• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۵۲۱۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
بین الملل » اروپا

وقایع سوریه و معیار دوگانه غرب

قتل اقلیت‌ها و شهروندان غیر نظامی در سوریه به دست افراد جریان حاکم در سوریه و غارت اموال آنان در حالی ادامه دارد که داعیه داران حقوق بشر در غرب و نهاد‌های بین المللی در قبال این جنایات یا سکوت کرده‌اند یا موضع ضعیف و انفعالی در پیش گرفته‌اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، وقایع هولناک سوریه و قتل عام خانواده اقلیت‌ها و غارت اموال آنان و انتشار بخشی از آن در شبکه‌های اجتماعی افکار عمومی را در جهان به خشم آورده است.

رسانه‌های غربی که پیش از روی کار آمدن جریان حاکم کنونی در سوریه که مورد حمایت غرب و برخی کشور‌های منطقه است، با حساسیت فراوان وقایع سوریه را رصد و اغلب با بزرگنمایی آن را منتشر می‌کردند در قبال قتل و غارت اخیر و پاکسازی قومی هولناک در سوریه یا قربانیان با مقصر دانستند یا موضعی ضعیف گرفتند و یا سکوت کردند که خشم نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا را در قبال معیار دوگانه غرب در قبال فجایع سوریه را در پی داشت.

مایکل مک نامارا در حساب کاربری اش نوشت: اتحادیه اروپا کاملا از مسیر منحرف شده است. کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در قبال قتل عام شهروندان سوری و علویان در سوریه سکوت کرده است.

همانگونه که در موارد مشابه دیده شده است اغلب مقامات غربی از جمله دولت انگلیس تازمان تهیه گزارش این کشتار هولناک را «محکوم» نکردند.

بنیاد مسیحیان عراق در شبکه اجتماعی ایکس نوشت دولت تررویست‌های داعشی/ القاعده، در حال کشتار مسیحیان و علویان در سوریه‌اند و فقط در چند روز گذشته، ۱۸۰۰ نفر دیگر را به قتل رساندند.

تلویزیون نوین یونان نیز درتارنمای خود گزارش وقایع اخیر سوریه را اینگونه نوشت: رژیم مورد حمایت ترکیه و شبه نظامیان هوادار ترکیه، به کشتار مسیحیان و علویان در سوریه مشغولند.

دنیل گرلاخ (Daniel Gerlach)، نویسنده، خبرنگار و کارشناس خاورمیانه و سردبیر نشریه آلمانی زنیت نیز درباره وقایع روز‌های اخیر سوریه گفت: بسیار جای نگرانی است، زیرا اکنون پاکسازی نژادی در سوریه راه افتاده است. خانه‌های علویان غارت می‌شود و شبه نظامیان از دیگر شهر‌ها برای این منظور به مناطق علوی نشین هجوم می‌آورند.

شماری از تحلیل گران در غرب معتقدند وقایع سوریه صفحه جدیدی از معیار دوگانه غرب و نهاد‌های حقوق بشری غربی در قبال قتل و غارت و کشتار غیر نظامیان را به ثبت رساند.

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها کمیسیون اروپایی به جای مواخذه گروه حاکم بر سوریه به علت قتل عام غیر نظامیان، الجولانی، رئیس این گروه را به شرکت در نشست حقوقی سالانه اتحادیه اروپا دعوت کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

اظهارات:

دانیل گرلاخ – نویسنده آلمانی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)