• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
اصفهان » اجتماعی
نشست استاندار با مدیران شرکت‌ها و نواحی صنعتی استان

توجه ویژه به تدابیر لازم در زمینه پدافند غیرعامل

تدابیر لازم در زمینه اصول ایمنی، امنیت، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دراستان مورد توجه ویژه مسئولان قرار گیرد.

امضای تفاهم نامه بین آبفا و شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ استاندار در نشستی با مدیران شرکت‌ها و نواحی صنعتی استان با اشاره به اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله با تهاجم دوباره رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد: خود را برای بدترین سناریوی احتمالی، وقوع جنگ مجدد آماده و در این زمینه راه‌حل ارائه کنیم.

مهدی جمالی‌نژاد تاکید کرد: تدابیر لازم را اتخاذ کنیم تا در صورت تهاجم مجدد رژیم صهیونیستی به کشورمان، خسارتی به شهرک‌ها و صنایع و صنعتگران استان وارد نشود.

وی تاکید کرد: تقویت حفاظت فیزیکی، نصب سامانه هشدار سریع در زیرساخت‌ها و تاسیسات حساس شهرک‌های صنعتی و تقویت سازه‌های مهم و حساس لازم است محقق شود.

استاندار اصفهان با بیان‌اینکه بیش از ۱۰ سناریو در این زمینه پیش‌بینی شده است، تاکید کرد: رزمایش تخلیه اضطراری شهرک‌های دارای ریسک بالا برگزار شود و اقدامات لازم در راستای استمرار تولید در شرایط قطع برق، گاز و اینترنت صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: مدیریت استان برای حمایت و پشتیبانی از واحد‌های صنعتی و صنعتگران در این شرایط سخت اقتصادی، بصورت تمام قد ایستاده است.

مهدی جمالی‌نژاد با بیان اینکه اصل ۱۲۷ دست مدیریت استان را برای کمک به واحد‌های صنعتی گشوده است، افزود: تدابیر لازم در زمینه اصول ایمنی، امنیت، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی بیان کرد: حفظ محیط زیست، بهینه‌سازی مصرف انرژی، استفاده مجدد از آب‌های غیرمتعارف و بازچرخانی پساب، ایجاد نیروگاه خورشیدی، همچون گذشته باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد و تداوم تولید واحد‌های صنعتی بویژه در زمینه غذایی، دارویی، بهداشتی و کالا‌های راهبردی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت به‌کار نگرفتن اتباع غیرمجاز در واحد‌های صنعتی تاکید کرد: استفاده از اینگونه نیرو‌ها خطرساز است و مشکلاتی را در آینده برای در راستای پدافند غیرعامل برای واحد‌های صنعتی ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: اصفهان از بیشترین میزان شهرک‌ها و نواحی صنعتی در کشور برخوردار است و صنایع کوچک، متوسط و بزرگی در هر کدام از ۸۵ شهرک و نواحی صنعتی استان فعال است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان نیز در این نشست گفت: امروز قرارداد «بی او تی» برای استفاده از ۷۰۰ لیتر بر ثانیه پساب با شرکت آب و فاضلاب استان عملیاتی شد.

محمدجواد بگی افزود: مشکل آب پایدار حدود ۳۰ شهرک صنعتی در ۱۷ شهر استان با استفاده و انتقال این پساب برطرف خواهد شد.

وی با نام بردن از اصفهان به‌عنوان یکی از صنعتی‌ترین استان‌های کشور ادامه داد: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ با رویکرد نیاز‌ها و اولویت شهرک‌های صنعتی استان تدوین شده است و هفته آینده به مدیران کلیه شهرک‌ها و نواحی صنعتی ابلاغ خواهد شد.

۸۰ شهرک صنعتی مصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

تاکنون ۵۰ درصد از شهرک‌های صنعتی استان به ظرفیت نهایی خود رسیده که بیش از ۱۷۰ هزار نفر در آنها مشغول کار هستند.

اصفهان بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران
خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند فعالیت نانوایی سیار در ارومیه
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه
تصویب کلیات طرح تفصیلی سلماس در کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی 
واژگونی تندر ۹۰ در محور تسوج - سلماس
اختصاص ۷۷۱ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به خرم آباد
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و تاجیکستان
گرمازدگی، بیماری شایع فصل تابستان
عراقچی: تجاوز هماهنگ اسرائیل و آمریکا، ضربه به دیپلماسی بود
۱۳ هزار جوان لرستانی در صف وام ازدواج
زمان فعالیت تمامی ادارات سیستان و بلوچستان ۲ساعت زودتر پایان می‌یابد
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
پیمان با شهدای اقتدار ایران در ایلام
تعزیه خوانی در کرمان
خبر‌های ورزشی دهم تیر ماه در سمنان
شور و شعور حسینی در پایتخت مقاومت
آغاز واکسیناسیون رایگان دام‌ها علیه بیماری تب برفکی در استان
سوگواره دانش‌آموزی احلی من العسل فردا در سراسر استان
بزرگداشت شهید وطن شهید عباس اسحاقی در جیرفت وبم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)