• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۲۱۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

زاکانی: نامگذاری امسال نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها، بنای رقم خوردن دارد

شهردار تهران گفت: به خداوند بزرگ و مردم عظیم ایران تکیه کرده ایم و نامگذاری امسال توسط رهبری معظم انقلاب مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها بنای رقم خوردن دارد.

زاکانی: نامگذاری امسال نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها، بنای رقم خوردن داردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زاکانی امروز در آیین جشن ملی پرچم که در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد، افزود: ۴۳ سال پیش اتفاق بسیار بزرگی را در ایران اسلامی شاهد بودیم و امروز به بهانه این روز که روز جمهوری اسلامی است، جشن پرچم را برگزار می‌کنیم. پرچم و سرود هر ملت نشاندهنده آرمان‌ها و مکنونات قلبی آن ملت است، پرچم جمهوری اسلامی ایران با رنگ سبز، نشاط، جوانی و ثبات و با رنگ سفید، صلح و دوستی و با رنگ قرمز، اقتدار و ماندگاری را به نمایش می‌گذارد.

شهردار تهران اضافه کرد: در جمهوری اسلامی پس از انقلاب شکوهمندش، شاهد همه پرسی بزرگ مردمی بودیم؛ انقلابی که آثار آن را در سایر نقاط جهان می‌بینیم. اگر از انقلاب ۱۷۸۹ فرانسه به عنوان منشا تمدن غربی یاد می‌کنند و اگر از انقلاب اکتبر ۱۹۱۷ به عنوان شکل گیری قطب جدید در جهان یاد می‌شود، انقلاب اسلامی نیز از انقلاب‌های بزرگی است که اثرات جهانی و منطقه‌ای آن قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: این انقلاب تنها انقلابی است که همه پرسی و خواست مردم برای تشکیل حکومت بعد از انقلاب در آن رخ داد و مردم بر نوع حکومت در اوج محبوبیت رهبری تایید و تاکید داشتند.
زاکانی گفت: ۱۲ فروردین ۵۸ یوم الله نام گرفت، چرا که پرونده ۲۵۰۰ سال رژیم ستمشاهی در ایران بسته شد. ۲۵۰۰ سال در ایران آنچه رقم می‌خورد پادشاهی و حکومت‌های موروثی بود، اما در جمهوری اسلامی با رای مردم این پرونده بسته شد و مردم سالاری دینی بر پایه اسلام شکل گرفت، هم از استبداد دوری گزیده شد و هم نفی استکبار، محل تفاهم قرار گرفت.

شهردار تهران ادامه داد: شعار‌های این نظام اسلامی ماندگار است، مردم در دوره انقلاب اسلامی شعار استقلال و آزادی را سر می‌دادند و توجه به عدالت، معنویت و پیشرفت نیز مقصود مردم بود؛ این موضوعات ۴۳ سال مورد تاکید بوده و با این تاکید و اصرار مردم، این مسیر با وفاداری به آرمان‌ها طی شد. البته این تاکید خواست کسانی که به دنبال سلطه بر دیگران هستند، نیست.

وی اضافه کرد: نفی سلطه پذیری برای ما یک اصل است و جمهوری اسلامی متعهد به این موضوع است لذا برخی‌ها با تحریم و تهدید از مردم ما انتقام می‌گیرند.

زاکانی یادآور شد: با این حال شعار‌های انقلاب مورد پسند جامعه جهانی و منطقه قرار گرفت و رفتار‌های ما نیز عاری از هر تناقضی بود. در جنگ دوم جهانی ۷۵ تا ۸۰ میلیون نفر کشته شدند، اما برغم شعار آزادی تحقیق درباره آن را ممنوع کردند، اما ما این آزادی گزینشی را نمی‌پسندیم.
شهردار تهران افزود: امروز ما را از برخورداری از انرژی صلح آمیز هسته‌ای محروم می‌کنند و انتظار دارند ایران اسلامی از حداقل‌های خودش که بر پایه دانش بومی خود به دست آورده دست بردارد، اما یک رژیم غاصب که صد‌ها کلاهک هسته‌ای دارد به حال خود رها می‌شود.

وی اضافه کرد: در منطقه ما، یمن مورد تهاجم قرار می‌گیرد و ده‌ها هزار نفر کشته می‌شوند و کشور مهاجم در یک روز ۸۱ نفر را سر می‌برد و اعدام می‌کند، اما از مردم یمن، سوریه، عراق و فلسطین حمایت نمی‌شود.
زاکانی افزود: ما به خداوند بزرگ و مردم عظیم ایران تکیه و مسیری را دنبال کردیم که با افتخار در نقطه‌ای ایستاده ایم که شروع یک اوج گرفتن مجدد است. نامگذاری امسال توسط رهبری معظم نیز مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها بنای رقم خوردن دارد.

شهردار تهران افزود: ایران اسلامی آماده است در تعامل با همه کشور‌هایی که به مردم و نظام ما احترام می‌گذارند دست دوستی دراز کند و این ظرفیت‌ها را به اشتراک بگذارد؛ امیدواریم با برنامه امروز پیام دوستی، شادی و نشاط و همبستگی را برای سایر ملل داشته باشیم و آرزو کنیم که همه ملت‌های کره خاکی با افتخار در سرنوشت خود دخیل باشند.

مراسم جشن ملی پرچم با اجرای قطعاتی از گروه موسیقی به خوانندگی آقای محمد معتمدی به پایان رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شعارهایی دادی که هنوزم باعث تعجبه ،یادت میاد؟ لطفا یه گذارش به مردم بده و از خدماتت آگاه کن.
نظر شما
آخرین اخبار
کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا
قطعی سراسری دوباره برق در کوبا
هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم
بازدید استاندار خوزستان از بیمارستان‌های شهید دکتر مجید بقایی یک و ۲ اهواز پس از حمله موشکی
بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی
بیمارستان شهید بقایی ۲ اهواز موقتا از چرخه خدمت خارج شد
اولویت ما باید مدیریت مصرف باشد و نه افزایش تولید
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا
بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در پنتاگون
حملات شدید به پایگاه تروریست‌های آمریکا در بحرین
تعطیلی کلاس‌ها و امتحانات حضوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، آزمون‌های کشوری برگزار می‌شوند
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیاست
تنگه هرمز نماد اقتدار ایران اسلامی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا
پیرصالحی: حمایت از تولید داخلی به نفع بیماران و امنیت دارویی کشور است
مردم آذربایجان غربی درکنار مرزداران جنوب ایران
تداوم پیمان وفاداری در اسلامشهر؛ شب ۱۳۶ تجمعات مردمی در سوگ رهبر شهید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه ارتش در بمپور سیستان و بلوچستان
فردا؛ آغاز آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ تاکنون ۴۸۰ هزار نفر کارت گرفتند
حمله ارتش تروریستی آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
عزم ایرانیان برای مجازات عاملان مصمم‌تر شد
برنامه قطعی برق در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ تیر ۱۴۰۵
شارژ کالابرگ تیر کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ از فردا
حمله به سامانه‌های پاتریوت و هیمارس در کویت
حمله به آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ در اردن
پایگاه‌های آمریکا در منطقه آماج هدف حملات پهپادی ارتش
سقوط پل هوایی در سراوان رشت بر اثر باز شدن اتاق یک تریلی کمپرسی
ایران: آمریکا متجاوز است، نه قربانی
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی  (۱ نظر)