• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۷۳۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
بیانیه هزار هیأت رزمندگان:

عزاداری فاطمیه باید شورآفرین و شعورآفرین باشد

هزار شعبه هیأت رزمندگان اسلام در سراسر کشور به مناسبت ایام فاطمیه (س) بیانیه‌ای صادر کردند.

عزاداری فاطمیه باید شورآفرین و شعورآفرین باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی هیأت رزمندگان اسلام، در متن این بیانیه آمده است:
 
فرا رسیدن ایام فاطمیه سال ۱۴۰۰ و سالروز شهادت بزرگ بانوی جهان اسلام بر پیروان رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و تمامی آزادی‌خواهان و عدالت‌خواهان جهان تسلیت باد. ایام فاطمیه به معنای دقیق کلمه، روز‌های حزن و اندوه آل الله و تمامی عرشیان و اهل معرفت ساکن بر روی زمین است. برپایی خیمه‌ها و مجالس عزا در این ایام در سراسر کشور عزیزمان ایران و دیگر نقاط جهان از یک سو از جایگاه رفیع حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) در عالم خلقت حکایت می‌کند و از دیگر سو سطح بالای ارادت و دلدادگی توده‌های مردم از خواص تا عوام را نسبت به دخت گرامی پیامبر عظیم الشان اسلام روایت می‌کند. حضرت فاطمه، «سیده النساء العالمین» است. حضرت امام خمینی (ره) در وصف این سرور زنان عالم فرمودند: فاطمه زهرا معجزه تاریخ و افتخار عالم وجود است. در کلام حضرت امام خامنه‌ای از حضرت فاطمه زهرای اطهر (س)، به عنوان یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر یاد می‌شود.
 
خوشا به حال آن جامعه‌ای که مردان و زنانش از پیر و جوان نسبت به این معجزه تاریخ، این افتخار عالم وجود و این جهادگر خستگی‌ناپذیر، شناختی عمیق و معرفتی درست پیدا کرده، راه خود را، راه فاطمی قرار می‌دهند. دهه فاطمیه اول و دوم، بهترین ایام سال برای فاطمه شناسی است. فاطمه (س) را آن‌گونه که بود و هست باید شناخت و شناساند.
 
از این منظر و دیدگاه، رسالت سنگینی در ایام فاطمیه بر دوش علمای دین، خطبا، وعاظ، مداحان اهل بیت، صاحبان قلم و اصحاب رسانه و به ویژه رسانه ملی گذاشته شده است. هیأت رزمندگان اسلام و دست اندرکاران این هیأت در سراسر کشور، خود را متعهد به این رسالت دانسته و دیگران را که با هر عنوان و تابلویی برای حضرت زهرا (س) در ایام فاطمیه خیمه عزا به پا می‌کنند، برای توجه داشتن به این رسالت، متذکر می‌شود. مجالس عزای فاطمی باید به صورت توامان، هم شور آفرین و هم شعور آفرین باشد. این مجالس در کنار صیقل دادن دل‌ها و صفا بخشیدن به روح‌ها با ریختن اشک‌هایی که، چون گوهر گران بهاء هستند، باید بصیرت افزا، معرفت افزا و قوت و قدرت بخش به عقل‌ها هم باشد.
 
فاطمه یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس آموز است و حقیقت ایام فاطمیه چیزی جز مکتب شناسی و راه شناسی برای رسیدن به قله‌های عزت و افتخار و کمالات انسانی و همان مقام خلیفه الهی نیست. انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) از مکتب فاطمی که همانا حقیقت مکتب اسلام است، نشأت گرفته و جریان مومن انقلابی تا به امروز با الگو قراردادن آن جهادگر خستگی‌ناپذیر و اولین شهیده راه ولایت توانسته‌اند بر تمام توطئه‌های دشمن غلبه کرده، جبهه انقلاب را گسترش داده و شیطان بزرگ را در مسیر افول قدرت قرار دهند. هم اینک انقلاب اسلامی که با هدایت‌ها و راهبری‌های راهبردی حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای پا به چله دوم و دهه پنجم گذاشته، مورد تهاجم یک جنگ شناختی بی‌سابقه در تاریخ، از سوی جبهه استکبار و عوامل داخلی‌اش قرار گرفته است. بدون تردید با بصیرتی از جنس بصیرت فاطمی می‌توان این مرحله را هم پشت سر گذاشت.
 
یکی از مهم‌ترین عرصه‌های نقش آفرینی حضرت صدیقه طاهره (س) عرصه بصیرت افزایی و روشنگری و جهاد تبیین بود. جهاد تبیین و روشنگری‌های بی نظیر آن حضرت در دوره کوتاه پس از رحلت پیامبر (ص) تا مقطع شهادت، درس بزرگی برای تمامی محبین، دلداگان، عشاق و پیروانش است.
 
رهبر حکیم انقلاب اسلامی در شرایط جنگ نرم، جنگ روایت‌ها و قرائت‌ها و در شرایطی که جریان تحریف برای تخریب انقلاب اسلامی، نظام ولایی و جمهوری اسلامی با تمام توان فعال شده، فرمان جهاد تبیین صادر کرده‌اند. در ایام فاطمیه و در مجالس عزای این ایام که برای سوگواری به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) بر پا می‌شود، هیچ اولویتی بالاتر و برتر از جهاد تبیین نیست؛ چرا که آن حضرت خود پرچمدار جهاد تبیین پس از رحلت پیامبر تا لحظه شهادت بوده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طنین همدلی و معنویت در شب ۱۳۴ اجتماعات مردمی شهرستان پیشوا
اعمال محدودیت برای ۲۲۸ مشترک اداری برق در فارس
کشف ۲ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان قائنات خراسان جنوبی
ثبت‌نام ۶ هزار زائر اربعینی در اردبیل
زبان فارسی؛ ستون هویت و تمدن ایرانی ـ اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید
برنامه ریزی برگزاری همایش ملی حجاب و عفاف در شاهرود
ادامه نظارت های میدانی کمیسیون های تخصصی مجلس
بهره گیری از ظرفیت اربعین برای رونق اقتصادی هنرمندان
والیبال نوجوانان قهرمانی آسیا؛ ادامه صدرنشینی ایران با شکست هند
تجدید بیعت مردم شهریار با ولایت در شب ۱۳۴ تجمعات مردمی
حملات هوایی دشمن آمریکایی صهیونیستی به ۸ شهر خوزستان
امسال؛ افزایش ۳۲ درصدی بودجه هرمزگان
تخفیف ۵۰ درصدی عوارض صدور پروانه ساختمانی برای طرح‌های گردشگری در اسفراین
پیش‌بینی تداوم هوای گرم تا پایان هفته
تسریع در بازسازی فرودگاه بم با هم‌افزایی دستگاه‌ها و بخش خصوصی
برگزاری آیین یادبود رهبر شهید انقلاب اسلامی در مسجد جامع قرچک
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران
صعود تیم تیگارد ایران به دیدار نهایی بسکتبال ۳ به ۳ بین المللی
برتری تیم‌های ملی والیبال نشسته ایران در دومین دیدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)