• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
خوزستان » سیاسی

بیانیه هنرمندان شهرستان کارون در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی

هنرمندان شهرستان کارون در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی بیانیه‌ای صادر کردند.

بیانیه هنرمندان شهرستان کارون در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، در پی حمله نظامی و تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران که منجر به شهادت شماری از سرداران، دانشمندان و هموطنان بی‌گناه کشورمان شد جمعی از هنرمندان، نویسندگان، شاعران، بازیگران، کارگردانان و فعالان فرهنگی و هنری شهرستان کارون با صدور بیانیه‌ای این اقدام جنایت‌بار را محکوم کردند و با خانواده‌های داغدار شهدا ابراز همدردی نمودند.

در این بیانیه آمده است، جمعی از هنرمندان، نویسندگان، شاعران، بازیگران، کارگردانان و فعالان فرهنگی و هنری شهرستان کارون، با دلی آکنده از اندوه و خشمی فروخورده، تجاوز وحشیانه و جنایت‌بار رژیم کودک‌کش و نژادپرست صهیونیستی به سرزمین عزیزمان، ایران اسلامی را محکوم می‌کنیم.

در ادامه این‌پیام اعلام کردند: در این حمله‌ی ناجوانمردانه، شماری از سرداران سرافراز، دانشمندان متعهد، و هموطنان بی‌گناه‌مان مظلومانه به شهادت رسیدند، زنان، مردان و جوانانی که تنها جرم‌شان، ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از وطن و عزت ملی بود؛ ما با قلب‌هایی سوگوار، یاد شهدا را گرامی می‌داریم و با خانواده‌های داغدارشان همدردیم.

همچنین آمده است: فرزندان فرهنگ و هنر این خاک هستیم و از میان نیزار‌های شط و از کوچه‌های پررمز و راز تاریخ جنوب برخاسته‌ایم، در جغرافیایی که صدا و قلم و تصویرش همواره در خدمت انسانیت، حق‌طلبی و مقاومت بوده است.

در این بیانیه ذکر شده: رژیمی که هیچ‌گاه به اصول انسانی پایبند نبوده، این بار نیز با تجاوز نظامی آشکار، نه فقط مرز‌های ایران که مرز‌های وجدان بشری را درنوردید. اما اهل هنر، همان‌گونه که در روز‌های آتش و خونِ دفاع مقدس، در کنار مردم ایستادند، امروز نیز با زبان و بیان‌مان فریاد خواهیم زد: «هنر ما سکوت نخواهد کرد»

در ادامه این‌پیام اعلام کردند: جامعه هنری شهرستان کارون با تمام ظرفیت‌های هنری خود، این جنایت را به گوش جهانیان خواهد رساند و باور داریم که سکوت در برابر ظلم، خیانت به تاریخ و انسانیت است.

جامعه هنری شهرستان کارون در ادامه این بیانیه از نهاد‌های بین‌المللی، سازمان‌های حقوق بشر و آزادگان جهان درخواست نمود که فراتر از بیانیه‌های بی‌ثمر، علیه این تجاوز و تهدید صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی اقدام عملی کنند.

همچنین از مسئولان فرهنگی کشور درخواست داریم که زمینه‌ساز خلق و تولید آثار هنری فاخر با موضوع مقاومت، ایثار، و بیداری باشند، آثاری که یاد و نام این شهدای گرانقدر را در حافظه‌ی ملی و جهانی ثبت کند.

در این بیانیه ذکر شده: فرزندان فرهنگ، سربازان بی‌سلاح، اما آگاه این سرزمین هستند و ما با هنرمان، حافظان مرز‌های معنوی وطن خواهیم بود. زنده باد ایران، جاودانه باد یاد شهدا، پاینده باد حقیقت، رسوا باد ستم.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه و در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.

مراحل بعدی این عملیات نیز روز شنبه اجرا شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی در مناطق اشغالی بود.

رژیم تروریست صهیونیستی بعد ازظهر یکشنبه ۲۵ خرداد با تشدید حمله‌های وحشیانه خود، نقاطی از تهران را مورد هدف قرار داد؛ محدوده بزرگراه همت، محدوده‌های میدان ولیعصر (عج)، منطقه نیاوران، و خیابان سهرودی از جمله مناطقی بود که بعد از ظهر یکشنبه مورد تهاجم قرار گرفت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز سحرگاه روز، دوشنبه در عملیاتی بی‌سابقه، تل آویو و حیفا را مورد اصابت موشک‌های خود قرار داد؛ نیروگاه برق تل‌آویو، پالایشگاه حیفا، ساختمان تحقیقات نظامی وایزیمن و ساختمان صنایع نظامی رافائل از جمله اهداف مشروع و قانونی ایران در مجموعه عملیات‌های این مرحله از وعده صادق ۳ بود.

رژیم اشغالگر قدس نیز عصر امروز دوشنبه در اقدامی که بار دیگر عدم پایبندی وی به موازین بین‌المللی را آشکار ساخت، ساختمانی در صدا و سیما را مورد حمله قرار داد و روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به این حمله در بیانیه‌ای تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این حمله را سندی زنده از وحشی‌گری و عصبانیت دشمن از «قدرت روایت» جبهه حق دانسته و ضمن تجلیل از پایداری فرزندان رسانه‌ای انقلاب، بر اهمیت هم‌افزایی میدان و رسانه در میدان مقابله با دشمن صهیونیستی تاکید و حمایت کامل سپاه مقتدر مردمی از خبرنگاران، مستندسازان و جهادگران جبهه رسانه‌ای در مسیر افشای جنایات رژیم ددمنش و جعلی و حامیان پلید و شیطانی آن اعلام می‌دارد.

حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بامداد سه‌شنبه آغاز شد و تا ساعات اولیه صبح ادامه داشت پس از آن اگرچه رژیم صهیونیستی سانسور شدیدی را در خصوص میزان تخریب و تعداد کشته‌های حملات ایران اعمال کرد و پخش زنده شبکه‌های بین‌المللی مانند سی ان ان و الجزیره از حیفا و تل آویو را قطع کرد، اما با این حال منابع خبری این رژیم از هدف قرار گرفتن مقر عملیات نظامی موساد در آخرین موج حمله موشکی سپاه خبر داده‌اند.

دلاور مردان کشورمان همچنین روز سه‌شنبه مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونی موسوم به آمان و مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های رژیم صهیونیستی (موساد) را در تل آویو مورد اصابت قرار دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسلیم بی قید و شرط، مذاکره نیست
یک فوتی بر اثر رسم غلط تیراندازی در باغملک
از غروب تردید تا طلوع یقین
آرژانتین، همدست جنایت های رژیم صهیونیستی
بازگشایی مجدد استخر بزرگ دانشگاه ارومیه
تقدیر از مواضع کشور‌های آمریکای لاتین در قبال تجاوز علیه ایران
تهدید مستقیم رژیم صهیونی به ترور عراقچی
اقتدار ملت ایران در دفاع از انقلاب اسلامی
لزوم رعایت ایمنی برق در هیئت های مذهبی تبریز
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی خط ۲ قطار شهری تبریز
کودکان غزه نقش همبستگی با مردم ایران را ترسیم کردند
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
برگزاری مراسم وداع با شهیدان اقتدار در دزفول
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۹ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
روایت ایستادگی ناظر پخش صداوسیما در زمان حمله رژیم صهیونیستی
بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی در شورای نگهبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان جدید آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی
سرلشکر موسوی: برای پاسخ به هر تجاوزی آماده‌ایم
مراسم تشییع و تدفین شهدای اقتدار ایران
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
عارف: آتش بس نشانه پایان جنگ نیست
علی لاریجانی: تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
قیمت جدید محصولات سایپا اعلام شد
کتاب زندگی و میراث فکری رهبر انقلاب منتشر شد
جوانان دهه هفتادی و هشتادی درس وطن دوستی دادند
دشمنان در محاسبات خود درباره ایران اشتباه کردند
تخت‌روانچی: هیچ قرار ملاقاتی با آمریکایی‌ها نداریم
پیکر سردار محقق بر دستان مردم قدرشناس تشییع شد
حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین ۷۱ شهید داشته است
آغاز صادرات گاز تولیدی از ردیف سوم پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی
جزئیات لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۷ نظر)
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
سرلشکر پاکپور: در دفاع از کشور لحظه‌ای تردید نخواهیم کرد  (۱ نظر)
گزارش وزارت اطلاعات از مصافی بی‌امان با استکبار و صهیونیزم  (۱ نظر)
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است  (۱ نظر)
برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت  (۱ نظر)
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی  (۱ نظر)
پایان جنگ را فرزندان سپاه رقم زدند  (۱ نظر)
ایران اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد  (۱ نظر)
قانون «تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی» ابلاغ شد  (۱ نظر)
امیر نصیر زاده: مبارزه با تروریسم نیازمند اتحاد و همکاری جهانی است  (۱ نظر)