پخش زنده
امروز: -
شرکت های توزیع نیروی برق و گاز استان کرمانشاه در اطلاعیههای جداگانه ای اعلام کردند به دلیل سواستفاده خرابکاران از وضعیت موجود تا اطلاع ثانوی هیچ گونه قرائت کنتور توسط پرسنل این شرکت انجام نمی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه ،در این اطلاعیه خطاب به مشترکان استان آمده است: باتوجه به شرایط خاص کشور و احتمال سوءاستفاده دشمن از عناوین دولتی و حضور جاسوسان داخلی جهت انجام اقدامات خرابکارانه، تا اطلاع ثانوی هیچگونه عملیات قرائت کنتور، قطع و وصل انشعاب برق و گاز مشترکان و متقاضیان در استان توسط پرسنل این شرکت انجام نخواهد شد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: ماموران اداره برق و گاز فقط در مواقعی که شبکه برق و گاز دچار حادثه شده یا مشترکی خرابی را به واحد اتفاقات اعلام نماید، حضور خواهند یافت.
لذا در صورت مراجعه فرد یا افرادی به درب منازل با عنوان مأمور اداره برق، مراتب را سریعا به مراجع انتظامی و امنیتی ( ۱۱۰ پلیس، ۱۱۳ وزارت اطلاعات و ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه) اعلام نمایید.