• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۹۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه
محمدی:

ادعا‌های فروش سؤالات کنکور کذب محض است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر ضرورت خروج متقاضیان از گروه‌ها و کانال‌های کلاهبردار تاکید کرد: متقاضیان هوشیار باشند که ادعا‌هایی که درباره فروش سؤالات کنکور مطرح می‌شود، کذب محض است.

ادعا‌های فروش سؤالات کنکور کذب محض است
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما دکتر رضا محمدی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۷۳۰ هزار نفر از متقاضیان نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ نسبت به مشاهده و دریافت کارت شرکت در آزمون اقدام کرده‌اند، گفت: متقاضیان در صورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون باید بر اساس مفاد اطلاعیه نحوه دریافت کارت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، نسبت به ویرایش یا رفع نقص اقدام کنند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: واحد‌های های رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۲۵ تیر با حضور نمایندگان سازمان سنجش آموزش کشور در تمامی شهرستان‌های محل برگزاری آزمون و بر اساس آدرس‌های مندرج در اطلاعیه موجود در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آماده پاسخگویی هستند.
وی ضمن بیان آمادگی کامل شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون، گفت: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه و آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر پنجشنبه ۲۶ تیر و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه ۲۷ تیر در ۵۶۲ حوزه اصلی و ۱۵۴۶ حوزه فرعی در ۴۱۱ شهرستان و ۱۵ حوزه خارج از کشور برگزار می‌شود.
محمدی افزود: فرآیند آزمون صبح‌ها راس ساعت ۷:۳۰ و عصر ساعت ۱۵:۰۰ آغاز می‌شود و درب حوزه‌های امتحانی به ترتیب ساعت ۷:۰۰ صبح و ۱۴:۳۰ عصر بسته خواهد شد و متقاضیان باید قبل از بسته شدن درب ورودی، در حوزه آزمون حضور داشته باشند ضمن اینکه تأکید می‌شود همراه داشتن پرینت کارت، همچنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه برای ورود به حوزه امتحانی الزامی است ضمنا این موارد امروز برای متقاضیان آزمون سراسری از طریق ارسال پیامک یادآوری شده است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: طبق ماده ۵ و ۶ قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی، همراه داشتن و استفاده از هرگونه وسایل غیرمجاز ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار مثل تلفن همراه، انواع ساعت‌ها، دستبندها، پیجر، هندزفری، انواع خودکار‌ها و پاک‌کن‌های هوشمند موجب محرومیت از یک تا ده سال از آزمون می‌شود.
وی با تاکید بر این که اشراف کاملی بر فعالیت‌های افراد و گروه‌های مدعی تقلب وجود دارد بار دیگر از متقاضیان و والدین آنها خواست برای جلوگیری از تبعات سنگین و مشکلات بعدی هر چه سریع‌تر از گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب خارج شوند.

شناسایی و دستگیری ۷۰ کلاهبردار
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تشکر از همکاری نزدیک عوامل انتظامی، امنیتی و قضایی گفت: در روز‌های اخیر بیش از ۷۰ نفر از افراد و گروه‌هایی که ادعای کذبی در خصوص فروش سوالات کنکور در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشته و از این طریق اقدام به کلاه‌برداری از متقاضیان کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند و در این خصوص لازم است متقاضیان هوشیار باشند که ادعا‌هایی که درباره فروش سؤالات کنکور مطرح می‌شود، کذب محض است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
نشست شورای عالی قضایی
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
یونسکو ترور کارکنان رسانه ملی را محکوم کرد
تقویم روز اوقات شرعی گیلان، ۲۷ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
لرستان میزبان جشنواره ملی کاریکاتور
رفع چالش کمبود آب نیازمند عزم ملی است
کاروان تیم ملی فوتبال بانوان میهمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در امان
تداوم بارش رگباری باران در سمنان
آغاز حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان
اسلوونی ۲ وزیر تندروی رژیم صهیونسیتی را ممنوع الورود کرد
طولانی شدن مدت زمان احداث بزرگراه بستان آباد- سراب -نیر
دستگیری ۱۱ سارق در بروجرد
یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان شد
ایران میزبان نشست جهانی مراکز مقوله دوم میراثی در سال ۲۰۲۶
مصاف ایران - ژاپن در نیمه‌نهایی
دیدار استاندار آذربایجان شرقی با خانواده های شهدا
بارندگی شدید باعث جاری‌شدن سیلاب در رودخانۀ شهباوگِ بشاگرد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
ورود موج بی‌سابقه گرمای شدید به کشور
جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور
شروع فرایند هدایت تحصیلی پایه نهم از فردا
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز نخست هفته سوم؛ برنامه دومین روز
پیاتزا: نمی‌توانم بگویم خوشحال هستم؛ روند خوب‌مان تداوم نداشت
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌ میلیون داوطلب
اسماعیل‌نژاد و سمنیوک امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و لهستان
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
کریمی: خوب بودیم، اما نتیجه دلخواه‌مان حاصل نشد
افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج
نتایج آزمون سراسری نیمه اول مهر اعلام شود
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)