• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۹۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۸
اجتماعی » عمومی

وزارت رفاه متعهد به گسترش عدالت اجتماعی است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت رفاه متعهد به گسترش عدالت اجتماعی، بازتوزیع عادلانه منابع و ارتقای کیفیت زندگی همه ایرانیان است.

وزارت رفاه متعهد به گسترش عدالت اجتماعی و بازتوزیع عادلانه منابع است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور را بازوی توانمند دولت در مسیر اجتماعی‌سازی سیاست‌های رفاهی، کاهش نابرابری، ارتقای تاب‌آوری اجتماعی و بسترسازی برای عدالت پایدار دانست و گفت این وزارتخانه متعهد به گسترش عدالت اجتماعی، بازتوزیع عادلانه منابع و ارتقای کیفیت زندگی همه ایرانیان است.

در متن پیام احمد میدری به مناسبت روز بهزیستی آمده است: سازمان بهزیستی کشور به عنوان مولود انقلاب اسلامی و با دغدغه‌مندی شهید «دکتر محمدعلی فیاض بخش» تشکیل شد و در حال حاضر رکن اساسی سلامت اجتماعی در کشور محسوب می‌شود.

فرارسیدن هفته بهزیستی، فرصتی است تا بار دیگر بر ضرورت سیاست‌گذاری‌های فراگیر در حوزه رفاه اجتماعی تأکید و از تلاش‌های ارزشمند شما همکاران متخصص و دلسوز که در خط مقدم پاسداری از کرامت انسانی و سلامت روان جامعه ایستاده‌اید، قدردانی کنیم.

در ادامه پیام وزیر رفاه آمده است: این هفته که همزمان شده با روز‌های پس از جنگ ۱۲ روزه، حضور مؤثر و ایثارگرانه مددکاران، روانشناسان و کارکنان سازمان بهزیستی در کنار مردم، تجلی روشن سرمایه اجتماعی و تعهد انسانی در لحظات بحران بود؛ این حضور تحقق عدالت اجتماعی و مرهمی بر زخم‌های جسمی و روانی آسیب دیدگان بود.

سازمان بهزیستی کشور نماد مسئولیت پذیری نهادی است که رسالت خود را صرفاً یک سازمان حمایتی نمی‌بیند بلکه بازوی توانمند دولت در مسیر اجتماعی سازی سیاست‌های رفاهی، کاهش نابرابری، ارتقای تاب آوری اجتماعی و بسترسازی برای عدالت پایدار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه این پیام تاکید کرده است: بر این باورم که سیاست‌های رفاه اجتماعی اگر با رویکرد ساختاری و بلندمدت پی‌ریزی شوند می‌توانند بنیان‌های توسعه انسانی را در جامعه مستحکم سازند و از تولید چرخه‌های بازتولید فقر و نابرابری جلوگیری کنند. همان‌گونه که در مسیر اصلاح سیاست‌های یارانه‌ای و بازطراحی نظام تأمین اجتماعی کوشیده‌ایم تا منابع به سوی دهک‌های پایین‌تر هدایت شود. امروز نیز در حوزه بهزیستی باید با نگاهی باز توزیعی و عدالت محور، حمایت از گروه‌های در معرض آسیب را به مهمترین رکن سیاست گذاری اجتماعی بدل کنیم.

در ادامه پیام میدری آمده است: بر این باوریم که تحقق رفاه عمومی نه از مسیر انفعال اقتصادی، بلکه از طریق مشارکت فعال آحاد جامعه در تولید و تصمیم‌سازی اجتماعی ممکن می‌شود؛ از همین رو تقویت نهاد‌های مردمی توانمندسازی جامعه هدف و توجه به عدالت فضایی، جنسیتی و نسلی در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد. از دیگر سو سلامت روان به مثابه یکی از ارکان بنیادین زندگی معنادار انسانی، نیازمند توجهی فراتر از اقدامات درمانی صرف است. باید ساختار‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را بنا کنیم که از ابتدا زمینه‌های فرسایش روانی را کاهش دهند؛ به همین دلیل نقش مددکاران اجتماعی، روان شناسان و فعالان حوزه بهزیستی نقشی استراتژیک و حیاتی در نهادسازی اجتماعی برای قرن جدید است.

در ادامه تاکید شده است: در این مسیر، با الهام از تجارب جهانی و ریشه‌های بومی، ما بر طراحی و اجرای سیاست‌های پایدار اجتماعی تاکید داریم که نه فقط برای رفع فقر بلکه برای «فراگیری عدالت» است. این سیاست‌ها، همان کلید‌های اجتماعی سازی حکمرانی هستند که ملت ما سزاوار آن است.

در پایان پیام وزیر رفاه آمده است: درود می‌فرستم بر روح پاک شهید دکتر محمدعلی فیاض‌بخش و همه شهدای عزیز بهزیستی و همین‌طور شهدای حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی و به همه آنان که در روز‌های تار و روشن چراغ امید را در خانه‌های آسیب دیدگان برافروختند، ادای احترام می‌کنم.

این هفته را به همه تلاشگران بهزیستی تبریک می‌گویم و اطمینان می‌دهم که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خود را متعهد به گسترش عدالت اجتماعی، بازتوزیع عادلانه منابع و ارتقای کیفیت زندگی همه ایرانیان می‌داند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
نشست شورای عالی قضایی
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
یونسکو ترور کارکنان رسانه ملی را محکوم کرد
تقویم روز اوقات شرعی گیلان، ۲۷ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
لرستان میزبان جشنواره ملی کاریکاتور
رفع چالش کمبود آب نیازمند عزم ملی است
کاروان تیم ملی فوتبال بانوان میهمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در امان
تداوم بارش رگباری باران در سمنان
آغاز حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان
اسلوونی ۲ وزیر تندروی رژیم صهیونسیتی را ممنوع الورود کرد
طولانی شدن مدت زمان احداث بزرگراه بستان آباد- سراب -نیر
دستگیری ۱۱ سارق در بروجرد
یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان شد
ایران میزبان نشست جهانی مراکز مقوله دوم میراثی در سال ۲۰۲۶
مصاف ایران - ژاپن در نیمه‌نهایی
دیدار استاندار آذربایجان شرقی با خانواده های شهدا
بارندگی شدید باعث جاری‌شدن سیلاب در رودخانۀ شهباوگِ بشاگرد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
ورود موج بی‌سابقه گرمای شدید به کشور
جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور
شروع فرایند هدایت تحصیلی پایه نهم از فردا
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز نخست هفته سوم؛ برنامه دومین روز
پیاتزا: نمی‌توانم بگویم خوشحال هستم؛ روند خوب‌مان تداوم نداشت
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌ میلیون داوطلب
اسماعیل‌نژاد و سمنیوک امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و لهستان
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
کریمی: خوب بودیم، اما نتیجه دلخواه‌مان حاصل نشد
افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج
نتایج آزمون سراسری نیمه اول مهر اعلام شود
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)