• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۸۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

دبیر کل جنبش اسلامی عهدالله عراق: جنگ اصلی آمریکا، فرهنگی و اعتقادی است

دبیر کل جنبش اسلامی عهدالله عراق گفت: جنگ اصلی آمریکا با ولایت، جنگ نظامی نیست بلکه جنگ فرهنگی و اعتقادی است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب، جهاد تبیین را فریضه واجب و قطعی بیان کردند.

دبیر کل جنبش اسلامی عهدالله عراق: جنگ اصلی آمریکا، فرهنگی و اعتقادی استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هاشم الحیدری در سومین اجلاسیه بین المللی فعالان مهدوی با رویکرد موضوعی تمدن سازی اسلامی در بیانیه گام دوم و شعار گام دوم، گام آمادگی برای ظهور که صبح امروز در سالن همایش‌های شهید استاد مرتضی مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، افزود: مهمترین عمل شیعیان و مقدس‌ترین فعل یاران امام زمان (عج) در زمان غیبت بحث انتظار است. در روایات زیاد داریم مهمترین عمل در زمان غیبت انتظار فرج است.

وی گفت: بحث انتظار یک کار است و نه فقط نشستن و حرف زدن. خانواده‌ای که منتظر مهمان است خودش و شرایط خانه را برای حضور مهمان مهیا می‌کند. برخی از ما شیعیان ادعا می‌کنیم، ولی در عمل منتظر نیستیم. یکی از مهمترین بحث‌ها بحث غیبت حضرت موسی (ع) است. آخرین کار قبل از غیبت حضرت موسی تعیین جانشین ایشان بود. فتنه و آزمون نیز مبحث دیگری است. بنی اسرائیل از عبادت خدا و پیروی از موسی به سامری پیوستند و جانشینی هارون را نپذیرفتند. زمانی که هارون گفت"اگر دنبال توحید هستید باید من را تبعیت کنید "و بنی اسرائیل موفق نشدند و به پرستیدن گوساله روی آوردند.

دبیر کل جنبش عهدالله عراق افزود: در زمان ما آزمون غیبت، حضرت حجت نیست، ولی بزرگترین آزمون جانشین و نایب امام زمان (عج) است. اهل کوفه نامه‌های زیادی برای امام حسین (ع) نوشتند، اما نتیجه اهل کوفه این بود که نتوانستند با جانشین و فرستاده امام حسین (ع) همراهی کنند و او را تنها گذاشتند. بعضی از ما تنها ادعا می‌کنیم. دعا و عاطفه با امام زمان (عج) خیلی خوب است، ولی یکی از مهمترین مقدمات ظهور اطاعت از ولایت فقیه است.

هاشم الحیدری افزود: اطاعت از ولایت فقیه یک مساله سیاسی نیست، اما اصل حرکت علما و فق‌ها در زمان غیبت کبری امتحان ولایت است. مقدمه ظهور امام زمان (عج) خط امام و ولایت فقیه است.

وی گفت: بعضی‌ها خجالت می‌کشند که از ولایت فقیه صحبت کنند. در این جنگ نرم که آمریکا و اسرائیل و آل سعود هدف خود را، ولی فقیه قرار داده اند، تعجب می‌کنم در برنامه‌های رسانه‌ای نظام جمهوری اسلامی در جهان صحبت و حمایت از، ولی فقیه و موضع جانشینی امام زمان (عج) وجود ندارد. در منبر‌ها زیاد حرکت عاشورا را بیان می‌کنیم، ولی اکنون شمر زمانه چه کسی است؟ کسی از ما سوال نمی‌کند؛ در روز عاشورا چکار کردید، چون ما در آن زمان نبودیم. سوال این است در این زمان خودمان در کدام جبهه قرار گرفتیم.

دبیرکل جنبش عهدالله عراق گفت: ما تنها دو جبهه حق و باطل داریم. قبل از خواندن دعای فرج و ندبه باید ببینیم در این زمان کجا ایستاده ایم؟ جنگ اصلی آمریکا با ولایت، جنگ نظامی نیست بلکه جنگ فرهنگی و اعتقادی است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب جنگ تبیین را فریضه واجب و قطعی بیان کردند. جهاد تبیین کار و عمل است چرا که سخت‌ترین سنگر فرهنگ و اعتقاد قلمداد می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی جنگی آغاز می‌شود موشک و سلاح‌ها باید شلیک شود و تنها سلاح داشتن در زمان جنگ کفایت نمی‌کند. زمان ما زمان جنگ است و باید موشک‌ها استفاده شود در جنگ فرهنگی موشک‌ها همان استفاده از ابزار رسانه است. بعضی از علما چهل و سه سال از انقلاب یک پیام و حرفی نزدند. چرا؟ در حالی که جهاد تبیین موشک‌های فرهنگی باید شلیک شود. تنها در حوزه‌های علمیه هم فایده ندارد و باید در رسانه‌ها این اتفاق رقم بخورد چرا که اولین هدف تخریب جمهوری اسلاکی با دروغ و تحریف در رسانه‌ها شکل می‌گیرد.

هاشم الحیدری با اشاره به اینکه مهمترین کار دشمن ممانعت از صدور انقلاب است، گفت: صدور انقلاب همان فکر امام، جهاد و اسلام نابی است که باید به قاره‌ها نفوذ پیدا کند. همچنین الگوبرداری از نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه ایران را از دید یک خارجی معرفی می‌کنم، افزود: در مسائل داخل دخالت نمی‌کنم. ایران بزرگ با پیشرفت و رشد خوبی از خارج به نمایش گذاشته می‌شود. از داخل فقط گرانی و حقوق نجومی را نگاه می‌کنیم، اما ایران از خارج یک ایران قدرتمند و یکپارچه است. ایران را وقتی از خارج نگاه می‌کنیم تنها پیشرفت می‌بینیم، در کل جهان مشکلات و گرانی وجود دارد، اما دشمن فقط ایران را می‌گوید چرا که نظام اسلامی را باید تخریب کند.

وی ادامه داد: مهمترین سلاح قبل از موشک، زبان است و مهمترین سنگر، فرهنگی است.

دبیر کل جنبش عراق ادامه داد: من دست ملت ایران را می‌بوسم چرا که مردم ایران توانستند چهل و سه سال با اطاعت از رهبری و خون شهدا به فعلیت و تمکین رسید. تشکر از مردم ایران برای همه شیعیان جهان واجب است چراکه این مردم توانستند این نظام را محقق کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷۴ درصد املاک آموزش و پرورش شهرضا بدون سند مالکیت
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار مازندران از حماسه بصیرت و ایثار مردم مازندران
تولید محصولات کشاورزی سالم، گامی بسوی حفظ سلامت عمومی و پایداری اکولوژیک
ابراز ارادت مردم در رواق دارالذکر به خادم حضرت خورشید
هشدار وزارت صمت برای آمادگی در فصل سرما
تعطیلی دو واحد آلاینده تولید گرانول در بخش قلعه‌نو شهرستان ری
حال و هوای رواق "دار الذکر"
چالیدره طرقبه، میزبان نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی خراسان رضوی
کشف ۳۴ کیلو تریاک در عملیات پلیس بوشهر
اجرای طرح مهتاب در سمنان
تداوم مسیر توسعه در مناطق روستایی؛ آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی جاده‌ حبله رود فیروزکوه
تجمع شبانه مردم در ستایش رهبر شهید و تجلی وحدت ملی
توسعه باغات موز؛ گام بلند ایران به سوی خودکفایی
توسعه تجارت مرزی، از اولویت‌های راهبردی استان کرمانشاه است
انعکاس مشکلات عمرانی شهرک خودرویی اراک در بسته «روی خط تماس»
خودکفایی میراث امام شهید
کشف یک دستگاه ریزپرنده غیر مجاز در تالش
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای میزبانی زائران اربعین حسینی
بازدید نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین از شرکت آبفا
کشف داروهای تاریخ‌گذشته و غیرمجاز در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
هفت شهر ایران در میان گرم‌ترین شهر‌های جهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)