• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۳۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
خراسان رضوی » سیاسی
آغاز هفته قوه قضائیه

دروضعیت جنگی؛ هیچ‌گونه کم‌کاری از مسئولان پذیرفته نیست

دروضعیت جنگی؛ هیچ‌گونه کم‌کاری از مسئولان پذیرفته نیست.

دروضعیت جنگی؛ هیچ‌گونه کم‌کاری از مسئولان پذیرفته نیست.
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ، رئیس دادگستری شهرستان خواف در مراسم آغاز هفته قوه قضائیه گفت: افتخار ما این است که به صورت مستقیم در جنگی که با ظالم‌ترین رژیم جهان که در برابر چشمان مدعیان دروغین حقوق بشر جریان دارد ایستاده‌ایم و عقب‌نشینی نخواهیم کرد. شب گذشته نیز رژیم تروریستی آمریکا وارد میدان شد، اما اراده الهی همواره بر نصرت صالحان قرار دارد.
 
علی‌اکبر رحیمی اظهارکرد: اهمیت و حجم وسیع فعالیت دستگاه قضایی نشان‌دهنده جایگاه خطیر آن در نظام جمهوری اسلامی است. یکی از سنگر‌های مهم انقلاب اسلامی در اختیار ماست و این توفیق را یافته‌ایم که به عنوان سربازان انقلاب در شهرستان مرزی خواف خدمت کنیم.
 
رئیس دادگستری خواف ادامه داد: خطاب به همه مسئولان شهرستان اعلام می‌کنم که وضعیت جنگی است و باید آمادگی ۱۰۰ درصدی داشت و در عین حال آرامش روانی مردم حفظ شود و هرگونه کم‌کاری در هر جایگاه و سطحی پذیرفته نیست.  
 
رحیمی خاطرنشان کرد: تاریخ نشان داده است که ملت ما سکوت نخواهد کرد. ما نسل آریایی هستیم و در برابر ظلم ایستادگی می‌کنیم و امیدواریم به زودی با نابودی رژیم غاصب صهیونیستی، در قدس نماز اقامه کنیم.
 
رسیدگی به بیش از ۲۱ هزار پرونده در دستگاه قضایی خواف
 
رئیس دادگستری خواف گفت: در مجموع طی یکسال گذشته به ۲۱ هزار و ۴۰ پرونده در دادسرا، دادگاه عمومی، دادگاه انقلاب و شورای حل اختلاف شهرستان خواف رسیدگی شده است که از این میان ۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف بررسی شده که ۲۴ درصد آنها به سازش منتهی شده‌اند.
 
رحیمی افزود : در حوزه حمایت از زندانیان مجموعه قضایی شهرستان ۳۳ بازدید از زندان داشته و به موضوعات مختلفی از جمله آزادی مشروط، تعلیق مجازات، استفاده از مجازات جایگزین حبس، اشتغال زندانیان در واحد‌های تولیدی و جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای زندانیان نیازمند توجه جدی شده است.
 
رئیس دادگستری خواف همچنین از پیگیری حقوقی طرحهای رهاشده نظیر جاده گوریاب سنگان به معادن سنگ‌آهن سنگان و جاده تربت‌حیدریه ـ سنگان خبر داد و گفت: پرونده‌های بزرگی در حوزه شرکت‌های معدنی در حال بررسی است و پیش از تشکیل پرونده یا همزمان با آن، اختلافات را در کمیسیون حمایت قضایی حل می‌کنیم تا مانع تشکیل پرونده‌های سنگین قضایی شویم.
 
جنگ سخت را خواهیم برد، اما در جنگ نرم نیازمند اقدام جدی هستیم
 
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل مظاهری، امام جمعه خواف نیز اظهارکرد:این جنگ، جنگ سخت است و وعده خداوند بر پیروزی حق محقق خواهد شد. اما در جنگ نرم دچار ضعف و آسیب‌پذیری هستیم، چرا که به هشدار‌های رهبری درباره حکمرانی فضای مجازی و رسانه توجه کافی نکرده‌ایم.
 
وی ادامه داد: فضای مجازی به تعبیر رهبر انقلاب قتلگاه جوانان شده است. همه فتنه‌ها و نوسانات اجتماعی از همین فضا ناشی می‌شود. اینترنت ملی ضرورت امروز کشور است و بسیاری از کشور‌های پیشرفته نیز همین مسیر را طی کرده‌اند. صدا و سیما هدف قرار گرفت، چون تنها رسانه‌ای بود که حقیقت را به گوش جهانیان می‌رساند.
 
امام جمعه شهرستان خواف با تأکید بر نقش مسئولان در حفظ وحدت گفت: مردم به ما نگاه می‌کنند؛ باید در رفتار، حضور، اخلاق و عمل، پیشگام باشیم.
 
ملت ایران در مقابل کفر ایستاده و پیروز میدان خواهد بود
 
مولوی خواجه‌صدرالدین احراری، امام جمعه اهل سنت خواف نیز گفت: قضاوت، چون فقه با فکر و قلم انجام می‌شود و اگر قاضی درست حکم دهد، دو ثواب دارد و اگر خطا کند یک مزد الهی نصیب او می‌شود.
 
وی افزود: برای شهدای خود که در آغوش مادر وطن جاودانه شدند، افتخار می‌کنیم و معتقدیم که این شهادت‌ها نوازش الهی است. دشمن عزت ملت ایران را نشانه گرفته، اما ناکام مانده است و جهان اسلام با این حملات بیدارتر شده و اکنون باور عمومی آن است که ایران در خط مقدم دفاع از مسلمانان قرار دارد.
 
امام جمعه اهل سنت شهرستان خواف در پایان اظهار امیدواری کرد: از آتش این جنگ، ملت ایران، چون حضرت ابراهیم علیه‌السلام به سلامت بیرون خواهد آمد. ان‌شاالله روزی نزدیک پرچم اسلام و قرآن را در بلندی‌های فلسطین خواهیم برافراشت.
 
غبارروبی مزار شهدای گمنام خواف، افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های دادگستری شهرستان خواف در مسجد امام جعفر صادق علیه‌السلام از دیگر برنامه‌های روز اول هفته قوه قضاییه بود.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن شدن بلوار شهید صدوقی (ره) یزد در برابر آبگرفتگی
تمدید ثبت‌نام متقاضیان سرویس مدارس در سامانه سپند
ممنوعیت فروش اجباری کالا همراه روغن در دزفول
کشف البسه مردانه قاچاق در اسدآباد
رژیم کاهش قند برای لاغری
تعویض بیش از هزار و ۹۰۰ کنتور خراب در خراسان شمالی
تولید ۳۲۰ تن گوشت در دومین قطب پرورش شتر کشور
پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید
آغاز برداشت نوبرانه انگور در شهرستان کارون
دمای ۴۰ درجه‌ای میهمان همدانی ها می شود
قطع و افت فشار آب در شهرهای نور، رویان و ایزدشهر
گزارش‌های خلاف واقع آژانس، زمینه ساز تجاوز صهیونیست‌ها شد
تمرین های اصلاحی - ورزشی برای درمان درد سیاتیک
فوتبال جام جهانی باشگاه‌ها؛ صعود پالمیراس از مصاف برزیلی، بیداری چلسی در وقت اضافه
آغاز حرکت دسته‌های عزاداری محلات شش‌گانه اردبیل در بازار
اشتغالزایی برای بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در خوزستان با صدور ۱۳۰ مجوز صنعتی
یک میلیون و ۹۱۰ هزار خوزستانی مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
مراسم تشییع و تدفین شهدای اقتدار ایران
رشد ۸ درصدی رسیدگی به پرونده‌های قضایی در کردستان
آغاز برداشت عسل بهاره از زنبورستان‌های مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهش ۱۰ برابری تولید علوفه در اراضی دیم آذربایجان شرقی
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت وزارت صمت از مردم برای حضور در مراسم تشییع شهدا
ناگفته‌های شمخانی از لحظات اولیه ترور و حمله اسرائیل
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است
اسرائیل به‌هیچ وجه به اهداف جنگ خود نرسید
تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد
بازگشایی بازار سرمایه پس از ۹ روز توقف
تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این هم با قدرت پیش می‌رویم
وحدت مردم حول محور ایران، وطن را از آسیب دشمن حفظ کرد
مردم هیچ‌گاه به سوی بیگانگان گرایش نخواهند یافت
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۸۱ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۶ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست  (۱ نظر)
برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت  (۱ نظر)