• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۹۱۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
سیاسی » مجلس

دشمن نمی‌تواند ملت ایران را از صحنه خارج کند

رئیس جمهور گفت: دشمن نمی‌تواند با کشتن و ترور کردن ملت ایران را از صحنه خارج کند، هر قهرمانی که پرچم از دستش بیفتد صد‌ها قهرمان دیگر هستند که پرچم را به دست خواهند گرفت.

دشمن نمی‌تواند ملت ایران را از صحنه خارج کند
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۶ خردادماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت تعدادی از هموطنانمان، گفت: خداوند متعال آخر عمر ما را با شهادت به پایان برساند، قطعا شهادت بهتر از این است که در بستر بمیریم این باوری است که به عنوان یک اعتقاد، یک اندیشه و تفکری که از دین و امامان گرفته‌ایم در همه وجود انسان‌های معتقد و مومن شکل گرفته است. دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن و کشتن و ترور کردن از صحنه خارج کند، هر قهرمانی که پرچم از دستش بیافتد صد‌ها قهرمان دیگر هستند که پرچم را به دست خواهند گرفت و در مقابل ظلم و جور و جنایت و خیانتی که این نامردان می‌کنند خواهد ایستاد کما اینکه مردم ما تاکنون این را نشان دادند و با قدرت در مقابل تمام نامردی‌هایی که این دشمنان می‌کنند ایستاده‌اند.
 
وی یادآور شد: ما متجاوز نیستیم، ما در زمان انتخابات نیز گفتیم که امروز بیشتر از هر زمانی به وحدت و انسجام و همدلی نیاز داریم و همه مردم این کشور باید دست به دست دهند و در مقابل تجاوزی که شکل گرفته با قدرت بایستند، هر اختلافی، هر گله‌ای و هر مشکلی که وجود داشته امروز باید کنار گذاشت و با وحدت، انسجام در مقابل این تجاوز جنایتکار نسل کش با قدرت ایستاد. مردم ما همیشه این شکلی بودند. ما خواهیم ایستاد، همه مردم ایران به دنبال حق و عدالت هستند، ما به عنوان مسئولان و نوکران این ملت بر این باور هستیم که باید کاری کنیم تا با همه کسانی که در این آب و خاک زندگی می‌کنند بر اساس حق و انصاف برخورد شود. بین همه مردم باید به حق قضاوت کرد، تابع هوای نفس نشوید چرا که به ذلالت میافتید حق همه مردم باید داده شود.
 
رئیس جمهور گفت: آنچه که امروز ایران ما و کشور ما مطالبه می‌کند حق قانونی و مسلمی است که بر اساس تمام قوانین بین المللی می‌توانیم داشته باشیم. ما بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری، ما نبودیم که از مذاکره و گفت‌و‌گو میدان را خالی کردیم. ما رفتیم و مذاکره غیر مستقیم را نیز شروع کردیم و در حال مذاکره بودیم. بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، این باور و اعتقاد ما است اگر هر کسی در این کشور خلاف آنچه مقام معظم رهبری اعلام کردند موضع گیری کند و حرف بزند هیچ جایگاهی در سیاست جمهوری اسلامی ندارد. در نتیجه آنچه که رهبری اعلام کردند سیاست مسلم نظام و جمهوری اسلامی است و این در حالی است که دشمنان می‌گویند ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، ما اصلا قصد نداریم به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنیم و حق داریم از انرژی هسته‌ای و تحقیقاتی که به نفع این جامعه است بهره ببریم و هیچ کسی حق ندارد این حق را از نظام و جمهوری اسلامی بگیرد و ما برای این حقمان با قدرت ایستاده‌ایم و از هیچ قدرتی در رابطه با احقاق حقمان واهمه نداریم.
 
وی افزود: ما با همه کشور‌های اسلامی دست برادری دراز کردیم، آن‌ها برادران ما هستند امروز اکثر آن‌ها در کنار ما قرار گرفته‌اند و با ما هستند و وقتی مشاهده کردند آمریکا زورگویی می‌کند و بر خلاف تمام قوانین بین المللی اجازه می‌دهد که اسرائیل از آنجا به کشور ما حمله و تجاوز کند.
ما به دنبال جنگ نبودیم و آغازگر جنگ نبودیم، ما نبودیم که فرماندهان و دانشمندان این مملکت را ترور کردیم، یک دانشمند چه گناهی کرده است که یکی از آن سوی دنیا بیاید و خود و خانواده اش را نابود کند. دشمن خیال می‌کند می‌تواند آن‌ها را از بین ببرد و این در حالی است که این دانشمندان شهید و زنده هستند.
 
پزشکیان گفت: دانشمند این مملکت اسلحه به دست گرفته و بمب دارد؟ ما اگر الان این موشک‌ها را نداشتیم راحت اسرائیل هر زمان هر نقطه‌ای که می‌خواست را می‌زد بنابراین این دانشمندان ما هستند که برای دفاع از مملکت و آب و خاک با قدرت ایستاده‌اند و این جنایتکاران آن‌ها را نشانه رفته‌اند، زیرا که آن‌ها از افرادی می‌ترسند که می‌فهمند و می‌دانند و می‌ایستند نه از کسانی که نمی‌دانند و خودگفته هستند و این آب و خاک را راحت رها کردند و رفتند. ما برای این آب و خاک، این باور و این مردم تا پای جان ایستاده‌ایم و هیچ واهمه‌ای نداریم. ما از مردم عزیز کشورمان به دلیل مشکلاتی که این رژیم ددمنش ایجاد کرد تقاضامندیم که بایستند و ما نیز با تمام وجود تلاش خواهیم کرد که اجازه ندهیم برای آن‌ها در معیشت و زندگی و درمان و دارو مشکل ایجاد شود. با تمام وجود تلاش خواهیم کرد و همه برادران و خواهران در نظام سلامت با مردم هستند.
 
وی افزود: ما اعلام می‌کنیم نوکر و خدمتگزار مردم هستیم و به دنبال قدرت، زور و قلدری نیستیم، ما با همه کشور‌های اسلامی اعلام برادری کردیم و برادر هستیم، اسرائیل می‌خواهد مسلمانان را یک به یک بزند و نیت زشتی را که دارد بر آن‌ها حاکم کند. امروز باید همه کشور‌های اسلامی دست به دست هم دهیم، کما اینکه روز گذشته در مجلس سنای پاکستان مصوب کردند که در قبال سیاست‌های زشت اسرائیل با ایران هستند و در تمام جایگاه‌هایی که نیاز باشد با ما خواهند بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در واپسین لحظات حیات خود اسرائیل ممکن است از سلاح اتمی استفاده کند، ایران باید موشک مجهز به کلاهک هسته ای را آماده شلیک کند. این واقعیت تلخ را باید پذیرفت.
دارا و ندار، با حجاب و بی‌حجاب، دوست و دشمن، سطلنت طلب و دموکرات و ...، راضی و ناراضی
همه با هم در برابر دشمن خارجی متحد هستیم
و چشم طمع خارجی را کور خواهیم کرد
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)