• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
بین الملل » اروپا

حقوق بشر قربانی ریاکاری غرب شده است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو، در نشست شورای حقوق بشر، تجاوز نظامی اخیر رژیم صهیونی و آمریکا به خاک ایران را نقض صریح اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و حقوق بشر دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حاکمیت خود منتظر هیچ نهاد یا کشور خارجی نمی‌ماند.

حقوق بشر قربانی ریاکاری غرب شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو، در نشست ۵۹ شورای حقوق بشر و در جلسه تصویب نتیجه بررسی دوره‌ای جهانی حقوق بشر ایران (UPR)، با اشاره به تجاوز نظامی رژیم صهیونی و ایالات متحده به خاک کشورمان، این اقدام را نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و حقوق بشر توصیف کرد.

سفیر کشورمان با یادآوری اینکه این تجاوزات به شهادت بیش از ۶۳۰ نفر از شهروندان ایرانی از جمله ده‌ها زن و کودک انجامیده، تصریح کرد: «رژیم اشغالگر اسرائیل با حمایت مستقیم آمریکا، در یک اقدام غیرقانونی زیرساخت‌های غیرنظامی، مراکز درمانی، مناطق مسکونی و حتی تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را هدف حملات خود قرار داده است.»

بحرینی سکوت و همراهی برخی کشورهای غربی با رژیم اسرائیل را «شکست هنجاری آشکار» خواند و تأکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران توصیه‌های حقوق بشری ارائه‌شده از سوی این کشورها را به علت ریاکاری نمی‌پذیرد.»

نماینده ایران با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد، بر حق مشروع کشورمان در دفاع از خود تأکید کرد و گفت: «ما در برابر تجاوز رژیم صهیونی ایستادگی خواهیم کرد و برای دفاع از مردم و حاکمیت خود، منتظر هیچ نهاد یا کشور خارجی نمی‌مانیم.» او همچنین از کشورهایی که در چارچوب اصول بین‌المللی با صدور بیانیه‌هایی در محکومیت اقدامات غیرقانونی رژیم اسرائیل و آمریکا از ایران حمایت کردند، قدردانی نمود.

سفیر ایران با انتقاد از ناکارآمدی شورای حقوق بشر در قبال جنایات رژیم صهیونی در فلسطین و منطقه، پیشنهاد کرد کمیسیونی برای بررسی نقش کشورهای حامی این رژیم در ارتکاب جنایات جنگی تشکیل شود.

او همچنین از کمیساریای عالی حقوق بشر خواست موضعی صریح و روشن در محکومیت تجاوز به ایران اتخاذ کند و خواستار پاسخگویی آمریکا و رژیم اسرائیل به‌ علت تهدید صلح جهانی و به‌خطر انداختن جان غیرنظامیان شد.

در ادامه سخنان، علی بحرینی بر تعهد جمهوری اسلامی ایران به ترویج و حمایت از حقوق بشر تأکید کرد و به اصلاحات حقوقی و قضایی از جمله تصویب آیین‌نامه‌های جدید در سازمان زندان‌ها، سند تحول و تعالی قوه قضاییه (اسفند ۱۴۰۲)، سند امنیت قضایی (مهر ۱۳۹۹)، و دستورالعمل‌های قضایی برای حمایت از سالمندان و افراد دارای معلولیت اشاره کرد.

وی در حوزه حقوق زنان، بر نقش کلیدی زنان در توسعه پایدار کشور تأکید کرد و گفت فصل شانزدهم سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه به‌طور ویژه به حقوق زنان اختصاص یافته است. در حوزه حقوق کودکان، او کاهش نرخ مرگ‌ومیر کودکان زیر ۵ سال و افزایش ۲۲۰ درصدی دسترسی دختران به آموزش پس از انقلاب اسلامی را از جمله دستاوردها برشمرد.

در بخش مربوط به حقوق اقلیت‌های دینی، بحرینی اظهار داشت که تمامی شهروندان ایرانی بدون تبعیض از حقوق سیاسی، مدنی و اجتماعی برخوردارند و مشارکت آنها در مجلس و شوراها بخشی از ساختار رسمی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی در پایان با اشاره به سیاست‌های ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر، گفت که اعدام فقط برای جدی‌ترین جرائم از جمله قتل، اقدامات تروریستی و قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر اجرا می‌شود.

 او تأکید کرد: ایران در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و تاکنون نزدیک به ۱۲ هزار نیروی انتظامی در این مسیر جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته او، با اصلاح قانون طی سال‌های اخیر، آمار اعدام‌ها به شکل محسوسی کاهش یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یک بام و دو هوای حقوق بشری ترامپ و آمریکا
ترامپ: به زودی با پوتین گفت‌و‌گو خواهم کرد
یادواره شهدای وطن در الیگودرز
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
اختصاص 140 میلیارد تومان اعتباربرای آسفالت و روکش 60 کیلومتر از راههای روستایی مهاباد
اجرای پویش نذر حسینی در چهارمحال و بختیاری
افتتاح کانون دانش آموزی شمشیر بازی در یزد 
اقامه نماز جمعه این هفته قم به امامت آیت الله حسینی بوشهری
۲۰۰ هزار دینار ارز برای هر زائر اربعین
دستگیری ۱۰۷ متخلف شکار و صید در کردستان 
برگزاری مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید محرابی در اهواز
کاهش دمای هوای استان
صادرات ۱.۳ میلیون «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا از اصفهان
فردا؛ قراری به وقت جمعه خشم و نصر
دعوت بانوی کردستانی به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان
خبر‌های خوش از سیستان و بلوچستان
تمهیدات ترافیکی همزمان با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)
بقعه بی‌بی هاجره خاتون؛ مأمن دل‌های عاشق در سنندج
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور
تدارک ویژه برنامه ها‌ی اربعین در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
نشست شورای عالی قضایی