• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۰۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در بازدید از شهرک صنعتی پرند

رسیدگی دادستان تهران به مشکلات صنعتگران

دادستان تهران در بازدید از شهرک صنعتی پرند، ضمن بررسی مشکلات صنعتگران و صاحبان واحدهای تولیدی این شهرک ؛ برای رفع مشکلات آنان دستورات لازم را صادر کرد.

رسیدگی دادستان تهران به مشکلات صنعتگرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما_علی صالحی در حاشیه نشست با صنعتگران شهرک صنعتی پرند، گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های ابلاغی از سوی رئیس قوه قضاییه مقرر شده است همه واحد‌های قضایی کشور، صنعتگران و واحد‌های تولیدی را جهت رفع مشکلاتشان به منظور تولید بیشتر و با کیفیت، کمک کنند.
وی افزود: ماموریت و وظیفه دادستانی تهران این است که تا حد امکان مسائل مربوط به واحد‌های تولیدی با قوه قضاییه را حل و فصل کند که در این راستا برخی مشکلات و سد‌های موجود در بحث اشتغال و کار توسط مقامات دستگاه قضایی بررسی و رفع شده است.
صالحی با اشاره به بازدید خود از شهرک صنعتی پرند گفت: برخی از صنعتگران مشکلات خود را مطرح کردند که بنا شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به رفع این موانع وارد عمل شوند و اقدام لازم را انجام دهند.

وی گفت: بسیاری از موارد از جمله بحث تغییر کاربری اراضی شهرک‌های صنعتی باید با قید فوریت بررسی شود، چرا که توسعه شهرک‌های صنعتی یک امر ضروری است.
وی افزود: در یکی، دو واحد تولیدی که بررسی میدانی از آن‌ها انجام شد، متولیان این واحد‌ها بحث توسعه را دغدغه اصلی خود عنوان کردند، لذا اگر زمین این واحد‌ها تامین شود قطعا به بحث اشتغال و تولید کمک خواهند کرد.
دادستان تهران ادامه داد: یکی از مشکلات مهمی که در حال حاضر در شهرک‌های صنعتی وجود دارد این است که تعدادی واحد غیر فعال وجود دارد که علی رغم دریافت تسهیلات و زمین در واقع برنامه خاصی در حوزه صنعت ندارند، لذا مدیران شهرک‌های صنعتی باید این موضوع را پیگیری و بر فسخ قرارداد این واحد‌ها و خلع ید ان‌ها اقدام کنند تا مشکلات واحد‌های دارای طرح توسعه رفع شوند.
وی تاکید کرد: اسامی افرادی که از نام‌های تجاری شرکت‌های صنعتی و واحد‌های تولیدی سوء استفاده می‌کنند، در اختیار دادستانی قرار داده شود تا در راستای قانون با این افراد برخورد شود.
صالحی گفت: برخی از مدیران شهرک صنعتی مدعی هستند که تولیداتشان توسط مشتریان خریداری نمی‌شود و به جای تولید داخل، اقلام مشابه از خارج کشور، وارد می‌شود.
وی افزود: واحد‌های تولیدی که محصولات تراز اول تولید می‌کنند، اما به جای محصولات آن‌ها اقلام وارداتی در بازار مورد استفاده قرار دارد، مراتب را به دادستانی اعلام شود تا با متخلفان این حوزه که به تولید داخل بی‌اعتنایی می‌کنند، برخورد‌های قضایی شود.
دادستان تهران تصریح کرد: اقلام صنعتی تنها در صورتی باید از سایر کشور‌ها وارد شوند که به معنای واقعی و با توجه به مشکلات تحریمی و سایر موارد، امکان تولید ان‌ها در داخل کشور وجود ندارد، لذا آن وقت است که پس از بررسی‌ها و کارشناسی‌های انجام شده می‌توانیم به سراغ واردات اقلام صنعتی برویم.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از بحث‌های مهم صنعتگران که با آن مشکل دارند، بحث بانک‌ها است، گفت: بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات بانکی به صنعتگران و فعالان حوزه صنعت سختگیری‌هایی را انجام می‌دهند.
صالحی ادامه داد: برخی از بانک‌ها مدارکی که صنعتگران طبق قانون می‌توانند برای دریافت تسهیلات به عنوان وثیقه ارائه دهند را نمی‌پذیرند و مشکلاتی را برای این افراد ایجاد می‌کنند، لذا اسامی این بانک‌ها را با مستندات اعلام کنید تا پس از بررسی موارد از بانک مرکزی، این موانع حل و فصل شوند.
وی افزود: سعی داریم تا با تشکیل جلسه با گمرک و وزارت اقتصاد موانع موجود در معافیت گمرکی واحد‌های صنعتی را پیگیری و آن‌ها را برطرف کنیم.
دادستان تهران اظهار کرد: مقرر شد تا بحث‌های قطعی برق، مشکلات موجود در حوزه آب و فاضلاب نیز با پیگیری از دستگاه‌های مسئول حل و فصل شوند.
گفتنی است که علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه هیئتی از دادستانی تهران با حضور در شهرک صنعتی پرند از نزدیک به برخی از کارگاه‌های تولیدی سرکشی کرده و مواردی اعم از تولیدات، مشکلات موجود در حوزه صنعت و … را بررسی و دستورات لازم قضایی را جهت رسیدگی به مشکلات موجود صنعتگران این شهرک صنعتی، صادر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاراته قهرمانی جهان؛ دومین برد پیاپی اباذری در قاهره
حضور پزشکان متخصص در شهر دوزه شهرستان جهرم
حیدری با یک برد و ۲ شکست از مسابقات کاراته جهان کنار رفت
کشف گنج ۸۰۰ میلیارد تومانی در مشهد صحت ندارد
برگزاری یادواره شهدا در روستای آهنگری ممسنی
حماس خواستار اعمال مجازات‌های بازدارنده علیه رژیم صهیونیستی شد
آینده ایران را فناوری‌های ساخته‌شده در داخل می‌سازند
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
استقبال امامان جمعه شهر های مختلف استان از طرح ایران جان ،گلستان ایران
رونمایی از کتاب «او اولین بود» در آران و بیدگل
لیگ برتر فوتبال؛ پیروزی پیکان مقابل ملوان بندر انزلی
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار به مناسبت روز نیروی دریایی
آغاز به کار نخستین همایش کشوری رویکردهای نوین آموزش علوم پزشکی در بابل
برپایی آیین وحدت‌بخش نماز جمعه در کردستان
نفس‌های شهر در دود فرسودگی
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
برگزاری میز خدمت قوه قضائیه در محل برگزاری نماز جمعه تهران
فردا ادارات و‌ دانشگاه های البرز دایر و‌ مقطع ابتدایی غیر حضوری است
سخنان اخیر مقام معظم رهبری از موضع اقتدار بود و عزت در آن موج می‌زد.
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)