• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۹۹۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۵
بین الملل » مقاومت

حزب الله ۲ پایگاه و ۶ محل تجمع نظامیان صهیونیست را با پهپاد هدف گرفت

خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مستقر در مرز جنوب لبنان گفت: اين حملات هشت زخمی داشته که حال ۶ تن از آن‌ها وخیم گزارش شده اما مطمئناً شمار کشته‌ها و زخمی‌های رژیم صهیونیستی خیلی بیشتر است.

حزب الله لبنان ۲ پایگاه و ۶ محل تجمع نظامیان صهیونیست را با پهپاد هدف گرفتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما بخش خبری ۲۱ سيما در ارتباط زنده تصویری با حسن عظیم زاده، خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مستقر در مرز جنوب لبنان با سرزمین‌های اشغالی آخرین تحولات را بررسی کرد.

مجری: حزب الله لبنان در بیانیه‌هایی اعلام کرد:۲ پایگاه و ۶ محل تجمع نظامیان صهیونیست در شمال اراضی اشغالی را با موشک‌های هدایت شونده پهپاد و سایر سلاح‌های سنگین هدف قرار داده است. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با همکارم مستقر در مرز لبنان با فلسطین اشغالی همراه می‌شویم، آقای عظیم‌زاده از آخرین تحولات جنوب لبنان و شمال سرزمین‌های اشغالی بفرمایید.
عظیم‌زاده: حزب الله لبنان ۵ بیانیه صادر کرد و در این بیانیه‌ها اعلام کرد که دو پایگاه نظامی صهیونیستی یعنی پایگاه‌های العاصی و رامین را با موشک‌های هدایت شونده و سایر سلاح‌های سنگین هدف قرار داده همچنین در بیانیه دیگرش اعلام کرد که محل تجمع نظامیان صهیونیست را حد فاصل پایگاه‌های نظامی حد بلبستان و برکتریشا هدف قرار داده تجمع دیگری نظامیان صهیونیست را در اطراف پایگاه نظامی ظهیره هدف قرار داد و تجمع دیگری را در نزدیکی شهرک نظامی و صهیونیست نشین اشتولا هدف قرار داد.
امروز همچنین شاهد بودیم که پهپاد‌های حزب‌الله بار دیگر وارد صحنه نبرد در شمال اراضی اشغالی شدند حزب‌الله لبنان در بیانیه‌اش اعلام کرده که با سه پهپاد پایگاه نظامی و همچنین محل تجمع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داده ابتدا با یک پهپاد پادگان نظامی یفتاح در روستای قدس اشغالی لبنان را هدف قرار داد، بعد از آن محل تجمع صهیونیست‌ها در شرق شهرک صهیونیست نشین روستای نبی یوشع اشغالی لبنان را هدف قرار داد رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که سه نظامی صهیونیست در جریان عملیات‌های موشک‌های هدایت شونده و همچنین توپخانه حزب الله زخمی شدند و آن‌ها به بیمارستان رمبام در شهر حیفا منتقل شدند حال دو تن از آن‌ها را وخیم گزارش کردند. دقایقی قبل از ارتباطم سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که ۵ نظامی صهیونیست در حمله پهپاد‌های حزب الله به پادگان نظامی و همچنین محل تجمع صهیونیست‌ها زخمی شدند. حال چهار تن از آن‌ها را وخیم اعلام کردند، آماری را که امروز رسانه‌ها و همچنین سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نشان می‌دهد که حزب الله امروز در عملیات‌هایش خیلی بیشتر از این هم کشته و هم مجروح از نظامیان صهیونیست گرفته دلیل ما هم این است که در روز‌های اخیر شاهد بودیم حزب الله لبنان ویدیو‌هایی که منتشر می‌کرد نشان می‌داد که چه تعداد از نظامیان صهیونیست کشته و زخمی شدند در عملیات‌ها همچنین سخنگوی رژیم صهیونیستی همیشه آماری بسیار پایین و حداقلی را اعلام می‌کند. امروز این هشت زخمی که حال ۶ تن از آن‌ها وخیم گزارش شده مطمئناً شمار کشته‌ها و زخمی‌های رژیم صهیونیستی خیلی بیشتر از این حرف‌ها بوده، همچنین توپخانه رژیم صهیونیستی و پهپاد‌های مسلح آن‌ها مناطق جنوبی لبنان، ایتا شعب، علما شعب، ایترون، حولا، مرکبا و کفر شوبا و کفر حمام را هدف قرار دادند در منطقه ایتا شعب دو منزل مسکونی، در حولا دو منزل مسکونی و همچنین مسیر اصلی و جاده اصلی آن جا را هدف قرار دادند خوشبختانه منازلی را که امروز نظامیان صهیونیست با پهپاد‌های مسلح و توپخانه هدف قرار دادند خالی از سکنه بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
حجم مبنا در بورس حذف شد
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)