پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان گلستان، در دیدار با نمایندگان و اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت برنامه ریزی و نظم در امور کشاورزی و جلوگیری از بهره برداری بی رویه از منابع آب زیرزمینی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان، آیت الله نورمفیدی در این دیدار ضمن تشکر از زحمات نمایندگان استان در پیگیری مسائل، خواستار پیگیری جدیتر مشکلات و مسائل مربوط به حوزه کشاورزی شد.
وی با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و نظم در امور کشاورزی، گفت: در کارهای کشاورزی برنامه داشته باشیم، نظم داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان با ابراز نگرانی از بهره برداری بی رویه از آبهای زیرزمینی، افزود: بهره برداری بی رویه آبهای زیرزمینی و کشت بی رویه شالی، زمینهای گلستان را نشست داده است.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به ارزش و اهمیت خاک و همچنین با انتقاد از آتش زدن بقایای گیاهان و از بین رفتن خاک، بر لزوم توجه به آینده و پیامدهای اقدامات امروز تاکید کرد: باید بنگریم بیست سال آینده چه شرایطی خواهیم داشت.