• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
خراسان رضوی » سیاسی
معاون رئیس جمهور:

روان و پویا نبودن، نظام اداری

تدوین سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند» با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی دقیق ضروری است.

روان و پویا نبودن، نظام اداری

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور هم در جلسه شورای راهبردی تحول اداری استان گفت: نظام اداری، نظام اداری روان پویا نیست و این ضعف نظام اداری هم در تعامل دستگاه‌های هم سطح و ارجاع به دستگاه‌ها داریم و هم افزایی نبود و اگر چه کار‌هایی انجام شده، اما سرعت لازم نداشته است. 

علاءالدین رفیع زاده افزود: برای اینکه بتوانیم در این مسیر گامی برداریم باید نظارت و پاسخگویی در سطح مختلف داشته باشیم. برنامه نظام اداری در ۶ محور درحال اجرایی است و سند نقشه راه توسعه دولت هوشمند نوشته شده است.

وی ادامه داد: به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی داده‌ محور، بند ۶ سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، برای تدوین سند راهنمای نقشه راه دولت هوشمند در حال اجرایی است. 


معاون رئیس جمهور با اشاره به تکلیف قانونی تهیه دستورالعمل و سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند»، تدوین سندی دقیق با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی را ضروری دانست و گفت: نهایی‌سازی سند پیشنهادی به همراه پیوست‌ها و تعیین دقیق نقش دستگاه‌های متولی و همکار با مشارکت نهاد‌های مرتبط شد.

رفیع زاده افزود: از آغاز رسمی اجرای فرایند‌های سامانه فوریت‌های اداری (فواد) با شماره ۱۲۸ بر نقش نظارت مردمی در تحول اداری، ضرورت بازآرایی ساختار‌های منابع انسانی و تمرکز دولت چهاردهم بر کارآمدی، شفافیت و تکریم مردم تأکید کرد.

وی ادامه داد: هیچ تعارفی در کار نیست؛ هرگونه بی‌اعتنایی به ارباب رجوع ممنوع است و به این منظور سازمان اداری و استخدامی کشور محور تحول اداری را در حفظ کرامت ارباب‌رجوع از وظایف خود می‌داند. 
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به مواد ۸۶ و ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری،گفت: قانون از سال ۱۳۸۶ صراحت دارد که کارمندان باید امانت‌دار و گشاده‌رو باشند و هرگونه بی‌اعتنایی به مراجعان ممنوع است. فواد آمده تا این تکلیف روی زمین‌مانده را زنده کند. 

علاءالدین رفیع‌زاده افزود: دراین مدت، ۲۳ مدیر تذکر گرفتند، ۱۸ کارمند اخطار و ۲۵ نفر هم به‌دلیل عملکرد مطلوب تشویق شدند؛ این آمار نشان می‌دهد که فواد هم صدای مردم و هم تریبون کارمندان خوش‌رفتار است. 

وی ادامه داد: از استاندار خواسته‌ام مسئول مستقیم پیگیری باشد و رسانه‌ها نیز فرایند را رصد کنند. بخش خصوصی، مدیریت مرکز تماس را برعهده دارد تا پاسخگویی از منطق سنتی اداری جدا شود. 

رفیع‌زاده اجرای سامانه فواد را «امتحان بزرگ» دستگاه‌های اجرایی دانست و ابراز امیدواری کرد: اگر تکریم ارباب‌رجوع در ادارات جا بیفتد، رضایت مردم و در نهایت رضایت الهی را در پی خواهد داشت. 
وی همچنین از مراحل ارزیابی استخدام کارشناسان فرمانداری‌ها و بخشداری‌های خراسان رضوی گفت: در طول سال دو مرحله آزمون استخدامی داریم و تا پایان سال بیش از ۱۰۰ هزار نفر جذب خواهند شد که آموزش و پرورش و وزارت بهداشت بیشترین جذب پرسنل را دارند. 
استاندار هم در این جلسه گفت: با تفویض اختیارات به استانداران که از سوی دولت شروع شد قطعا کارگشا خواهدبود و می‌توان نیرو‌های کارآمد جذب دستگاه‌ها شوند. 
غلامحسین مظفری افزود: برای جذب نیرو‌ها باید تخصص و کارشناس بودن را ویژه لحاظ کنیم تا بتوانیم در پیشبرد اهداف نظام قدم‌های موثری برداریم. 
وی ادامه داد: یکی از کار‌های مهم در سازمان اداری‌تون استخدامی باید بدنه کارشناسی را تقویت کنیم و در این مسیر باید برنامه تحول گرایانه را در استان‌ها و دستگاه‌ها اجرایی کنیم. 
رییس شورای راهبردی تحول اداری استان گفت: ساختار تحول اداری خراسان رضوی را باید در کلان و در حد پایتخت ببینیم و توجه ویژه در ساختار اداری دیده شود چرا که یک سوم جمعیت کشور در یکسال میهمان مشهد هستند و اداره اینها اداره خاص می‌باشد. 
مظفری افزود؛ در آزمون کارشناسان فرمانداری و بخشداری خراسان رضوی که با حضور ۳۲۰ کارشناسی که در آزمون حضور داشتند با آزمون و مصاحبه تخصصی ۱۵۲ نفر جذب استانداری، فرمانداری و بخشداری‌های استان می‌شوند. 
در پایان تفاهم نامه همکاری بین استانداری و سازمان اداری و استخدامی امضا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حادثه رانندگی با دوفوتی و هشت مصدوم در چهارمحال و بختیاری
آیین بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی با حضور فعالان رسانه‌های جهان
شروع مخاطره گرمای هوا در منطقه از امروز
پرداخت حقوق ناجیان غریق و عوامل هلال احمر مازندران
استقرار و راه اندازی دو ایستگاه پرسرعت و سیار همراه اول در مرز چذابه
هوای گرم در همدان ماندگار است
ضرورت آشنایی جامعه با راه‌های پیشگیری از معلولیت هاو آسیب‌های اجتماعی
حجت الاسلام دانشی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد شد
لایروبی ۹۱ کیلومتر از شبکه جمع‌آوری فاضلاب غرب استان تهران
دولت ونزوئلا ۷ کودک ربوده شده از سوی دولت آمریکا را بازگرداند
کوروش ملکی به نساجی پیوست
امیدواریم پاسدار صدای حقیقت در سراسر دنیا باشیم
انجام موفق پنجمین سزارین مادر باردار کاشمری
کشف و ضبط ۱۰۶ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز
درخشش کشتی گیران مازندرانی در رقابت‌های پیشکسوتان کشور
انصراف ۲۵۷ مادر همدانی از سقط جنین
۸۷۰ طرح مشاغل خانگی در استان اردبیل تسهیلات دریافت کردند
افزایش ۹ درصدی صادرات غیرنفتی در مناطق آزاد کشور
روستا بازارها، عامل رونق اقتصادی و توسعه پایدار
مادر شهیدان والامقام بهجت و شهناز علینژاد آسمانی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ سوادکوهی به دیدار رده بندی رفت
دفترچه سوالات «علوم تجربی» نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته آزمون سراسری آغاز شد
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد
پخش زنده سه رقابت والیبال لیگ ملت‌ها از شبکه ورزش
تقابل ایران و پاکستان در مرحله نهایی والیبال قهرمانی آسیا
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
نشست شورای عالی قضایی
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
هوافضای سپاه تبدیل به عزت و افتخار نظام اسلامی شده است
با پسماندسوزی عمدی برخورد قانونی خواهد شد
برخورد تعزیراتی با افزایش بی‌رویه قیمت کالا‌ها
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۱۶ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
شاهد امنیت داخلی کشور در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه بودیم  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
سه کشته در حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای کاتولیک غزه  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)