پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری مراسم سوگواری مناسبتهای محرم و صفر با محوریت سه هزار و ۷۰۰ هیات مذهبی در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان،حجت الاسلام مهدی قدرتی با اشاره به اینکه در ماه های محرم و صفر برنامه های مختلفی به همت هیات مذهبی در استان برگزار می شود افزود:برگزاری مراسم های عزاداری از جمله همایش شیرخوارگان حسبنی،ریحانه های حسینی،رهروان زینبی،همایش احلی من العسل،تجمع های تاسوهایی و عاشورایی از جمله مهمترین برنامه های عزاداری دهه محرم در استان لرستان است.
وی با اشاره به اینکه هزار و ۵۰۰ مبلع در برنامه های دهه محرم به تبلیع و تبیین اهداف قیام عاشورا مشغوا هستند، خاطرنشان کرد:این تعداد مبلغ با حضور در بین مردم به تبلیغ،تبیین و تشریح اهداف مکتب امام حسین(ع)می پردازند.