• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۸۸۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد:

اعلام آمادگی ایران برای میزبانی نشست سازمان همکاری اسلامی

سخنگوی وزارت امور خارجه از پیشنهاد برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی به میزبانی کشورمان خبر داد.

اعلام آمادگی ایران برای میزبانی نشست سازمان همکاری اسلامی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار این خبرگزاری درباره تجاوز‌های جدید رژیم صهیونسیتی به غزه و تهدید‌ها علیه رفح و نیز درخواست نشست سازمان همکاری اسلامی از جانب کشورمان گفت: تحولات اخیر غزه نشان داد که ماهیت رژیم صهیونسیتی به چه میزان مبتنی بر جنایت و وحشی‌گری است. جامعه جهانی برای بازدارندگی و توقف این جنایت‌ها، مسئولیت جدی دارد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های سازمان همکاری اسلامی برای ایجاد بازدارندگی فوری و توقف جنایت‌های رژیم صهیونسیتی علیه غیرنظامیان غزه گفت: در این چارچوب، خواهان برگزاری دومین نشست فوری وزرای امور خارجه کشور‌های عضو این سازمان با تمرکز بر فلسطین شده‌ایم.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی افزود: در این زمینه، یادداشتی رسمی از طریق نمایندگی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی به دبیرخانه این سازمان ارسال و برای میزبانی این نشست، اعلام آمادگی کردیم.
آقای کنعانی همچنین با ارائه گزارشی از فعالیت دستگاه سیاست خارجی در یازده ماه اخیر گفت: در این مدت، شاهد پویایی در روابط خارجی بودیم و تلاش کردیم که سیاست خارجی و دیپلماسی اقتصادی پررونقی داشته باشیم.

 

 

اعلام حمایت کنعانی از خواست عراق برای خروج آمریکایی‌ها از این کشور
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از تحقق خواست دولت و ملت عراق برای خروج نیرو‌های بیگانه به ویژه نیرو‌های آمریکایی از این کشور حمایت می‌کند.
آقای ناصر کنعانی در نشست خبری گفت: ما حضور نیرو‌های خارجی در عراق را کمک به ایجاد ثبات در این کشور نمی‌دانیم.
وی افزود: ایران با حضور نیرو‌های بیگانه در منطقه مخالف است؛ به ویژه با حضور نیرو‌های نظامی آمریکا که هیچگاه تامین کننده امنیت منطقه نبوده است. کنعانی در عین حال گفت: درباره حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق، دولت و ملت این کشور باید تصمیم بگیرند.



گره زدن آتش بس به موضوع پساغزه را نمی‌پذیریم
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: گره زدن آتش بس به موضوع پساغزه را نمی‌پذیریم. این موضوع؛ در حیطه اختیار ملت فلسطین است.
آقای ناصر کنعانی در نشست خبری گفت: آمریکا نشان داده، یگانه کشوری است که از ادامه جنگ حمایت می‌کند و شورای امنیت سازمان ملل هم در سایه استفاده از حق وتو تاکنون از برقراری آتش بس در غزه، ناکام مانده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در مجموع رایزنی‌های دیپلماتیک با کشور‌های مختلف؛ بر پایان فوری جنایت‌های رژیم صهیونیستی، تاکید کرده است.



توصیه کنعانی به گروسی: از سیاسی کاری بپرهیز
سخنگوی وزارت امور خارجه به مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی توصیه کرد: از سیاسی کاری بپرهیزد و اجازه ندهد این نهاد به عرصه‌ای برای طرح مباحث سیاسی، تبدیل شود.
آقای ناصر کنعانی در نشست خبری درباره اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان گفت: دستیابی به سلاح هسته‌ای در خط و مشی و برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران، جایگاهی ندارد و فتوای مقام معظم رهبری در این باره، روشن است.
وی تاکید کرد: ما از حقوق مان در چارچوب حقوق مصرح آژانس برای استمرار فعالیت صلح آمیز هسته‌ای استفاده خواهیم کرد.




ابراز امیدواری کنعانی برای از سرگیری حج عمره در آینده نزدیک
سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز امیدواری کرد: اعزام عمره گذاران در آینده نزدیک از سر گرفته شود.
آقای ناصر کنعانی در نشست خبری درباره مساله حج عمره و پرواز‌ها به عربستان گفت: علت این مساله، صرفا فنی است و مذاکرات میان سازمان هواپیمایی کشورمان با طرف سعودی ادامه دارد.
وی با اشاره به طولانی شدن مذاکرات در این باره افزود: به همین علت، وزارت امور خارجه به این موضوع ورود کرده است و امیدواریم وزیر امور خارجه عربستان هم طبق وعده اش به آن ورود کند تا مساله؛ در سریع‌ترین زمان ممکن، حل شود.




محصولات رژیم اشغالگر وارد ایران نمی‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ورود کالا‌های تولیدی رژیم صهیونیستی به ایران، قطعا ممنوع است و هیچ کالای تولیدی این رژیم وارد کشورمان نمی‌شود.
آقای ناصر کنعانی در نشست خبری درباره لزوم تحریم کالا‌های تولیدی رژیم صهیونیستی اظهار داشت: وزارت امور خارجه مکلف به شناسایی شرکت‌ها و کالا‌های تولیدی رژیم اشغالگر صهیونیستی است و به این مسئولیت، پایبند می‌ماند.
وی افزود: دستگاه سیاست خارجی، آخرین فهرست به روز شده این کالا‌ها را به وزارت صمت ارائه کرده، اما قانون، وظیفه‌ای در زمینه انتشار این فهرست، برای وزارت امور خارجه تعیین نکرده است.



کنفرانس مونیخ؛ تریبونی علیه کشور‌های مستقل
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما نگران کنفرانس امنیتی مونیخ هستیم که به تریبونی برای ارائه نظر‌های غیرمنصفانه علیه کشور‌های مستقل تبدیل شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای ناصر کنعانی در نشست خبری گفت:‌ای کاش متولیان برگزاری این کنفرانس با رویکردی مسئولانه، این نشست را فرصتی برای تبیین دیدگاه همگانی قرار می‌دادند.
وی تصریح کرد: کاش به جای دعوت از مقام‌های رژیم صهیونیستی که مرتکب نسل کشی هستند، از نمایندگان به حق ملت فلسطین دعوت می‌کردند تا دیدگاه شان را مطرح کنند.



به هر جنایت رژیم اشغالگر علیه کشورمان پاسخ می‌دهیم
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر پاسخ ایران به ترور‌های رژیم صهیونیستی، هشدار داد: به هر اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، پاسخ داده شده است و هرگونه اقدامات احتمالی هم بدون پاسخ نخواهد ماند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای ناصر کنعانی در نشست خبری افزود: همان طور که مقام‌های ذی ربط کشورمان اعلام کردند، هیچ اقدام ضد ایرانی بی پاسخ نمانده است و نخواهد ماند.
وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی، بار‌ها طعم تلخ سیلی‌های محکم ایران را چشیده است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)