• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۲۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
سیاسی » مجلس

وظیفه مسئولان گره گشایی از کار مردم است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز کسانی می‌توانند بگویند که دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند که بتوانند گره از کار مردم باز کنند و این وظیفه همه مسئولان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای قالیباف صبح امروز در مراسم تشییع پیکر شهید امیر سرتیپ خلبان «بیرجند بیک محمدی» در ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش حضور یافت و به مقام والای آن شهید بزرگوار ادای احترام کرد.

وی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع نسل جوان و مجاهدان کنونی نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: امروز همه ما به یاد شهید بیک‌محمدی گرد هم آمدیم و ده‌ها هزار شهید دیگر همچون این شهید والامقام وجود دارند که از همه فرصت‌ها و امکانات دنیا که حقشان بود، گذشتند و با انتخاب آگاهانه و آزادانه در مسیر دفاع از اسلام ناب محمدی قرار گرفتند.

اقای قالیباف اضافه کرد: حضرت امام (ره) مرد بزرگ الهی بود که جز برای خدا و در راه خدا گامی برنداشت و جز برای خدا کلامی نگفت و موجب شد اسلام مجدداً احیا شود و عزت مسلمین افزایش یابد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید والامقام بیک محمدی نشان داد سنت‌های الهی به هیچ عنوان تغییر نمی‌یابد و تا ابدیت ادامه دارد، به عبارتی این شهید عزیز به ما یادآور شد مکتب قرآن و اهل بیت در این سرزمین زنده است.

وی اضافه کرد: مردم و جامعه‌ای که دل در گرو خداوند داشته باشند تحول عظیم ایجاد می‌کنند؛ پیش از زمان پیروزی انقلاب اسلامی مردان بزرگی همچون شهید بیک محمدی و همرزمانش با عزت و غیرت ایرانی به رهبری حضرت امام (ره) لبیک گفتند و همه زندگی خودشان را فدا کردند و این در حالی بود که در آن زمان رژیمی تا بن دندان مسلح، وابسته به ظلم و استبداد وجود داشت، ولی سنت‌های الهی اینگونه رقم زدند.

اقای قالیباف با اشاره به اینکه در دوران جوانی شخصاً مشاهده کردم که رزمندگان در دفاع مقدس چه افتخاراتی آفریدند، افزود: خلبانان نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس هرگاه اوج می‌گرفتند و هرگاه در پایین‌دست حرکت می‌کردند در تیررس دشمن قرار می‌گرفتند، اما هرگز در اجرای مأموریت‌های خود درنگ نکردند و این نشان‌دهنده ایمان داشتن به باور‌های الهی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بدون شک با هر سلیقه و هر گرایش در بعد مادی و معنوی مدیون شهدا و خانواده آن‌ها هستیم؛ در واقع ما مدیون صبر و استقامت خانواده شهدا هستیم، زیرا تصور اینکه بیش از ۳۰ سال منتظر عزیزترین فرد خانواده باشیم، سخت است.

وی تصریح کرد: امروزه شهدا و رزمندگان نیروی هوایی نماد مبارزه در جنگ اقتصادی و خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه آمریکا هستند؛ اگر امروزه تحریم‌ها در بعد اقتصادی برای ما محسوس است؛ تحریم‌ها برای نیروی هوایی از ۱۹ بهمن ماه و بیعت همافران با رهبر انقلاب آغاز شده است.

اقای قالیباف خاطرنشان کرد: در زمان آغاز دفاع مقدس و بروز حوادث کردستان همه تصور می‌کردند نیروی هوایی که در دوران طاغوت وابسته به آمریکا بود نمی‌تواند کمر راست کند، اما در همه این فراز و نشیب‌ها با همت و مجاهدت کادر ارتش، خلبانان از جانشان مایه گذاشتند؛ همچنین افرادی همچون شهید ستاری خلاقانه امور را مدیریت کردند و افرادی همچون شهید اردستانی و بابایی در میدان نبرد شجاعانه جنگیدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خاطرم هست در عملیات والفجر ۸ که شرایط سخت و سرنوشت‌ساز بود، با ایجاد تحول در سیستم پدافند هوایی بیش از ۷۰ فروند از هواپیما‌های دشمن در دهانه فاو سرنگون شد و این اقدام سبب تقویت روحیه رزمندگان در پشت خاکریز‌ها شده بود؛ البته نباید رشادت خلبانان نیروی هوایی را در عملیات‌هایی همچون فتح المبین، بیت‌المقدس، کربلای ۴ و ۵ از خاطر ببریم.

وی با اشاره به اینکه خلبانان و کادر نیروی هوایی نمادی از مقاومت و مبارزه با تحریم و خلاقیت و خودکفایی به شمار می‌روند، بیان کرد: امروز نیز مسیر افتخارآفرینی برای ایران عزیز ایستادگی و مقاومت در برابر تحریم‌های یک جانبه است.

اقای قالیباف افزود: امروز کسانی می‌توانند بگویند که دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند که بتوانند گره از کار مردم باز کنند و این وظیفه همه مسئولان است؛ باید بتوانیم گرانی و مشکلات اقتصادی را حل کنیم و کارآمد باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسئولان باید باور کنند که امروزه در جنگ اقتصادی قرار داریم، گفت: بدون شک سنت‌های الهی تغییر ناپذیرند لذا همان خدایی که در دوران دفاع مقدس با ما همراه بود در جنگ اقتصادی نیز همراه مان است به شرط آن که درنگ نکنیم و با مجاهدت در این راه تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه رزمنده‌ای که دیروز در مقابل دشمنان سر فرو نیاورد و امروز بازنشسته شده در مقابل خانواده‌اش شرمنده است و این برای ما باعث شرمساری است تاکید کرد: امروزه حل مشکلات مردم مجاهدت است، با توجه به وجود امکانات و ظرفیت‌های جوانان می‌توانیم از سختی‌ها خارج شویم به شرط آن که به فرموده امام راحل مبنی بر «ما می‌توانیم» باور داشته باشیم و این ظرفیت‌ها را از دشمن تمنا نکنیم؛ اگر چنین موضوعی محقق شود می‌توانیم بگوییم انقلابی، حزب‌اللهی، مجاهد، خدمتگزار و پیرو شهدا هستیم.

اقای قالیباف اضافه کرد: باید با تلاش خود کارآمدی دین در جامعه را نشان دهیم، زیرا این موضوع سبب رفع مشکلات می‌شود.

امیر سرتیپ خلبان بیک محمدی در سال ۱۳۲۶ در تهران به دنیا آمد و بعد از گذراندن دوران ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۴۹ به عنوان همافر به استخدام نیروی هوایی درآمد و دوره‌های تخصصی با هواپیما F ۴ را در ایران و آمریکا گذراند.

هواپیمای شهید بیک محمدی چند ماه پیش از پایان جنگ در منطقه شلمچه، مورد اصابت پدافند دشمن قرار گرفت و وی مفقود الاثر شد.

پیکر پاک این شهید والامقام در عملیات تفحص پس از حدود ۳۱ سال کشف و شناسایی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقرار موکب خدمات خودرو در سمنان
رسانه‌ای شدن بخشی از کتاب در دست انتشار «دفتر شعر امین»
ایران درون توست؛ بیدار شو
تأکید امام جمعه موقت قزوین بر اهمیت کیفیت عمل و نقش روایت فتح در مقابله با جنگ روانی دشمنان
قدردانی فرمانده سپاه امام سجاد هرمزگان از حضور مردم در تشییع رهبر شهید
شهرهای اهواز و صفی آباد در میان ۱۵ شهر گرم جهان
والیبال ساحلی جوانان جهان در لاهه، ایران مغلوب میزبان شد
آغاز فعالیت سینما‌ها از امروز
تشییع رهبر شهید امت حماسه‌ای بزرگ بود
خروش انقلابی مردم شهرکرد در نماز جمعه؛ از تجدید میثاق با «امام شهید» تا ترسیم خط‌ونشان برای متجاوزان
وظیفه ملت حفظ آرامش، انسجام و تداوم راه رهبر شهید است
فراهم شدن شرایط اسکان زائران رهبر شهید در سمنان تا روز یکشنبه
سلامت مردم،اولویت برگزار کنندگان مراسم تشییع آقای شهید امت در مشهد
حواشی جام جهانی ۲۰۲۶
آسمانی شدن مادر شهید غلامرضا روشندل در نهبندان خراسان جنوبی
جان باختن ۱۵ نفر در حوادث غرق شدگی استان
ضرورت رعایت الگوی مصرف برق در خوزستان با توجه به افزایش شدید دما
تشییع پیکر مطهر ۴ شهید در هرمزگان
چهارمحال و بختیاری مقصد گردشگران
گرامیداشت یاد قائد شهید امت در مساجد اهل سنت استان بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)