• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۰۵۹۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
آذربایجان غربی » علمی فرهنگی

معلمان و مدیران مدارس؛ رهبران فرهنگی جامعه

نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب بر جایگاه بی‌بدیل معلم و نقش فرهنگی مدیران مدارس به عنوان رهبران فرهنگی و اجتماعی در تعالی جامعه تاکید کرد.

معلمان و مدیران مدارس؛  رهبران فرهنگی جامعه

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ در نشست مدیران مدارس و سرگروه‌های آموزشی شهرستان تکاب که با حضور علی‌اکبر صمیمی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار فرهنگی برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد میرزایی، نماینده مردم شریف شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با ایراد سخنانی صریح و محتوایی، بر اهمیت و قداست کار فرهنگی و آموزشی در ساخت تمدن اسلامی تأکید کرد. 

میرزایی در آغاز سخنان خود با اشاره به جایگاه رفیع معلمان در فرهنگ اسلامی گفت: مقام معلم با هیچ معیاری قابل سنجش نیست، معلم، چراغ هدایت جامعه و کاشف استعداد‌های نهفته است. هر تحولی که در کشور رخ دهد، ریشه در کلاس درس و اراده فرهنگی معلمان دارد. امروز اگر ما در مسیر پیشرفت گام برمی‌داریم، مرهون تلاش خالصانه آنان است که بی‌هیاهو، آینده این سرزمین را می‌سازند.

وی با بیان اینکه بدنه کارشناسی و فکری جامعه ایرانی از دل آموزش و پرورش برخاسته است، افزود: هیچ دستگاهی در کشور تأثیری فراگیرتر از آموزش و پرورش ندارد. امروز مدیران، متخصصان، روحانیون، دانشگاهیان و فعالان فرهنگی، همه از بستر آموزش و پرورش رشد کرده‌اند. اگر این نهاد علمی و تربیتی به‌درستی تقویت شود، مسیر اصلاح و ارتقای سایر بخش‌ها نیز هموار خواهد شد.

نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب خاطرنشان کرد که مدرسه فقط یک ساختمان با میز و نیمکت نیست، بلکه قلب تپنده ایران اسلامی است. او گفت: مدرسه جایی است که فرهنگ، ایمان، عقلانیت و مسئولیت‌پذیری در آن شکل می‌گیرد. نباید به آن صرفاً از منظر فیزیکی نگریست؛ زیرا در کلاس‌های همین مدارس، ریشه‌های استقلال، عدالت و پیشرفت کشور تنیده شده است.

میرزایی همچنین خطاب به معلمان و مدیران مدارس اظهار کرد: معلمان باید ادامه مسیر دانش‌آموزان را تعیین کنند و خودشان نیز مسیر تعالی و رشد را در جامعه دنبال نمایند، ارزش معلمی در پویایی و رشد مداوم نهفته است؛ معلمی که خود در حال یادگیری، مطالعه و ارتقا باشد، قادر است نسل‌های آینده را به قله‌های علم، اخلاق و ایمان هدایت کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از تلاش‌های مجموعه مدیریتی آموزش و پرورش استان گفت: امروز حضور مدیرکلی دغدغه‌مند، چون آقای صمیمی و تیم برنامه‌محور ایشان، نویدبخش تحولی جدی در آموزش و پرورش استان است. این هم‌گرایی فکری میان مدیران ستادی و صف، موجب خواهد شد عدالت آموزشی و پیشرفت فرهنگی در مناطق مختلف استان از جمله تکاب شتاب گیرد.

نماینده مردم در پایان بر نقش راهبری فرهنگی و اجتماعی مدیران و معلمان تأکید کرد و گفت: مدیران و معلمان فقط مسئول آموزش نیستند، بلکه لیدر‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه محسوب می‌شوند. بسیاری از جریان‌های اخلاقی، فرهنگی و حتی اجتماعی در جامعه از مدارس آغاز می‌شود و به واسطه تأثیرگذاری معلمان و مدیران، مسیر خود را می‌یابد. پس باید این نقش راهبری را با درک، بصیرت و تعهد ادامه داد تا آموزش و پرورش بتواند رسالت تمدن‌ساز خود را به‌درستی ایفا کند.

این نشست در فضایی صمیمی و کارشناسی برگزار شد و محور گفت‌وگوها، توسعه عدالت آموزشی، بهبود کیفیت یاددهی و یادگیری و ارتقای جایگاه فرهنگی آموزش و پرورش در شهرستان تکاب بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارق حرفه‌ای طلاجات منزل در ابهر
توقف نظری در نخستین بازی
برگزاری اولین همایش سرمایه گذاری و روش‌های نوین در سلماس
آغاز ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیام بروجن
صدرنشینی ایران و هند در دور گروهی
کمینه و بیشینه دمای سی ام آبان ماه در سمنان
آغاز طرح سرشماری حیات وحش در مناطق گرمسیری استان
رها سازی یک بال کبک در دامان طبیعت در تکاب
آسمان مازندران، همچنان صاف و آفتابی
اجرای بیش از ۳۰۰ ویژه برنام ه، واگذاری ۹ واحد مسکن محرومان در بندرانزلی
پیشنهاد ایران برای همکاری رسانه‌ای و مقابله با تحریف روایت‌ها
تجلیل از قهرمانان ورزشی و ورزشکاران برتر تکابی
ستاری بازی را مقابل جوجیتسو کار افغانستان واگذار کرد
فرماندار مهاباد: بسیج جریان فرهنگ، ایثار و خدمت به مردم است
ورود نیروگاه‌های خورشیدی خانگی به بورس سبز
آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
آغاز نخستین دوره و تجربه جهانی بانوان ایران
مهار آتش سوزی کارگاه سبدسازی در شهرک فدک فاز یک
استاندار: بسیج سرمایه ارزشمند توسعه پایدار کشور است
برگزاری پاتوق فاطمی برای کودکان و نوجوانان در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)