• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۱۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
قزوین » سیاسی

افزایش سهمیه و راه‌اندازی نانوایی‌های سیار/مردم از خرید‌های هیجانی پرهیز کنند

استاندار قزوین گفت: سهمیه آرد برای نانوا‌هایی که ساعت پخت را بیشتر کرده‌اند، افزایش یافته است.

افزایش سهمیه و راه‌اندازی نانوایی‌های سیار/مردم از خرید‌های هیجانی پرهیز کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین، نوذری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین افزود: با افزایش مسافر به استان، تأمین نان، به عنوان یک کالای اساسی مورد توجه قرار گرفت.

وی اضافه کرد: برای مدیریت این موضوع استانداری، سهمیه نان را برای نانوایی‌ها افزایش داد تا به تقاضای بالا پاسخ دهد.

استاندار گفت: برای اطمینان از دسترسی آسان به نان، هفت نانوایی سیار در استان راه‌اندازی شده و این نانوایی‌ها، در مناطق مختلف مستقر شده‌اند تا نان تازه را به طور مستقیم به دست مردم برسانند.

نوذری افزود: نانوایی‌های سیار نان را پخت، بسته بندی و بین فروشگاه‌های معتبر توزیع می‌کنند.

 استاندار با اشاره به تأمین سوخت هم گفت: در روز‌های اخیر، استان شاهد صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت بودیم، اما با تلاش‌های اخیر، این تعداد به طور چشمگیری کاهش یافته است.

نوذری افزود: یکی از راهکار‌هایی که برای رفع این مشکل به کار گرفته شده، راه‌اندازی جایگاه‌های سیار سوخت است. 

وی اضافه کرد: جایگاه‌های سیار سوخت با ۱۵ تا ۲۰ هزار لیتر سوخت به طور موثر به نیاز‌های استان پاسخ می‌دهند.

مردم از خرید‌های هیجانی پرهیز کنند

استاندار گفت:  نوذری افزود: بخش عمده‌ای از کالا‌های اساسی از جمله مرغ، تخم مرغ، روغن و شیر خشک در استان قزوین تولید می‌شود که علاوه بر تامین نیاز استان وظیفه تامین نیاز ملی را هم داریم.

نوذری افزود: در حال حاضر مسئله اصلی مردم روغن است، این در حالی است که استان قزوین تولیدکننده  ۳۰ درصد روغن نباتی کشور محسوب می‌شود و خرید هیجانی موجب وضعیت کنونی بازار شده است.

وی اضافه کرد:  خانواده‌ای که نیاز مصرفی یک ماهه‌اش ۲ لیتر روغن است، تحت تأثیر جو روانی و هیجانی اقدام به خرید ۲۰ لیتر روغن می‌کند که همین امر موجب کمبود لحظه‌ای روغن می‌شود.

وی اضافه کرد: نیاز استان در بخش مرغ بین ۸۰ تا ۹۰ تن است که هم اکنون توزیع آن روزانه به ۲۱۷ تن رسیده و بخش عمده آن به خاطر خرید‌های هیجانی است.

استاندار تاکید کرد مشکلی در تأمین کالاى اساسی وجود ندارد ، همچنین نیازهای هیجانی رو به کاهش است؛ با این حال تلاش می‌ شود بیش از نیاز بازار تامین شود تا مشکلی در عرضه وجود نداشته باشد.

نوذری افزود: در حالی که در روز‌های گذشته، توزیع روغن نباتی در بازار معمول بود، اکنون با وجود افزایش تقاضا، همچنان موجودی کافی وجود دارد.

وی گفت: در این میان ستاد تنظیم بازار با رویکرد نظارت در بازار تشکیل شده است، از ظرفیت‌های تعزیرات، جهاد کشاورزی و سازمان صمت یرای نظارت استفاده می شود.

استاندار اضافه کرد: با هر نوع کم فروشی، احتکار و گران‌فروشی برخورد جدی می‌شود؛ در جهت تامین  اقلام اساسی مردم تعارف نداریم و در فضای کنونی، آرامش مردم مهم است.

وی در ادامه با اشاره به خرید گندم گفت: جهاد کشاورزی استان، در حال حاضر، در حال خرید گندم از کشاورزان محلی است و دولت قول داده که در مدت یک ماه، خرید تضمینی گندم را انجام دهد و به کشاورزان، پرداخت‌های به موقع را تضمین کند.

ایران، سرزمین یکپارچه و تمدن کهن

استاندر در ادامه به دیدار با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان بر اهمیت وحدت و همدلی در مواجهه با چالش‌های کشور تأکید کردند.

نوذری با اشاره به تنوع جغرافیایی و فرهنگی ایران، از شمال تا جنوب و از غرب تا شرق، آن را سرزمینی کهن و دارای تمدنی چند هزار ساله توصیف کرد.

وی گفت: برخی متاسفانه به دنبال تجزیه طلبی هستند، اما ما باید به یاد داشته باشیم که ایران، وطن ماست، سرزمین پدری ماست.

استاندار ادامه داد: این سرزمین زمانی زیبا و قدرتمند است که همه اجزای آن در کنار هم باشند. ما از این مسیر عبور خواهیم کرد و دشمنان در این تلاش شکست خواهند خورد. پیروزی از آن ملت بزرگ ایران خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش شیر خوارگان حسینی در استان سمنان
هوای گیلان تا اواسط هفته آینده در بیشتر ساعات پایدار است
توزیع ۱۲۵۰ تن روغن خوراکی در فروشگاه‌ها و روستابازار‌ها
استخراج رمز ارز با ساخت نیروگاه خورشیدی
اعتراض ایران به بازداشت خودسرانه مهدیه اسفندیاری در فرانسه
برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در اردبیل
وداع با پیکر شهید سید داود شیروانی در معراج‌الشهدا شهرکرد
تصادف مرگبار زانتیا با تریلی در آزادراه تهران – قزوین، دو نفر جان باختند
انفجار کپسول گاز ٨ مصدوم برجای گذاشت
لالایی مادران یزدی به یاد حضرت علی اصغر(ع)
طنین نوای لالایی مادران زنجانی به یاد دردانه امام حسین (ع)
شمیم عطر سردار شهید رستمیان در بهشهر
تجارت خارجی در ۱۲ روز جنگ تحمیلی پایدار ماند
مراسمی به یاد شهدای ملاسرای شهرستان شفت
ضرورت حمایت فوری از تولید
همایش شیرخوارگان حسینی در مسجد جمکران
افزایش دما در استان یزد
شهادت ۳۶ شهید در حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان در استان همدان
زیرساخت‌های فرودگاهی استان ارتقا می‌یابد
لزوم ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
اجرای طرح آرامش در تبریز 
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
بازداشت جاسوس در متروی تهران
ثبت‌نام خسارت‌دیدگان حملات اخیر در تهران آغاز شد
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
افزایش بی سابقه بازگشت مهاجران افغان از ایران
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۱۲ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
آماده بازگشایی در‌های فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم  (۱ نظر)
ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست  (۱ نظر)