• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۴۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
علمی و فرهنگی » معارف

حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی

حمیدرضا نصیری در رشته قرائت تحقیق و محمدرضا زاهدی در رشته حفظ کل، نمایندگان ایران در شصت‌وچهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی شدند.

حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، حمیدرضا نصیری قاری و محمدرضا زاهدی حافظ قرآن کشورمان را به نمایندگی از ایران به شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم مالزی از سوی کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم، اعزام می‌کند.
 
در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که هر ساله انجام می‌شود، امسال برای نخستین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.
 
بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.
 
این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در شهر بجنورد استان خراسان شمالی برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند.
 
حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر و از قاریان ممتاز نیروی هوایی و برنامه‌نویس سیستم‌های رایانه‌ای نیروی هوایی است و از سن ۱۰سالگی، با توجه به اهتمام عمویش «ایوب نصیری» که از قاریان شهر زنجان است در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا می‌کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد.
 
این قاری کشورمان از محضر پیشکسوت قرآنی زنجان «محمود رنگرز» بهره برده است و پس از پذیرش در دانشگاه هوایی شهید ستاری در سال ۸۰-۸۱ و حضور در تهران از اساتید این شهر از حضور اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی بلده بهره برد.
 
این قاری کشورمان علاوه بر دریافت رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کریم در چهل و ششمین دوره، در ادوار مختلف مسابقات قرآن نیروی هوایی، مسابقات سراسری ارتش و مسابقات قرآن نیرو‌های مسلح رتبه‌هایی دریافت کرده است.
 
محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است و از سن هفت‌سالگی شروع به حفظ قرآن کریم کرد و همزمان با آن یادگیری فنون تلاوت را نیز آغاز کرد.
 
سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن داشت در بیست‌و‌دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت، اما رتبه‌ای کسب نکرد. بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره است.
 
محمدرضا زاهدی، فارغ از دریافت هر رتبه‌ای در مسابقات مالزی، نخستین نماینده ایران در رشته حفظ کل قرآن کریم در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی خواهد بود.
 
مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران در طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است.
 
این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.
 
قاریان ایرانی بعد از کشور مالزی حائز بیشترین رتبه اول این مسابقات در ۶۳ دوره گذشته هستند. از جمله قاریان ایرانی حائز رتبه اول در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی می‌توان به مرحوم محمدتقی مروت، عباس سلیمی، علی و مسعود سیاح‌گرجی، عباس امام‌جمعه، منصور قصری‌زاده، احمد ابوالقاسمی، شهید منا محسن حاجی‌حسنی کارگر و ... اشاره کرد.
 
آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی شده‌اند.
 
سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بیستمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در خراسان جنوبی
بهره برداری از طرح احداث مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی یاسوج تا چهار ماه دیگر
ماجرای کودک آزاری در خانه توانبخشی کلاردشت چه بود
۶ نوع بذر جو و گندمِ مقاوم به شوری در مراحل نهایی معرفی و تکثیر بذر
اتصال مدارس و بیمارستان‌ها به فیبر نوری در اولویت قرار گرفت
برداشت ذرت علوفه‌ای از اراضی کشاورزی در مانه
همه زیرساخت‌های اجرای طرح سوآپ فراهم است
المپیک فناوری؛ صحنه رقابت خلاقیت و نوآوری
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۶ آبان ۱۴۰۴
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
انتقاد امام جمعه دهدشت از افزایش قارچ گونه قهوه خانه ها و کافه ها
طرح هوشمند سازی پایش زندانیان در خوزستان
رزمایش آمریکا در نزدیکی سواحل ما اقدامی تحریک‌آمیز است
جولان صهیونیست‌ها در جنوب سوریه
تبادل دانش میان دانشگاه و صنعت دریایی؛ گامی در توسعه استاندارد‌های بومی
زمین‌ لرزه ۳.۴ ریشتری فرخی،بدون خسارت
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
مادورو: آمریکا به دنبال نفت، گاز و طلای ونزوئلاست
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (ششم آبان ۱۴۰۴)
تخریب چند ساختمان بر اثر زلزله در ترکیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)