پخش زنده
امروز: -
بانوی مهابادی سهمیه اعزام به مسابقات جهانی موی تای را کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد گفت: دلیار صالحی، بانوی با استعداد این شهرستان توانست سهمیه حضور در مسابقات جهانی موی تای را به میزبانی کشور ترکیه کسب کند.
نوروز علیمردان افزود: این موی تای کار مهابادی با کسب نشان قهرمانی مسابقات انتخابی تیم ملی در استان اراک مجوز حضور در مسابقات جهانی را کسب کرد.
علیمردان اظهارکرد: دلیار صالحی در رده سنی زیر ۲۳ سال و به همراه ۱۰ بانوی دیگر موفق به کسب سهمیه مسابقات جهانی شده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد گفت: رقابتهای قهرمانی موی تای زیر ۲۳ سال جهان روزهای یکم تا دهم خرداد به میزبانی شهر آنتالیای ترکیه برگزار خواهد شد.
مویتای یکی از سبکهای آزاد ورزشهای رزمی است که مبارزات آن به صورت فولکنتاکت و در رینگ برگزار شده و به همین دلیل از مویتای به عنوان یک رشته خشن و سخت رزمی در دنیا یاد میشود.