• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

حسرت ۴۰ ساله حاج قاسم

"سلام سردار" مجله صبحگاهی است که همه روزه از ساعت ۷ صبح به روی آنتن شبکه رادیویی مقاومت می‌رود.

حسرت ۴۰ ساله حاج قاسمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رادیو مقاومت، در این برنامه رادیویی تعدادی از هم‌رزمان سردار سلیمانی و کارشناسان مسائل منطقه غرب آسیا حضور می‌یابند تا در آستانه اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهانشان یاد و خاطر رشادت‌های شهدای جبهه مقاومت را گرامی دارند.
"سلام سردار" امروز ششم دی‌ماه با حضور هم‌رزم ۴۰ ساله و دستیار ویژه سردار سلیمانی به همراه رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و فرزند شهید پورجعفری همراه سردار سلیمانی در زمان شهادت پخش شد که مهمانان برنامه از ویژگی‌های سردار مقاومت و حسرت ۴۰ ساله او گفتند.
امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش صبح امروز در برنامه "سلام سردار" گفت: سردار سلیمانی تربیت‌یافته مکتب امام خمینی (ره) بود و از آنجایی که وی مرید واقعی و تابع امام بود تمام شاخص‌های مکتب امام را در خود داشت؛ مکتب امام خمینی (ره) با اسلام ناب محمدی آغاز شد، اسلامی که متکی به کتاب و سنت بود و اتکا و اعتقاد به صدق وعده‌های الهی و در نقطه مقابل بی‌اعتمادی به قدرت‌های مستکبر و زورگوی جهان نیز یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های امام بود. امام به نیرو و اراده مردم بسیار معتقد بود و حامی جدی حمایت محرومان و مستضعفان بود.
وی افزود: تمامی این ویژگی‌ها نیز به سردار دل‌ها منتقل شده بود و ایشان با یک انگیزه دینی و خدایی بدون چشم‌داشت مادی در هر مسئولیتی که از آغاز جوانی و نوجوانی بود همیشه از اسلام در قالب یک انسان مورد اعتماد صحبت می‌کرد و مردم را به خوبی جذب می‌کرد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش هم بیان کرد: بسیار به تربیت روحی و اخلاقی افرادی که با وی کار می‌کرد، توجه می‌کرد و همیشه اعتقاد داشت افرادی که قرار است در این حوزه و مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند باید هدف‌ها را به خوبی درک کنند.
فولادی تاکید کرد: سردار سلیمانی سرباز مخلص رهبری بود و مقام معظم رهبری وی را در زمان حیات سردار، ایشان را به عنوان شهید زنده خطاب می‌کرد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش تصریح کرد: حاج قاسم به شدت پایبند به انقلاب و ارزش‌های انقلاب بود و هیچوقت خود را در کانون توجهات قرار نمی‌داد و در جهاد فی سبیل الله بی‌پروا بود از هیچ فعالیتی در راه خدا و جهاد فی سبیل الله دریغ نمی‌کرد.

حاج قاسم پس از دفاع مقدس لحظه‌ای از یاد و خاطره شهیدان هم‌رزم و همکار خود غافل نبود

محمدعلی پور جعفری فرزند شهید پورجعفری همراه سردار سلیمانی در زمان شهادت مهمان دیگر برنامه "سلام سردار" رادیو مقاومت بود، وی درباره ویژگی‌های اخلاقی شهید پورجعفری بیان کرد: پدر فردی ساده زیست و مظلوم، بی‌ریا بود ایمان و ولایت‌پذیری پدر همیشه الگو و نمونه بود.
سردار حسن پلارک هم‌رزم ۴۰ ساله سردار، مشاور و دستیار ویژه سردار سلیمانی نیز در برنامه "سلام سردار" مطرح کرد: خط امام و فرمایشات مقام معظم رهبری هیچوقت متوقف نخواهد شد و همواره ادامه می‌یابد.
رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی از ابتدا که در این مسیر قدم گذاشت، انتهای مسیر خود را شهادت می‌دانست و سردار بعد از دفاع مقدس همواره غبطه جاماندگی از شهدا را می‌خورد و پس از دفاع مقدس لحظه‌ای از یاد و خاطره شهیدان هم‌رزم و همکار خود غافل نبود.
وی ادامه داد: حاج قاسم به نوعی خود را پیوسته به شهیدان پیوند می‌داد و ذکر شهیدان را داشت و در وصف این شهیدان سخنرانی می‌کرد در محل کار خود از راهرو ورودی تا محوطه داخل اتاق خود را با تصاویر شهیدان آزین می‌داد تا هر روز تصاویر شهدا را همراه داشته باشد، هر روز نوار‌ها و صوت شهدا را گوش می‌داد.
پلارک اظهار کرد: سردار سلیمانی همواره حسرت رسیدن به شهدا را داشت و در آخر خداوند پاداش سردار را با شهادت داد؛ این شهید بزرگوار افکار وسیعی در همه موضوع‌های به ویژه انقلاب و نقش اسلام در جهان و منطقه داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری عاملان نزاع و درگیری در کوهدشت
نبض وفاداری در میدان شهدا؛ اراک برای صد و سی و یکمین شب، هم‌صدا با ایران و رهبری ایستاد
تعویض سه هزار کنتور برق معیوب در استان یزد
آتش‌سوزی در منطقه «گازه دیمان» هزارمسجد در کلات
بارش‌های پراکنده در گلستان تا یکشنبه ادامه دارد؛ افزایش دما از دوشنبه
پیام تشکر فرمانده انتظامی لرستان از حضور مردم در بدرقه رهبر شهید
مراسم تشییع رهبر شهید، جلوه‌ای از وفاداری مردم به ولایت
هندبال جوانان آسیا، اعزام تیم ملی ایران به چین با بدرقه رئیس فدراسیون
رهبر شهید؛ نماد مقاومت و پیشران پیروزی بر باطل
مردم منتقم و خون خواه امام شهید هستند
جمعیت ۴۳ میلیونی تشییع کنندگان رهبر شهید، بزرگ‌ترین رزمایش وحدت ملی را رقم زدند
گزیده خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های مختلف کهگیلویه و بویراحمد
آمادگی مجتمع های بین راهی سمنان در موج بازگشت زائران مشهد
حضور میلیونی مردم ایران و عراق در تشییع رهبر شهید، نماد وحدت امت اسلامی است
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم
بانک جهانی: تصویب ۳۷۶ میلیون دلار برای تقویت شبکه انتقال برق پاکستان
انتقام خون رهبری خواسته ملت ماست و باید محقق شود
فعال شدن طرح کالابرگ در هرمزگان از فردا ۲۰ تیر ۱۴۰۵
انسجام ملی، مهم‌ترین پاسخ ملت ایران به دشمنان است
قدردانی سفارت ایران در بغداد از مشارکت مردم عراق در تشییع پیکر رهبر شهید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)