجت‌الاسلام «عینی» نماینده روحانیون استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: امروز بخش قابل توجهی از اعتماد و امید مردم به حاکمیت، معطوف به عملکرد قوه قضائیه است. 

وی بر ضرورت بهره‌گیری هدفمند و بیش از پیش از ظرفیت علما و روحانیون با محوریت محلات و مساجد، در زمینه حل مسالمت آمیز اختلافات و کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضائی تاکید کرد و افزود: روحانیت همواره خود را یار و مددکار عدلیه می‌داند و آمادگی دارد به قوه قضائیه در ماموریت‌های قانونی‌اش یاری برساند. 

حجت الاسلام عینی همچنین خواستار در نظر گرفتن محدودیت سِنی برای جذب قضات و کارکنان دستگاه قضائی شد. 
نماینده روحانیون استان مرکزی همچنین بر ضرورت برخورد قاطع و بدون اغماض و گذشت با محاربین اغتشاشات اخیر تاکید کرد.

«خلیلی» نماینده صنعتگران استان مرکزی نیز در این جلسه طی سخنانی گفت: امروز صنعتگران در سخت‌ترین شرایط اقتصادی برای روشن نگه داشتن چراغ تولید در کشور، جانانه پای کار ایستاده‌اند. 

وی افزود: ما امروز با چالش کمبود منابع در حوزه صنایع مواجه نیستیم بلکه چالش اصلی ما، کمبود جسارت مدیران بالادستی است. 

خلیلی با اشاره به اینکه عدم ثبات ارز، مشکلات فزاینده‌ای را برای بنگاه‌های تولیدی ایجاد کرده است، گفت: بسیاری از مصوبات ستاد تسهیل که در حمایت از بنگاه‌های تولیدی به تصویب می‌رسند، متاسفانه در تعارض با قوانین دستگاه‌های اجرایی هستند و به همین دلیل به اجرا درنمی‌آیند. 

«زند» نماینده کارگران استان مرکزی نیز در این جلسه افزود: تجارب تلخ واگذاری‌ها و خصوصی‌سازی‌ها در استان مرکزی، امروز موجب نگرانی کارگران شرکت‌هایی شده که مجدداً بحث واگذاری آنها مطرح است؛ واگذاری‌ها باید بر مبنای اهلیت‌سنجی صورت گیرد و پس از آن نیز، نظارت‌های کافی وجود داشته باشد. 

وی در ادامه از اجرا نشدن آرای هیئت‌های حل اختلاف کارگران انتقاد کرد و خواستار اتخاذ تدابیر لازم از سوی مسئولان، برای تامین امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی شد. 

«دانش‌نژاد» نماینده دانشجویان استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: حُسن عملکرد قوه قضائیه، موجب افزایش امید و اعتماد مردم به جامعه می‌شود؛ ما از دستگاه قضایی به‌خاطر برخورد با بانک آینده، مبارزه با زمین‌خواران و پیگیری اجرای سند تحول، قدردانی می‌کنیم ولیکن می‌دانیم که هنوز با نقطه مطلوبِ عدلیه، فاصله‌ی فراوان داریم؛ هنوز عزم جدی و راسخی از سوی قوه قضائیه برای مبارزه با زالو‌ها و اخلالگران اقتصادی دیده نمی‌شود.

نماینده دانشجویان استان مرکزی افزود: تاکنون چرا هیچ گزارش شفاف و روشنی در خصوص اجرای سند تحول قضایی منتشر نشده است؟

وی در ادامه با قدردانی از برگزاری دادگاه منافقین در یک سال اخیر و همچنین توقیف اموال محرکان اغتشاشات دی‌ سال جاری، خواستار برخورد با سلبریتی‌هایی شد که با شبهه‌افکنی، فضای روانی جامعه را طی مدت اخیر مسموم کرده‌اند. 

دانش‌نژاد گفت: قوه قضائیه باید ابعاد بین‌المللی جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر را به صورت جدی پیگیری کند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح سینما استاد شهریار بستان آباد
سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
برگزاری همایش علما و روحانیون شاهرود
تقدیر از حضور حماسی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دستگیری سارق ظروف مسی در شهربابک
برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزیزقطب ۲ خوزستان
آغاز الگوی جدید مصرف گاز خانگی از مهر امسال
۴۲.۷ همت اعتبار در سفر دکتر پزشکیان به گلستان تصویب شد
فعالیت ۱۰ گروه جهادی در ایام‌الله دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)