• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه

شعار جنگ جنگ تا پیروزی یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره حملات اخیر آمریکا و رژیم صهیونی به کشورمان بیانیه صادر کرد.

شعار
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جامعه جهانی و ایرانیان فرهیخته آگاهند که خداوند سبحان درباره اسرائیل فرموده است: " لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُم: دائماً از خیانت آنها آگاه میشوی.
گروه گسیخته از لجام و رها شده است از عقال، نه حریم غزه و کودکان را ارجی می‌نهند و نه حرمت اسلامی را پاس می‌دارند. وظیفه ما امتثال دستور صاحب غدیر است که فرمود: "ردّوُا الحجرَ مِن حیثُ جاء: با اعتماد به خدا و اتحاد ومقاومت، سنگ را از هرجا که آمد برگردانید.
 "درود بر سپاهیان، نظامیان و پاسداران کشور تاریخی ایران که اینک در یک شرایط تاریخی و خاص قرار گرفته است. دشمن سفاک، کودک کش و گرگ صفت، سرزمین عزیز ما ایران را مورد تهاجم نظامی قرار داده و زنان، کودکان و مردان میهن عزیز ما ایران را شهید و مجروح کرده است. ما دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر با تأسی از آیات کریمه قرآن که می‌فرماید:" فَمَنِ اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ: هر کس به شما تعدی نمود شما نیز همان گونه که به شما تعدی نموده به آنها پاسخ دهید" و "قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِینَ: با آنها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات می‌کند؛ و آنان را رسوا می‌سازد؛ و سینه گروهی از مؤمنان را شفا می‌بخشد. " با تجدید میثاق به رهبری فرزانه شجاع و ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران و گرامیداشت مقاومت همه جانبه و قهرمانانه مدافعان ایران عزیز، شهدای آن و با پاسداشت مقاومت، ایستادگی و استقامت ملت ایران انتظار داریم همه ارکان نظام جمهوری اسلامی، چون سال‌های انقلاب و جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس در حفظ تمامیت ارضی جمهوری اسلامی و همبستگی ملی و مردم عزیز، نکات ذیل در دستور کار و اولویت قرار دهند.
۱- همان گونه که در جنگ تجاوزگرانه صدام به ایران شعار "جنگ جنگ تا پیروزی" سرلوحه قرار گرفت، انتظار داریم این راهبرد به عنوان یک اولویت و در تجاوز رژیم صهیونی در دستور کار و بعنوان یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد و ما دانشگاهیان با همه توان و ظرفیت همراه با این راهبرد خواهیم بود.

۲- تقاضا داریم تمام ظرفیت بالفعل و بالقوه موجود در جهت حفظ همبستگی و یکپارچگی ملت و دولت در هم افزایی راهبرد شعار"جنگ جنگ تا پیروزی" قرار گیرد.

۳- به نهاد‌های دولتی، عمومی و حکمرانی توصیه می‌شود از هر اقدام و سیاستی که موجب ناکارآمدی و نارضایتی مردم می‌شود امتناع نمایند.

۴- سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و حقوقی بشری هرچند با هدف صلح و امنیت و زیست مسالمت آمیز ملت‌ها تاسیس و استقرار یافتند، اما حاکمیت قدرت‌های سلطه گر و زورگو، این نهاد‌ها را بی اثر و از درون تهی نموده‌اند. از تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی درخواست داریم با توجه به تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی دانشمندان و دانشگاهیان، اماکن عمومی وخدماتی حتی صدا و سیما و مراکز درمانی و سکوت معنادار شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای، و نظر به یک جانبه گرایی و همراهی همواره این نهاد با اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله تهاجم به مراکز و تاسیسات هسته‌ای ایران، درخواست داریم تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی موضوع خروج یا تعلیق از NPT را در دستور کار قرار داده و در مورد آن اتخاذ تصمیم نمایند.
۵- ما دانشگاهیان سکوت جانبدارانه شورای امنیت و تایید ضمنی شورای امنیت از تهاجم رژیم صهیونی را محکوم و از کارگزاران جمهوری اسلامی از جمله دولت محترم، وزارت امور خارجه و شورای امنیت ملی درخواست داریم با اتکا به ملت مسلمان و جوانان عزتمند و غیور ایران در این جنگ تحمیلی امیدی به این نهاد نبسته و با پشتوانه سپاه و ارتش و ملت غیور ایران دشمن صهیونیستی را تنبیه و راه پایان جنگ را در مقاومت و حصول پیروزی در پی گیردند.
۶- ما اعتقاد داریم فناوری هسته‌ای نمادی از غرور و استقلال ملی است و ورود جوانان و دانشمندان برجسته ایرانی، چون شهید شهریاری، شهید علی محمدی، شهید فخری زاده و دیگر شهدا فعال در این عرصه نمادی از استقلال و پیشرفت علمی کشور می‌باشد که باید در حفظ دستاورد‌های آن از جمله غنی سازی اورانیم کوشا باشیم. با توجه به خوی دشمنی و گستاخی و درندگی رژیم صهیونیستی در کشتار زنان، کودکان، بیماران، خبرنگار، مردم فلسطین، لبنان و یمن با وجود محکومیت ملت‌ها و دادگاه بین المللی، به منظور جلوگیری از چنین فاجعه‌ای در ایران موضوع بازدارندگی بمب هسته‌ای به عنوان یک ابزار بازدارنده عملیاتی و اقدام اجرایی صورت گیرد.
۷- معتقد هستیم برای زمینه سازی شعار " جنگ جنگ تا پیروزی " از ظرفیت ژئوپلیتیک خلیج فارس و تنگه هرمز با حفظ اصل همزیستی مسالمت آمیز در منطقه، به عنوان یک ظرفیت استفاده شود و از تردد هرگونه کشتی‌های نفتکش و تجاری به مقصد کشور‌های حامی رژیم صهیونیستی ممانعت به عمل آید.

۸- تجربه جنگ ترکیبی در لبنان (عملیات پیجری) و ماجرای اخیر حمله به روسیه و تکرار آن در ایران در چند روز اخیر ایجاب می‌نماید که در زمینه بستر فضای مجازی، اپلیکیشن‌ها و سکو‌ها، مدیریت هوشمندانه و بازدارنده اتخاذ گردد و از ساده انگاری سازی در این خصوص امتناع و خودداری شود.

۹- تجربه جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در عرصه‌های گوناگون مذاکره با آمریکا، چون قرارداد الجزایر، برجام و مذاکرات اخیر شاهد این ادعاست که مذاکرات برای آمریکا رویکرد مقطعی و ابزاری داشته و از قضا از این فرصت‌ها برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کند؛ لذا معتقد هستیم که طرح ایده مذاکرات تنها خرید فرصت و ایجاد ظرفیت برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی ایران است و آخرین مورد مذاکرات اخیر معروف به مذاکرات عمان است که مبتنی بر دوگانه تسلیم و تهدید بوده است لذا اعتقاد داریم صرفاً با اتکا به قدرت درونی، دستیابی به اهداف جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با غرب از جمله آمریکا در دستور کار قرار گیرد.

۱۰- شواهد نشان می‌دهد که دشمن صهیونی در جنگ اخیر شبکه‌ای از مزدوران، مزد بگیران و وطن فروشان را ایجاد و به کارگیری کرده است که در این موضوع مهم و عبرت انگیز، اعمال سیاست اَشد مجازات را توصیه می‌نماییم.
وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ
بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پشتیبانی مردم ولایت و نیروهای مسلح موجب شکست دشمنان شد
پیروزی ملت ایران بر صهیونیست‌های غاصب، نتیجه یکصدایی و وحدت است
از سر گیری قرائت کنتور گاز از روز شنبه
انتخاب رییس سبک‌های آزاد هیات کاراته خوزستان
انتقال روزانه ۲ هزار حاجی به فرودگاه مشهد
ثبت «تعزیه خوانی» روستای کاریزنو تربت جام در تقویم رویداد‌های گردشگری
ترامپ گرفتار دروغش درباره حمله به تاسیات هسته‌ای ایران
قافله سالار کربلا نقش مهم هدایتگری داشت
هم صدایی مردم و مسئولان عامل پیروزی ایران
برگزاری پرشور همایش شیرخوارگان حسینی در کردستان
مقاومت و اتحاد مردم ایران رمز پیروزی مقابل دشمنان
همایش شیرخوارگان حسینی در استان ها
پیام تسلیت وزیر ورزش عراق به وزیر ورزش و جوانان ایران
بازگشت ساعت اداری خوزستان به روال قبلی
تشییع شهدای مدافع وطن در الیگودرز
تسهیلات شهرداری تهران برای ساخت خانه‌های آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
دستگیری یکی از عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی
پیش‎بینی افزایش گرد و غبار در استان مرکزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
اجرای طرح آرامش در تبریز 
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
بازداشت جاسوس در متروی تهران
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
ثبت‌نام خسارت‌دیدگان حملات اخیر در تهران آغاز شد
افزایش بی سابقه بازگشت مهاجران افغان از ایران
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۱۵ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
آماده بازگشایی در‌های فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم  (۱ نظر)
ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست  (۱ نظر)