• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۹۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار قاآنی: به نابودی رژیم صهیونیستی سرعت داده می‌شود

فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه از کسانی که علیه رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کنند پشتیبانی می‌کنیم، تصریح کرد: به نابودی رژیم صهیونیستی سرعت داده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در مراسم نخستین سالگرد بزرگداشت عروج سردار سید محمد حجازی که در تالار وزارت کشور برگزار شد، گفت: در ماه مبارک رمضان، شب جمعه، اولین سالگرد یکی از شهدای برجسته نظام اسلامی که در همه دوران شکل‌گیری این نظام جز جلوداران بوده و در همه صحنه‌ها حضور داشته، شهید والا مقام سید محمد حجازی دور هم جمع شده‌ایم.

وی افزود: اگرچه تابلوی برگزاری این مراسم به نام شهید حجازی است اما بدون تردید برگزاری چنین جلساتی، یاد و گرامیداشت همه شهدای عالی‌مقامی است که برای حرکت الهی انقلاب اسلامی جان خود را فدا کرده‌اند.
سردار قآآنی گفت: : ما پرچم را به نام شهید حجازی بالا برده‌ایم اما وقتی این همایشها برگزار می‌شود به یاد همه شهداست؛ چه شهدای برجسته و قهرمان ما همچون حاج قاسم سلیمانی، احمد کاظمی، حسین خرازی، عبدالله میثمی که همگی جزو رفقا، همسنگران و همراهان شهید حجازی بودند و چه شهدای بزرگواری که هر کدام سردار خانه، شهر و قوم خود هستند.
وی با بیان اینکه این یادبودها، گرامیداشت یاد همه شهداست، افزود: امروز در رأس این یادها شهدای مقاومت قرار دارد. شهدای درون قلب مقاومت یعنی ایران اسلامی گرفته تا ماورای مرزها به ویژه در فلسطین قهرمان، یک بار دیگر نشان دادند که اسلام زنده است، ارزش‌های اسلامی و فلسطین زنده است و نام شهدا همچنان استمرار دارد.
سردار قاآنی گفت: بنابراین در این جلسات حق بر این است تا در حد استطاعت وقت از ارزش‌هایی که در درون این شهدا بوده و آنها را به این مقام رسانده یاد کنیم چرا که ما در میان میدان مبارزه هستیم و ایران اسلامی در صحنه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی جلودار است.
وی افزود: ما که جلودار هستیم، با پیروی از شهدای عالی مقاوم و روش آنها، باید این راه پر عزت را استمرار دهیم و پیشتازی را ادامه بدهیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: امام خمینی (ره) می‌فرمایند؛ شهادت هنر مردان خداست و همچنین جای دیگری ایشان نکته‌ای بیان کرده‌اند که در وجود شهدای زیادی از جمله شهید حجازی به قدر زیادی متجلی شده است و فرموده‌اند که هنرمند آن است که بدون هیاهوهای سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی و تنها برای خدا به جهاد برخیزید و خود را فدای هدف کند، نه هوی؛ این هنر مردان خداست.
سردار قاآنی با تاکید بر اینکه شهید حجازی برجستگی‌های زیادی در زندگی داشت، افزود: یک بُعد ارزشی زندگی شهید حجازی که این مرد را اینقدر بزرگ کرد عمل به همین فرموده امام خمینی (ره) بود.
وی گفت: شهید حجازی انسانی تکلیف‌مدار، پرتلاش، معقول و باتدبیر بود؛ همانطور که رهبر انقلاب درباره شهید حجازی در پیام خود فرمودند؛ عمر سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راست و نیرویی یک سره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصه‌ای از شخصیت این مجاهد فی سبیل‌الله است. همچنان رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مرد، مرد میدان کار و تلاش خالصانه بود و در همه صحنه‌های مورد نیاز، تکلیف‌مدارانه و بدون هیاهو حاضر می‌شد.
فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: شهید حجازی مراتب مختلف مسئولیتی را در سپاه طی کرده بود، اما همانطور که رهبر انقلاب در پیام خود فرمودند؛ او در مسئولیت‌های بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرده و در همه آنها سربلند و موفق بوده است. این حرف مقام معظم رهبری است که در آن اقراری وجود ندارد.
سردار قاآنی گفت: شهید حجازی در عین حالی که در مسئولیت‌های بزرگ انجام وظیفه کرده است اما می‌بینیم حتی در اوج مسئولیت‌های بزرگ، هر جا نیاز بوده در عناوین پایین‌تری از عناوین بزرگ خود، با نهایت جدیت و تلاش و با تدبیر و برنامه‌رزی می‌ایستد و کار می‌کند.
وی با اشاره به اینکه بخش پایانی و مخلصانه عمر شهید حجازی حتماً یکی از مراتب رسیدن او به شهادت بوده است، گفت: او در عین حال که جانشین فرمانده کل سپاه بود وقتی لازم شد و ضرورت پیدا کرد به عنوان جانشین فرمانده نیروی قدس ایستاد و با همت و جدیت بسیاری کار کرد. این اخلاص و توجه به تکلیف جز شاخص‌هایی است که اگر می‌خواهیم ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم و این مسیر را طی کنیم باید آنها را بشناسیم و در خود ایجاد کنیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: مردم ایران خوب می‌دانند شهید حجازی جز برجسته‌ترین مردان مقاومت این کشور است و از پیش از انقلاب مقاومت را شروع کرد و زندان و تهدید و خطر نتوانست او را از راه ارزشمندی که بنا داشت طی کند بازبدارد.
قاآنی گفت: به یاد دارم در اولین بمباران‌های شیمیایی در خیبر، شهید حجازی چطور میدان‌دار بود و جبهه را اداره می‌کرد و بعد از آن در مراحل بعدی و ابعاد مختلفی مسئولیت‌های حساسی بر عهده داشت. به ویژه دوره‌ای حدوداً ده ساله فرمانده نیروی مقاومت بود. ما کمتر کسی را داریم که چنین عناوین و مراحل مقاومتی را طی کرده باشد.
وی افزود:: شهید حجازی وقتی به مقاومت بین‌الملل آمد در حمایت از رزمندگانی که در خط مقاومت مبارزه با صهیونیسم تلاش می‌کنند به زیبایی و با تدبیر و برنامه‌ریزی عمیقی درخشید؛ آنچنان که سید جبهه مقاومت سید حسن نصرالله ایشان را جز دوستان باتدبیر در برنامه‌ریزی برای حمایت و پشتیبانی مقاومت برشمرد و او را مردی متفکر و کارآمد تلقی کرد.
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: این شهدای عالی‌مقام با عمل خود، با تلاش فراگیر و با رفتاری که داشتند علاوه بر اینکه معلم مکتب شهادت بودند استاد دانشگاه شهیدپروری نیز بوده و هستند. یکی از هنرهای بزرگ شهید حجازی این بود که انسان‌های زمینه‌داری که روحیه مقاومت در وجودشان بود را به خوبی شناسایی می‌کرد و زمینه‌های رشد و تعالی آنها را فراهم می‌آورد.
وی گفت: لبنان قهرمان را ببینید، روزی که خرمشهر در سال ۶۱ را آزاد کردیم رژیم جنایتکار صهیونیست از جنوب لبنان وارد شد و در مرکز و بیروت و هر جا که خواست جنایت کرد و کمتر از انگشتان یک دست ابزار نظامی اصلی آن آسیب دید در حالی که در همین مرحله از جنگ حدود سه‌هزار انسان را کشت. امروز متاسفانه این جنایت بزرگ در حافظه تاریخی دیگر جنایتکارانی که از این رژیم حمایت می‌کنند به فراموشی سپرده شده است.
فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: لبنان روزی چنین شرایطی داشته اما امروز قهرمانان عرصه مقاومت در لبنان به پیشتازی سید حسن نصرالله چنان سلطه بر این میدان و منطقه پیدا کرده‌اند که رژیمی که ادعای نیل تا فرات را داشته در روی زمین دیوارهای بیش از شش متر بتنی می‌کشد که کسی داخل این رژیم نفوذ نکند و در برخی نقاط تا سی متر ستون‌های فولادی در درون زمین فرو می‌کند که کسی از روی زمین به آنها نفوذ نکند. یک چنین وضعی به سر این رژیم جنایتکار آمده است
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه جوانان فلسطینی در عملیات‌های اخیر نشان دادند که مقاومت در فلسطین زنده است، گفت: از هر گروه مبارزی علیه رژیم صهیونیستی در دنیا پشتیبانی می‌کنیم.
وی ادامه داد: هرکجا تشخیص بدهیم، برخورد جدی با صهیونیست‌ها خواهیم کرد، آن‌ها کوچک‌تر از آن هستند که با ما هماوردی کنند

در مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران از کتاب سردار سربلند که بخشهایی از زندگی و خاطرات سردار  محمد حجازی را در بر گرفته رونمایی شد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

نخستین سالگرد شهادت سردار سرلشگر شهید حاج سید محمد حجازی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سردار قاآنی گفت: هرکجا تشخیص بدهیم، برخورد جدی با صهیونیست‌ها خواهیم کرد، آن‌ها کوچک‌ تر از آن هستند که با ما هماوردی کنند
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)