• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۹۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
خراسان رضوی » اقتصادی

ایستادگی صنعتگران خراسان رضوی پای کار تولید

صنعتگران خراسان رضوی با وجود همه تهدید‌های نظامی و جنگ روانی دشمن پای کار تولید ایستاده‌ و آمادگی خود را برای تولید بیشتر اعلام کردند.

ایستادگی صنعتگران خراسان رضوی پای کار تولید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در حاشیه نشست کمیته مدیریت بحران شهرک صنعتی توس که با محوریت «جهاد در میدان صنعت و جبهه تولید» برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: واحد‌های تولیدی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان با وجود شرایط خاص کشور، پایدارتر از قبل و جهادگونه در جبهه تولید به فعالیت خود مشغول هستند.

جعفر فرشچی افزود: با وجود افزایش تنش‌های منطقه‌ای و فضای اقتصادی کشور کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی پای کار تولید ایستاده‌اند و تولید در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با قدرت ادامه دارد.

وی ادامه داد: با توجه به وضعیت تاثیر شرایط جنگی بر تولید تدابیر لازم در این زمینه دیده شده است؛ کاهش سرمایه گذاری، افزایش تورم و کاهش تولید از جمله تدابیری است که دشمن صهیونیستی به دنبال تاثیر مخرب آن بر تولید است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: از هیچ واحد تولیدی گزارشی مبنی بر تعطیلی ارسال نشده است و تولیدکنندگان با درک از شرایط کنونی، پا در رکاب‌تر از همیشه تولید دارند، همان طور که می‌گویند هستی خود را گذاشته‌اند تا چرخ تولید نخوابد به همین دلیل در بازار هیچ کم و کسری نداریم.

وی خاطر نشان کرد: طبق شیوه نامه ها و تدابیر اندیشیده شده برای عدم توقف تولید در شهرک‌ها، برای افزایش ایمنی، تعداد شیفت‌ها و نفرات را در ایستگاه‌های آتش نشانی افزایش داده‌ایم، همچنین اگر نیاز به هماهنگی برای خودرو آتش نشانی باشد، این موضوع به ویژه در شهر‌های کوچک تقویت شده است.

فرشچی افزود: برای افزایش ایمنی مانور‌هایی کوتاهی را برای واحد‌های صنعتی با مشارکت مدیران شهرک‌ها صنعتی انجام شده و اعضای کمیته مدیریت بحران به طور حضوری در شهرک‌های صنعتی آماده به خدمت هستند و تا پایان شرایط اضطرار این اقدامات ادامه خواهد داشت.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز گفت: صنایع استان آمادگی کامل برای تامین نیاز‌های مردم در شرایط کنونی جنگ را دارد و تحقق این آمادگی را منوط به همراهی و حمایت دستگاه‌های اجرایی است.

حسین محمدیان افزود: به عنوان کارآفرینان خراسان رضوی، اعلام می‌کنیم که تمام واحد‌های تولیدی باید در شرایط بحرانی با حداکثر توان در سه شیفت فعال باشند، با وجود تمام محدودیت‌ها، بنگاه‌های اقتصادی استان نه‌تنها به دنبال تعدیل نیرو نبوده‌اند؛ بلکه پرداخت دستمزد‌ها و تامین مواد اولیه را اولویت اصلی خود قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: به این منظور اتاق بازرگانی مکاتباتی را با شبکه بانکی، سازمان تامین اجتماعی و دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری دارد تا با ایجاد مهلت و تسهیلات پرداختی، زمینه تمرکز واحد‌ها بر ایفای تعهدات خود در قبال نیروی انسانی و تولید فراهم شود.

محمدیان گفت: همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس، بازاریان و صنعتگران پشتیبان مردم و کشور بودند، امروز نیز فعالان اقتصادی در این بزنگاه تاریخی، مسئولیت‌پذیرتر از همیشه به ایفای نقش خود خواهند پرداخت، در عین حال، مردم نیز باید با صرفه‌جویی و مشارکت در آرام‌سازی فضا، به تولیدکنندگان و متولیان امر یاری رسانند.

وی تاکید کرد: صنایع غذایی و سلامت‌محور نیز موظف هستند تولید خود را متناسب با نیاز شرایط افزایش دهند تا بتوانیم در خراسان رضوی با همدلی، میزبانی شایسته برای سایر هموطنان باشیم.

او ادامه داد: برخی افراد با سو استفاده از فضای مجازی و انتشار شایعاتی در خصوص کمبود مواد غذایی یا ضرورت تبدیل دارایی به ارز‌های خارجی، تلاش دارند افکار عمومی را منحرف سازند. در حالی‌که بسیاری از کسانی که به امید مهاجرت، متحمل هزینه‌های هنگفت شده‌اند به مردم توصیه می‌شود از اتخاذ تصمیمات عجولانه و هیجانی پرهیز کنند.

وی خاطر نشان کرد: همان‌گونه که ملت ایران در دوران دفاع مقدس با تمام توان به میدان آمدند، امروز نیز باید با همان روحیه ایثار و مقاومت، در برابر جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن ایستادگی کنند. کارآفرینان کشور در کنار نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی ایستاده‌اند و اطمینان داریم که ملت ایران این آزمون تاریخی را نیز با سربلندی پشت سر خواهد گذاشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیران دستگاه‌ها پیگیر دریافت سهم استان از اعتبارات ملی باشند
برگزاری آیین سنتی علم بندان در کدکن تربت حیدریه 
ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۴۶ نفر در خراسان شمالی
مهار به موقع آتش سوزی در منطقه حفاظت شده آق داغ خلخال
پیکر سردار محقق بر دستان مردم قدرشناس تشییع شد
حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین ۷۱ شهید داشته است
وحدت بی‌سابقه مردم ایران، دشمن را شگفت‌زده کرد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در هشتم تیرماه
اختصاص ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان اردبیل
انتشار فراخوان سومین رویداد هنری روایت نویسی «چای روضه»
ایمن شدن بلوار شهید صدوقی (ره) یزد در برابر آبگرفتگی
تمدید ثبت‌نام متقاضیان سرویس مدارس در سامانه سپند
ممنوعیت فروش اجباری کالا همراه روغن در دزفول
کشف البسه مردانه قاچاق در اسدآباد
رژیم کاهش قند برای لاغری
تعویض بیش از هزار و ۹۰۰ کنتور خراب در خراسان شمالی
تولید ۳۲۰ تن گوشت در دومین قطب پرورش شتر کشور
پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید
آغاز برداشت نوبرانه انگور در شهرستان کارون
دمای ۴۰ درجه‌ای میهمان همدانی ها می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این هم با قدرت پیش می‌رویم
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
مردم هیچ‌گاه به سوی بیگانگان گرایش نخواهند یافت
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۸۱ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۶ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست  (۱ نظر)
برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت  (۱ نظر)