آغاز فصل تولید تخم چشم زده قزل آلا در اصفهان
فصل تولید تخم چشم زده ماهی قزل آلا در استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در فصول خارج از تولید (پنج ماهه نخست امسال) بیش از ۱۲ میلیون تخم چشم زده در استان تولید شد
محمد رضا عباسی افزود: به طور قطع در پاییز و زمستان میزان بسیار زیادی از این محصول تولید می شود.
وی گفت : پیش از این در زنجیره تولید ماهیان قزل آلا نیاز بود تخم چشم زده از خارج از کشور وارد می شد که با اصلاح نژاد و اقدامات علمی صورت گرفته، هم اکنون این محصول همه ماههای سال قابلیت تولید دارد.
وی گفت: در استان اصفهان بیش از ۴۰۰ مزرعه کوچک و بزرگ، ماهی قزل آلا پرواری و گوشتی تولید میکنند و علاوه بر تأمین نیاز بازار استان، به دیگر مناطق کشور نیز صادارت دارند.
تخم ماهی چشمزده مهمترین نیازمندی مجتمعهای پرورش ماهی قزل آلااست و از حیث امنیت غذایی و تداوم عملکرد واحدهای پرورش ماهی اهمیت دارد.
حدود هشت هزار و ۴۰۰ تن ماهی سردآبی از جمله قزل آلا پارسال در استان اصفهان تولید شد.
اصفهان به عنوان یکی از استانهای بزرگ و تأثیرگذار در بخش کشاورزی از جمله آبزیان کشور شناخته میشود.