پخش زنده
امروز: -
ناظر گمرکات خوزستان از افزایش ۴۲ درصدی صادرات کالا از ابتدای امسال از گمرکات استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ بهروز قره بیگی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲۱ میلیون و ۶۸۶ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار از گمرکات استان صادر شد که این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۲۰ درصد و ارزشی ۴۲ درصد افزایش یافته است.
او افزود: در این مدت ۱۵ میلیون و ۴۴۴ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیارد و ۹۵۲ میلیون دلار وارد استان شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۲ درصد افزایش و از نظر ارزشی ۱۰ درصد کاهش داشته است.
ناظر گمرکات خوزستان ادامه داد: گاز طبیعی، پروپان، پلی اتیلن، پنتان، شمش فولادی، گاز مایع، میلگرد، کوداوره، هیدروکربن و رافینیت عمده کالاهای صادر شده از گمرکات خوزستان به کشورهای عراق، چین، امارات، ترکیه، عمان، هند، افغانستان، کویت و غنا بوده است.