• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۷۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
اجتماعی » جامعه و شهری

پایان احداث ساختمان جدید پلاسکو تا سه ماه دیگر

رئیس بنیاد مستضعفان: تا سه ماه دیگر احداث ساختمان پلاسکو به پایان می‌رسد و کسبه از اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ می‌توانند در ساختمان مستقر شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای پرویز فتاح در بازدید از پروژه ساختمان پلاسکو در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به نزدیک شدن به چهارمین سالگرد سانحه پلاسکو، فرصت مناسبی بود که امروز به همراه هیاتی از شهرداری و برخی از کسبه بازدیدی از روند ساخت پلاسکو داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ساختمان جدید پلاسکو هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: ساخت پلاسکوی جدید تا پایان سال ۹۹ به اتمام می‌رسد و از اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ کسبه می‌توانند مستقر شوند چرا که ما به دنبال این هستیم که با رعایت تمام استاندارد‌ها پلاسکوی جدید را احداث کنیم و در اختیار کسبه قرار دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: البته در این مدت به دلیل شیوع ویروس کرونا و تورم قابل توجه، با محدودیت‌هایی در احداث ساختمان جدید پلاسکو مواجه بودیم، اما این‌ها مانعی برای ادامه ساخت و ساز‌ها نشد و اجازه ندادیم کار ساخت متوقف بماند.
وی با بیان اینکه تمام استاندارد‌ها رعایت شده است گفت: تمام ضوابط شهرداری، نظام مهندسی و سازمان میراث در ساخت پلاسکو رعایت شده است.
فتاح ادامه داد: شهرداری همواره در این پروژه با بنیاد همکاری کرده و هیچ‌گاه مانع از احداث ساختمان پلاسکو نشد.
وی درباره جبران پارکینگ ساختمان پلاسکو نیز گفت: ساختمان قبلی دارای پارکینگ نبود و قرار بر این است که برای ساختمان جدید از پارکینگ رو به روی پاساژ پروانه استفاده کنیم.
رییس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه به دنبال ساخت ایمن این ساختمان هستیم افزود: از صبر و حوصله کسبه تشکر می‌کنیم و از آن‌ها درخواست داریم سه ماه دیگر هم صبر کنند.

 پروانه ساختمان پلاسکو صادر شده است 

فتاح با بیان اینکه تا پایان امسال از نظر فیزیکی پیشرفت ساختمان جدید پلاسکو به ۹۴ درصد خواهد رسید، افزود: شهرداری در این مدت بر اجرای ضوابط خود در ساخت پلاسکو پافشاری می‌کرد، اما هیچ وقت مانع روند کار نشد و همراهی و تعامل خوب شهرداری با بنیاد مستضعفان موجب شد که تاخیر و توقفی در کار بوجود نیاید.
وی درباره صدور پروانه ساخت پلاسکو، گفت: بحث پارکینگ پلاسکو یکی از مشکلاتی بود که به رغم پیشرفت (۸۵ درصدی) قابل توجهی از کار ساختمان، پروانه ساخت صادر نمی‌شد که این مشکل نیز بر طرف شد و پروانه ساخت صادر شد.
رئیس بنیاد مستضعفان درباره نحوه پرداخت بدهی‌ها به شهرداری تهران که دیگر مشکل صدور پروانه ساخت بود، افزود: شهرداری حقوقی داشته که ما موظف به پرداخت آن هستیم، بخشی از تعهدات و بدهی‌ها به صورت نقدی به شهرداری پرداخت شد و بخشی نیز به صورت تهاتر (از مطالبات بنیاد از شهرداری) با پارک‌های که قبلاً در اختیار شهرداری قرار داده، پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه ما موظف هستیم که این ساختمان را به پایان برسانیم، گفت: پلاسکو ایمن‌تر و بهتر از قبل ساخته خواهد شد و برای نخستین بار استاندارد تخلیه دود و آتش سوزی در ساختمان پلاسکو استفاده خواهد شد.
فتاح با بیان اینکه فضا‌های عمومی را در این ساختمان جدید افزایش دادیم تا رفاه بیشتری برای کسبه فراهم شود، افزود: سرویس‌های عمومی در پلاسکو از جمله نمازخانه و پله برقی اضافه خواهد شد که بنیاد مستضعفان با این کار بخشی از حقوق مسلم خود را به صورت رایگان در اختیار کسبه قرار داده است.
وی با بیان اینکه تا پایان بهمن ماه نمای ساختمان پلاسکو نهایی و کامل می‌شود، گفت: نمای ساختمان پلاسکو نیز بناست که به روز باشد و به سابقه ساختمان پلاسکو بخورد.
رئیس بنیاد مستضعفان درباره تغییر کاربری زیرزمین ساختمان پلاسکو نیز افزود: هرگونه تغییر کاربری هزینه‌هایی دارد که شهرداری آن را تعیین و بنیاد پرداخت خواهد کرد.
وی گفت: هیچ مورد پنهانی در ساخت پلاسکو نداریم. هم اکنون زیرزمین پلاسکو بصورت انبار است، اما اگر قرار باشد تغییر کاربری داشته باشیم هزینه آن را به شهرداری می‌پردازیم و اعلام می‌کنیم.
فتاح با بیان اینکه تمام هزینه‌های ساخت را بنیاد پرداخته کرده است، گفت: هرچند که بنیاد مستضعفان مالک ساختمان پلاسکو است، اما سرقفلی مغازه‌ها از سال ۱۳۴۰ تاکنون در اختیار کسبه بوده و چند دست چرخیده است و در واقع بنیاد به عنوان مالک سهم ۲۰ درصدی در ساخت داشت، اما به دلیل اینکه سانحه سنگینی رخ داد، بنیاد از سر لطف و مسئولیت اجتماعی تمام هزینه ساخت ساختمان پلاسکو را بر عهده گرفته است.
وی افزود: بنابراین کسبه از اوایل اردیبهشت ماه سال آینده می‌توانند مراحل حقوقی مالک و مستاجر و تحویل واحد‌های پلاسکو را انجام دهند و در آن مستقر شوند.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه هیچ مشکل و اختلافی برای تقسیم واحد‌ها بین کسبه وجود ندارد ادامه داد: در تمام موضوعات نظر کسبه و شهرداری را اعمال کرده ایم و تمام مراحل ساخت با نظر ایشان بوده است.
فتاح با گرامی‌داشت یاد شهدای آتش نشان در حادثه پلاسکو گفت: یادمان شهدای پلاسکو در این ساختمان نصب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
تأمین و توزیع بیش از ۷۵ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان غربی
بررسی راهکار‌های مدیریت شهری در لاهیجان
توانمندسازی ۱۰۰ کنشگر اجتماعی مازندران
توقیف موتورسیکلت قاچاق در آستارا
برگزاری یادواره شهدای دانشجو معلم در بروجرد
واژگونی اتوبوس مسافربری با ۱۰ فوتی
افتخار آفرینی ورزشکاران کرمانی در رقابت‌های پارآسیایی نوجوانان و جوانان
نقش مهم شوراها در توسعه پایدار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آذر در یک نگاه
ورود ۱۵ اتوبوس برقی به شهر اصفهان همزمان با آغاز رویداد «آدم‌وهوا»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
بی قانونی و گنگ
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)