پخش زنده
امروز: -
مداحان اهلبیت (ع)، مبلغان دینی و اعضای هیئت های مذهبی شهرستان اقلید در تجمعی خودجوش، انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام و بر ترویج فرهنگ ظلمستیزی در ایام محرم تأکید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، در ادامه موج همدلی مردم ایران و برگزاری تجمعات ضد استکباری در واکنش به تجاوز اخیر رژیم غاصب صهیونیستی به خاک کشور، مداحان اهلبیت (ع) و اعضای هیئت های مذهبی شهرستان اقلید با حضور پرشور در یک تجمع خودجوش، حمایت خود را از جبهه مقاومت اعلام کردند.
این تجمع با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از مداحان، مبلغان دینی و هیئتامنای هیئت های مذهبی، در حسینیه ارجمان اقلید برگزار شد و شرکتکنندگان با سردادن شعارهای ضدصهیونیستی و استکبارستیز، بر ادامه راه شهدای مقاومت و ترویج فرهنگ ایثار و ظلمستیزی در ماه محرم تأکید کردند.
شرکتکنندگان در این مراسم اعلام کردند که در ایام پیشرو، هیئت های مذهبی نقش روشنگری مردم و تبیین جنایات دشمنان را برعهده دارند و محرم امسال باید جلوهای از همبستگی با ملتهای مظلوم منطقه باشد.
مداحان و مبلغان حاضر در این تجمع تأکید کردند که همانگونه که حضرت سیدالشهدا (ع) در برابر ظلم ایستاد، ملت ایران نیز هرگز در برابر جنایت و تجاوز سکوت نخواهد کرد.