پخش زنده
امروز: -
مردم بجنورد به صورت خودجوش در اعتراض به یاوه گوییهای ترامپ رییس جمهور ایالات متحده آمریکا علیه ایران تجمع کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ،مردم ولایتمدار بجنورد در تجمعی خودجوش و اعتراضی با حضور در میدان شهید، انزجار و نفرت خود را نسبت یاوه گوییهای اخیر دونالد ترامپ رییس جمهور ایالات متحده آمریکا علیه ایران و رهبری انقلاب ابراز کردند.
در این تجمع با در دست داشتن پرچم ایران و تصاویر رهبر انقلاب، ضمن سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» یاوه گوییهای ترامپ رییس جمهور ایالات متحده آمریکا علیه ایران و رهبری انقلاب را محکوم کردند.
مردم در این راهپیمایی اعتراضی اقدامات جنایتکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در حملات متعدد به نقاطی در کشور و به شهادت رساندن تعدادی از فرماندهان عالی رتبه نظامی، دانشمندان هستهای، زنان و کودکان و همچنین جمعی از مردم مظلوم در روزهای اخیر را محکوم کردند و انزار و نفرت خود را نشان دادند.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه و در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب جمعه شب در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و انشاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک دهها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد.