• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۱۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۱
آذربایجان غربی » ورزشی

اعزام ۴۵ ورزشکار ایرانی به پارالمپیک پاریس

رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان گفت: کاروان پارالمپیک کشورمان شامل ۳۷ ورزشکار در قسمت آقایان و ۸ ورزشکار در قسمت بانوان به پارالمپیک پاریس اعزام خواهد شد.

اعزام ۴۵ ورزشکار ایرانی به پارالمپیک پاریس

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ، با حضور رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان و مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی، مجمع عمومی و سالیانه هیات استان برگزار شد.

رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان نیز افزود: باید یاد پهلوان مرحوم سیامند رحمان را گرامی بداریم که همواره یکی از افتخارات ورزش کشورمان در مسابقات مختلف در این رشته بوده است.

جلیل کوهپایه زاده گفت: کاروان ورزش جانبازان و توان یابان کشورمان در پارالمپیک قبلی عنوان دوم را کسب کرد که این اتفاق حاصل تلاش هیات های استانی بوده که با اجرای برنامه‌ها و خواسته‌ها به شکل‌مناسب کار را برای درخشش و افتخارآفرینی هموار کردند و امسال نیز در پارالمپیک پاریس، کاروان پارالمپیک کشورمان با ۶۶ نفر اعزام خواهد شد که از این تعداد ۴۵ ورزشکار شامل ۳۷ ورزشکار در قسمت آقایان و ۸ ورزشکار در قسمت بانوان است، از فدراسیون جانبازان و توان یابان خواهدبود.

رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان با اشاره به رشد تعداد ورزشکاران بانوی کشورمان اظهار کرد: در ورزش بانوان سرمایه گذاری نکرده و شعار داده‌ایم با این حال برنامه جدی توجه ویژه به این قشر خواهدبود ضمن اینکه برای بهره گیری از توان این قشر و بهبود شرایط آنان، نیاز به جلسه با مجمع نمایندگان استان‌ها خواهیم داشت که در این خصوص دیداری نیز با مجمع نمایندگان استان آذربایجان‌غربی برگزار و از کمک و حمایت آنها بهره خواهیم گرفت.

کوهپایه‌زاده اظهار کرد: بودجه موجود در کشور باید به درستی توزیع شود و ورزش یکی از مهم‌ترین بخش‌ها برای این مهم است و می‌تواند علاوه بر شور و نشاط اجتماعی ، سلامتی و شادکامی را در جامعه به همراه دارد.

وی همچنین گفت:  تلاش خواهیم کرد تجربیات موفق این استان را احصا و حمایت‌های لازم را در فدراسیون از این هیات خواهیم داشت ضمن اینکه برنامه‌ریزی برای اعطای میزبانی یک یا دو رشته در سطح قهرمانی کشور را به این استان

در این مجمع امان زاده رئیس هیات  آذربایجان‌غربی گزارشی از عملکرد یک ساله این هیات را بیان کرد و در ادامه اعضا به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی نیز با اشاره به یاد و خاطره سیامند رحمان پهلوان فقید ورزش استان و کشورمان اظهار کرد: سیامند یکی از قهرمانانی بود که همواره بخاطر عملکرد و منش در یاد و خاطره باقی مانده و یکی از نام‌های به یاد مانده در ورزش جانبازان و توان یابان است.

سجاد بیرامی افزود: تلاش مجموعه ورزش استان توجه به تمام رشته‌ها و هیات‌ها از جمله هیات جانبازان و توان یابان است و احداث سالن تخصصی این هیات در استان و در شهر ارومیه که باید از استاندار ورزش‌دوست استان در حمایت از این مجموعه قدردانی و تشکر کنیم در راستای حمایت از این قشر و هیات بوده است.

وی خاطر نشان کرد: توجه به این قشر و هیات ارزشمند برای ما اهمیت دارد و همه اماکن ورزشی در سراسر استان در صورت نیاز به این هیات اختصاص می‌یابد با این حال یکی از مشکلات ما در نواقص موجود در اماکن برای این قشر است که در احداث‌های جدید این مورد مدنظر قرار گرفته و برای سایر اماکن ورزشی در حال مرتفع شدن است.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی در خاتمه ضمن تمجید از تلاش‌های مجموعه هیات از همراهی و همکاری سایر دستگاه‌ها چون شهرداری‌ها و بهزیستی قدردانی کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)