• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۷۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۴
قزوین » سیاسی

تشکیل هیئت نظارت انتخابات شوراها در قزوین/ آغاز ثبت‌نام داوطلبان از ۲۱ دی ماه

دبیر ستاد انتخابات استان قزوین اعلام کرد : هیئت نظارت بر هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در این استان تشکیل شده و ریاست آن بر عهده روح الله عباس‌پور است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نصیری، دبیر ستاد انتخابات استان قزوین، در خبر 20 شبکه قزوین گفت: هیئت نظارت درانتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی در استان قزوین تشکیل و احکام آن توسط هیئت نظارت مرکزی کشور صادر شده است که روح الله عباس‌پور نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس هیئت نظارت استان؛ عباس بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی به عنوان نایب رئیس هیئت نظارت؛ و فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنگوی هیئت نظارت استان انتخاب و معرفی شده‌اند.
 
وی در مورد الکترونیکی بودن انتخابات افزود: توسط وزارت کشور اعلام شده است که حتی در همه روستا‌ها انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود بدین جهت در حال آماده کردن شرایط برای برگزاری تمام الکترونیک انتخابات هستیم.
 
مدیرکل سیاسی انتخابات استان گفت: مگر اینکه در روز‌های آخر برخی از زیرساخت اجازه کار ندهد، ولی احتمال بر این هست که تمامی شعبات انتخابات حتی در روستا‌های دور افتاده هم به صورت الکترونیکی برگزار شود.
 
نصیری در ادامه با اشاره به جدول کلی زمان‌بندی انتخابات شورای شهر گفت: بر اساس تقویم پیش رو، صدور دستور شروع انتخابات توسط وزیر کشور ۲۷ آذر خواهد بود و پس از آن انتشار آگهی ثبت‌نام از داوطلبان در همان تاریخ توسط فرمانداران صورت می‌گیرد.
 
وی افزود: تشکیل هیئت‌های اجرایی شهرستان‌ها توسط فرمانداران هم از ۲۸ آذر ماه تا دوم دی ماه (به مدت ۵ روز) ادامه دارد و از سوم تا ششم دی ماه فرایند تشکیل هیئت‌های اجرایی پیگیری می‌شود.
 
به گفته دبیر ستاد انتخابات استان گفت: اولین کار اجرایی در ستاد انتخابات، ثبت‌نام از داوطلبان در داخل و خارج از کشور است که از ۲۱ دی تا ۲۷ دی ماه انجام خواهد شد.
 
وی افزود: پس از آن وارد مرحله استعلامات از مراجع پنج‌گانه در مورد کاندیدا‌های ثبت‌نام شده می‌شویم که ۱۰ روز مهلت دارند و سپس هیئت‌های نظارت تا ۲۰ روز فرصت دارند کار خود را به پایان برسانند.
 
نصیری در مورد جدول زمان‌بندی انتخابات شورای روستایی گفت: ثبت‌نام از شورا‌های روستا از ۲۴ بهمن تا ۳۰ بهمن ماه به مدت ۷ روز خواهد بود، همچنین ۱۰ تا ۱۴ روز برای هیئت‌های نظارت و دستگاه‌های استعلام‌دهنده در نظر گرفته شده است.
 
دبیر ستاد انتخابات در پاسخ به سؤالی درباره استعفای مدیران اظهار داشت: تاکنون ما اخباری در این زمینه دریافت نکردیم.
 
وی گفت: انتخابات در ۲۸ شهر انتخابات برگزار می‌شود، یک شهر دارای شورای ۹ نفره است، پنج شهر دارای شورای ۷ نفره است و ۲۲ شهر دارای شورای ۵ نفره است.
 
مدیرکل سیاسی انتخابات استان افزود: تعداد روستا‌های دارای شورای ۵ نفره، ۳۹ روستا و تعداد شورا‌های دارای ۳ نفره هم ۶۴۰ روستا است.
 
به گفته نصیری، انتخابات مجموعاً در ۶۷۹ روستا و ۲۸ شهر برگزار می‌شود.
 
وی گفت: ایرانی بودن، مدرک تحصیلی برای شورای شهر تا ۱۰۰ هزار نفر جمعیت لیسانس و تا ۵۰ هزار نفر فوق دیپلم، و برای روستا پنج نفره دیپلم و زیر پنج نفره سواد خواندن و نوشتن شرایطی است که این داوطلبان شورا‌ها باید داشته باشند.
 
انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)