پخش زنده
امروز: -
مسئول هماهنگی برگزاری اردوهای جهادی دامپزشکی خراسان شمالی گفت: اردوهای جهادی دامپزشکی در سه ماهه امسال در ۱۵ منطقه محروم و کم برخوردار روستایی و عشایری خدمات رایگان ارائه داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ،توحید رحیمی گفت: این اردوهای جهادی با مشارکت ۴۷ نفر روز همکاری کارکنان دولتی و ۱۲ نفر روز همکاران داوطلب بخش خصوصی برگزار شد.
وی افزود: در این اردوهای جهادی ۸۹ هزار و ۲۸ نوبت سر دام سبک علیه بیماریهای آبله، پی. پی. آر، شاربن بروسلوز و ۹۵ قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری مایه کوبی شدند.
رحیمی ادامه داد: در این اردوهای جهادی، سمپاشی دام و حمام ضد کنه برای ۴۳ هزار و ۲۷۰ راس دام با مصرف ۱۶۱ لیتر سم انجام شد.
مسئول هماهنگی برگزاری اردوهای جهادی دامپزشکی استان با اشاره به برگزاری کلاس آموزشی برای ۲۶۵ نفر ساعت از بهره برداران بخش دام در روستاها و مناطق عشایری گفت: همه خدمات در این اردوهای جهادی برای روستاییان و عشایران به صورت رایگان ارایه شد.
توزیع شربت ضد انگل برای ۱۵ هزار و ۳۹۵ راس دام سبک با مصرف یکهزار و ۱۵۵ لیترشربت از دیگر اقدامات انجام شده در اردوهای جهادی استان در سه ماهه نخست سال جاری است.
خراسان شمالی با داشتن حدود ۲.۵ میلیون واحد دامی قطب دامداری و دامپروری کشور محسوب میشود.