• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۵۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
در نشست خبری پیش از دربی

گل محمدی: فشار به داور در بازی دربی نگران کننده است

سرمربی تیم پرسپولیس : امیدوارم بازی جذاب باشد و بیننده‌ای که پای تلویزیون هست از بازی لذت ببرد و در آخر هم نتیجه به سود ما باشد.

گل محمدی: فشار به داور در بازی دربی نگران کننده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی مقابل استقلال در هفته بیست و سوم گفت: قبل از هر چیز تبریک می‌گویم عید فطر را به همه مسلمانان جهان و مردم شریف ایران و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه را دارم. تشکر ویژه‌ای دارم از کادر پزشکی و درمانی بابت زحمات زیادی که متحمل می‌شوند و هرگز نباید آن‌ها را فراموش کرد. آن‌ها در سخت‌ترین شرایط ممکن کار می‌کنند و خدا ان شاءالله به همه آن‌ها سلامتی بدهد. همچنین از همه دست‌اندرکاران برگزاری مسابقات تشکر می‌کنم، چون این فوتبال کمک به ماندن مردم در خانه و عدم انتقال ویروس دارد و کار آن‌ها ارزشمند است و امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشند.

وی اضافه کرد: دربی یک بازی ویژه و مخصوص است و حساسیت‌های خاصی خودش را دارد. چیزی که به نظر من سرنوشت و نتیجه دربی را مشخص می‌کند، داشتن روحیه برنده شدن و تمرکز است. امیدوارم این دو بخش را در بازی فردا داشته باشیم. بازیکنان آماده برگزاری یک مسابقه خوب هستند. هرچند بعد از بازی با سپاهان سه چهار تا مصدوم دادیم که وضعیت شان مشخص نشده و احتمالاً فردا مشخص می‌شود. امیدوارم بازی جذاب باشد و بیننده‌ای که پای تلویزیون هست از بازی لذت ببرد و در آخر هم نتیجه به سود ما باشد.

سرمربی پرسپولیس گفت: این ۳ امتیاز که در هفته‌های رو به پایان است و هر امتیازی که گرفته می‌شود یا از دست می‌رود در قهرمانی تاثیر گذار است و ما برای کسب این ۳ امتیاز و قهرمان شدن همه انرژی‌مان را می‌گذاریم و امیدواریم نتیجه خوبی بگیریم. از الان هم برای بازی و مسائل فنی صحبت کردن زود است.

آقای گل محمدی گفت: در خصوص مصدومیت کنعانی زادگان چیزی مشخص نیست. ما فرصت کمی برای کار‌های درمانی داشتیم. دیروز بدون مصدومان تمرین کردیم و شرایط شان خیلی خوب نبود. حالا ۲۴ ساعت تا مسابقه داریم و این ساعت‌ها تأثیر گذار است.

وی بیان داشت: اعتراض به تعداد مسابقات را ما از روز اول داشتیم، اما متاسفانه توجهی به این موضوع نشد و این تبعیض از نیم فصل اول وجود داشته و برنامه بازی‌ها مناسب پرسپولیس نبود و شرایط سختی را برای ما درست کردند. ما خواسته زیادی از سازمان لیگ نداشتیم و خواسته ما هم مثل استقلالی‌ها این بود که با بازی برابر بازی کنیم که در دور برگشت این اتفاق نیفتاد. این تبعیض‌ها وجود داشت و نمی‌توانیم بگوییم نبوده. اما تلاش می‌کنیم با همه قدرت جلو برویم. ما با خیلی چیز‌ها مبارزه می‌کنیم که یکی از آن برنامه‌ریزی مسابقات است و یکی دیگر از آن صدا و سیماست که از کارشناسان استقلالی دعوت می‌کنند و مجریان استقلالی که خودشان را به آب و آتش می‌زنند که داور پرسپولیسی هست و فشار به داور می‌آورند. حتی خود باشگاه استقلال که بیانیه داده بود و این شرایط نگران کننده است. من از همه آن‌هایی که می‌توانند تاثیر گذار باشند می‌خواهم آرامش را بر قرار کنند تا داوران هم کار خودشان را بکنند. امیدوارم در نهایت هم قضاوت خوبی را از تیم داوری داشته باشیم. برقراری عدالت خواسته همه ماست.

آقای گل محمدی تصریح کرد: در همایش خبری درباره اینکه چه کسی بازی می‌کند یا خیر صحبت نمی‌کنم و این در بازی مشخص می‌شود. برای ما همه بازی‌ها مهم است و در همه بازی‌ها برای برد می‌رویم و این فلسفه پرسپولیس است که تا آخرین لحظه برای پیروزی بجنگیم و جایگاه جدولی حریف برای ما فرقی ندارد. بازیکنان ما ذهن برنده بزرگی دارند و این خیلی به ما کمک می‌کند، به خصوص در بازی فردا.

سرمربی سرخ پوشان بیان داشت: ما در جدول یک رقیب خیلی سرسخت داریم که این تیم سپاهان است و هیچ بازی را برای مساوی به میدان نمی‌رویم. فردا اولین خواسته ما این است که برنده بازی باشیم.

وی تأکید کرد: من قبول دارم بعد از اینکه گل اول را می‌زنیم باید برویم برای زدن گل دوم. طبیعی است که حریف هم فشار زیادی روی دروازه می‌آورد و این طبیعی است که وقتی گل جلو هستیم قدری بازی دفاعی می‌شود. اما باید روی این مسأله بیشتر کار کنیم تا هم بهتر دفاع کنیم و هم به فکر زدن گل‌های بعدی باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)