با هدف معرفی آداب و رسوم اهالی شرق اصفهان
جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند
جشنواره غذاهای بومی محلی و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند گشایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ حبیب رضوانی شهردار هرند گفت: این جشنواره با هدف احیای فرهنگ غنی سنتی و بومی و همچنین معرفی آداب و رسوم مردمان شرق اصفهان در دو بخش طبخ غذاهای سالم سنتی و نمایشگاه عیدانه و ماه مبارک رمضان برگزار شد.
مسئول برگزاری این جشنواره نیز گفت: بیش از ١٠ نوع غذای بومی محلی شامل آش گندم، آش کشک، آش رشته، کاچی قارا، کالجوش، اشکنه، نان کوفته در این جشنواره ارائه شد.
نرگس کنعانی هرندی افزود: در نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان نیز در ۴٠ غرفه مایحتاج ماه مبارک رمضان و عید نوروز را با تخفیف ویژه عرضه میشود
این نمایشگاه به مدت سه روز در حسینیه چهارده معصوم (ع) شهر هرند برپاست.
جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند جشنواره غذا و نمایشگاه عیدانه و ماه رمضان در هرند