• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
اردبیل » سیاسی

امنیت مردم‌پایه؛ مزیت ایران در نبرد‌های نابرابر

هوشیاری، حمایت و همراهی مردم با نیرو‌های مسلح در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مانع از تکمیل برنامه‌های دشمن شد و نشان داد مردم رکن اصلی امنیت ملی هستند.

امنیت مردم‌پایه؛ مزیت ایران در نبرد‌های نابرابر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ملت ایران در کنار خسارت‌های بسیار سنگین، دستاورد‌ها و درس‌های خوبی به همراه داشت. در این جنگ ناعادلانه جمعی از فرماندهان ارشد نظامی کشور، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند و زیرساخت‌های دفاعی و امنیتی کشور آسیب دید. با این حال هوشیاری مردم ایران مانع از این شد که دشمن به اهداف خود دست یابد.

آشکارترین و اصلی‌ترین بهانه رژیم صهیونیستی برای تجاوز به کشورمان برنامه هسته‌ای ایران بوده است. اسرائیل و حامیان غربی این رژیم سال‌هاست که به بهانه برنامه هسته‌ای ایران را تحت فشار قرار داده‌اند و این در حالی است که برنامه هسته‌ای ایران کاملا در معرض نظارت بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته است.

این هدف اعلامی البته برای جلب همراهی و حمایت بین‌المللی و کاستن از قبح ماهیت اقدام تجاوزکارانه خود در افکار عمومی جهانی مطرح شد، اما نوع اقدامات این رژیم در ۱۲ روز اخیر کاملا نشان داد که برنامه هسته‌ای ایران صرفا بهانه و پوششی برای تجاوز به ایران است و هدف اصلی و نهایی آن، تعرض به موجودیت و تجزیه ایران است.

سازماندهی نیرو‌های مزدور در داخل کشور که به نوعی آتش تهیه حملات رژیم صهیونیستی را در روز‌های اول علیه ملت ایران اجرا کردند، نشان داد که این رژیم و حامیانش برنامه‌های گسترده‌ای را برای به آشوب کشیدن ایران و فروپاشی آن در دستور کار قرار داده‌اند.

امپراتوری رسانه‌ای دشمن سال‌هاست دنبال ارائه تصویر امنیتی از ایران در فضای بین‌المللی است و فضای ذهنی مخاطبان را در این راستا شکل می‌دهد، با این حال در جنگ تحمیلی۱۲ روزه، رسانه‌های فارسی زبان به‌ویژه اینترنشنال به عنوان بازوی رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن صهیونیستی تلاش زیادی برای به هم ریختن انسجام و آرامش روانی ملت به عنوان مهم‌ترین و آخرین سنگر مستحکم پیش روی خود انجام داد.

نکته بسیار مهم دیگر نوع تعامل و رفتار قدرت‌های غربی و نهاد‌های بین‌المللی به‌ویژه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و شخص مدیرکل با این برنامه بود. گزارش یک‌سویه و جانبدارانه مدیرکل آژانس که تحت فشار آمریکا و سه قدرت اروپایی تدوین شده بود، به نوعی زمینه‌ساز اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران شد.

هرچند ماهیت نهاد‌های بین‌المللی و نوع رفتار قدرت‌ها در مناسبات بین‌المللی بر تصمیم‌گیران کشور مشخص است و این نکته هم بدیهی است که مقررات و بند‌های مندرج در کنوانسیون‌ها و معاهدات تنها در صورتی معتبر هستند که به اصطلاح مستحضر به قدرت سیاسی و نظامی باشد، اما همین قوانین و بند‌ها که ابزار دست قدرت‌های بزرگ در اعمال زور و سلطه بر سایر کشور‌ها به شمار می‌روند، می‌توانند فرصتی برای دفع شر این قدرت‌ها باشند و لازم است از فرصت‌های همین ساختار و مناسبات ظالمانه برای دفاع از منافع ملی استفاده کرد.

جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد که امنیت در ایران مردم پایه است؛ همراهی و حمایت بی‌سابقه اقشار مختلف مردم از نظام و نیرو‌های مسلح فصل درخشانی از بلوغ سیاسی و اجتماعی مردم ایران را به نمایش گذاشت.

هوشیاری شهروندان در مقابله با جاسوس‌ها و مزدورانی که قصد آسیب زدن به کشور را داشتند، دفاع جدی از کشور و تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی در فضای رسانه‌ای و تبلیغاتی و پشتیبانی همه‌جانبه از نیرو‌های نظامی و امنیتی باعث شد پازل دشمن در شکست و فروپاشی ایران تکمیل نشود و دشمن صهیونیستی علیرغم برنامه‌ریزی گسترده و هزینه‌های سنگین مالی از دستیابی به اهداف خود ناکام بماند.

با این حال رفتارشناسی رژیم صهیونیستی به‌ویژه در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که این رژیم به هیچ توافق و قاعده‌ای پایبند نیست و مطلقا نباید به آن اعتماد کرد. باید اذعان کرد که شبکه گسترده مزدوران این رژیم در داخل کشور که ضربات سنگینی به کشور وارد کرد هنوز در کشور فعال است و پاکسازی کشور از لوث این مزدوران ممکن است زمان زیادی طول بکشد.

علاوه بر این یکی از برنامه‌های مستمر رژیم صهیونیستی ترور و شهادت نخبگان به‌ویژه دانشمندان هسته‌ای و نظامی کشور است و بعید است این رژیم از برنامه خیره‌سرانه خود در ترور و حذف دانشمندان کشورمان عقب‌نشینی کند. از همین رو لازم است هم دستگاه‌های نظامی و امنیتی و هم عموم شهروندان همچنان هوشیاری خود را در مقابل دشمن حفظ کنند.

ملت جمعیتی است که اراده زیست جمعی دارد و طبیعتا این اراده زیست جمعی در بزنگاه‌هایی مانند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خود را نشان می‌دهد. اتفاقات روز‌های اخیر نشان داد که ملت ایران از هر قشر و قوم و طایفه‌ای در کنار هم هستند و قلبشان برای هم می‌تپد و حاضرند برای کشور و ملت خود فداکاری کنند.

هوشیاری، انسجام و صبوری ملت ایران در مواجهه با تجاوز دشمن خارجی بار دیگر وجه تمایز ایرانیان را با دیگر ملت‌های منطقه به تصویر کشید و نشان داد که این ملت هر قدر در معرض فشار و هجمه بیشتر و شدیدتر قرار می‌گیرند منسجم‌تر و متحدتر می‌شوند. همین انسجام و اتحاد راه عبور و گذر از شرایط کنونی و مواجهه با خطرات بزرگی است که کشور با آن دست به گریبان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن فراجا در تبریز
برپایی مراسم آئینی و سنتی طشت گذاری در مسجد الغدیر کیش
نـظـام سـیـاسـى اسلام بر پایه ولایت استوار است
شیخ نعیم قاسم: ایران پیروز جنگ ۱۲ روزه بود
تاکید رئیس جمهور بر بهره‌گیری از ظرفیت فعالان اجتماعی
سمنان گرم تر می شود
اجرای طرح بصیرت عاشورایی در ۴۰ بقعه شاخص کهگیلویه و بویراحمد
تشییع پیکر تعدادی از شهدای حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به البرز
نمایشگاه عکس اقتدار ملی در کوهدشت
کیش، مشکی پوش عزای شهادت امام حسین (علیه السلام )
عراقچی: هیچ توافقی برای مذاکره با آمریکا صورت نگرفته است
اهتزاز پرچم عزای امام حسین (ع) در حسینیه محبین الحسین
دستگیری عامل همکاری با معاندان و ضد انقلاب در رشت
تحقق ۵۰۶ میلیارد تومان درآمد در سه‌ماهه نخست کهگیلویه و بویراحمد
اهداء پلاک افتخار به خانواده 5 شهید در مشهد
اهتزاز پرچم عزای حسینی در سلسله
وزیر کشور: در جنگ ۱۲ روزه از ذخایر استراتژیک استفاده نشد
وداع مردم قم با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در حرم مطهر
طراحی سامانه‌های ارتباطی و پاسخگویی هوشمند دراصفهان
دستگیری عامل موساد درخراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات برپایی هیئت‌ها و بیرق‌های حسینی در محرم امسال
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
شکست صهیونیست‌ها در شیراز به تصویر کشیده شد
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل
سردار شادمانی به شهادت رسید 
همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی تعلیق شد
رشد ۴ برابری دستگیری اتباع خارجی
ادای احترام مدیرعامل توانیر به مقام شهیده ندا رفیعی پارسا
افزایش ۴۶ درصدی تولید گیلاس در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم ملی تشییع پیکر شهدای والامقام اقتدار ایران
اهدای انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی به خانواده شهید شایان فرد
۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
آغاز موج نوزدهم «وعده صادق ۳»  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)