• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
ایلام » اقتصادی
دبیر قرارگاه محرویت‌زدایی سپاه؛

توزیع ۱۰ میلیون بسته کمک‌های مومنانه در سراسر کشور

سردارحزنی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰ میلیون بسته کمک‌های مومنانه برای حمایت از اقشار ضعیف جامعه در سراسر کشور توزیع شده است.

توزیع ۱۰ میلیون بسته کمک‌های مومنانه در سراسر کشوربه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز ایلام؛ دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشست با خبرنگاران در ایلام اظهار داشت: سپاه پاسداران پس از شیوع کرونا به همراه ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آستان قدس رضوی، کمیته امداد و بنیاد مستضعفان با تشکیل ستادی نسبت به تهیه اقلام کمک‌های مومنانه اقدام کرد.

وی افزود: توزیع سه میلیون و ۵۰۰ هزار بسته کمک مومنانه در مرحله نخست اجرای این طرح پیش‌بینی شده بود که تا روز سه‌شنبه هفته گذشته در نتیجه همراهی عموم نهاد‌های مسوول این تعداد به ۱۰ میلیون بسته افزایش یافته است.
سردارحزنی، یادآور شد: ۹۹ درصد این کمک‌ها بوسیله خود مردم تامین و سپاه و سایر ارگان‌ها هماهنگ‌کننده توزیع آن‌ها بوده است که همین موضوع نیز ارزش کار را دوچندان می‌کند.

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسدران، تاکید کرد: سپاه پاسداران نیز با در اختیار قرار دادن تمامی آشپزخانه‌ها به خیرین و اصناف و تامین خودرو‌های مورد نیاز تلاش کرد گامی موثر در این مسیر بردارد و در کنار این موضوع تمامی نانوایی‌های سپاه نیز از ابتدای شیوع ویروس به کمک خیرین و اصناف برای توزیع میان افراد نیازمند قرار گرفت.

اجرای مرحله دوم کمک‌های مومنانه

وی اضافه کرد: با توجه به شیوع دوباره این ویروس در کشور، اجرای مرحله دوم کمک‌های مومنانه با حضور تمامی نهاد‌های دوره نخست طی چند روز آینده اجرا می‌شود و امیدواریم با هماهنگی بهتر بتوانیم کمک‌های بیشتری در اختیار افراد نیازمند قرار دهیم.
دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فعالیت‌های این نهاد انقلابی در زمینه محرومیت‌زدایی اشاره کرد و گفت: با وجود آنکه سپاه در زمینه محرومیت‌زدایی مسوولیتی بر عهده ندارد، ولی بر اساس رسالت پاسداری گام‌های موثری در این حوزه‌ها برداشته است.

سرمایه‌گذاری یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی سپاه برای محرومیت‌زدایی دراستان ایلام

سردار حزنی اظهار داشت: استان ایلام نیز با توجه به عمق محرومیت ناشی از هشت سال جنگ تحمیلی از استان‌های اولویت دار در حوزه محرومیت‌زدایی است و سپاه تاکنون ۳۵ هزار و ۳۵۹ پروژه در این استان اجرا کرده که ۶ هزار و ۵۱۷ پروژه عمرانی و افزون بر ۲۸ هزار پروژه نیز غیر عمرانی بوده است.

وی مجموع اعتبار هزینه شده توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در استان ایلام را بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: این پروژه‌ها در حوزه‌های ساخت و مرمت واحد‌های مسکونی، احداث و بهسازی مساجد، حوزه‌های علمیه و خانه‌های عالم، بهداشت و درمان، احداث غسالخانه و سرویس‌های بهداشتی، کشاورزی، آبخیزداری و گابیون‌بندی، بهسازی مزار شهدا، ساخت مدرسه و کتابخانه، راه و پل‌های روستایی، تامین جهیزیه و البسه و کمک به بیماران صعب‌العلاج و توزیع بسته‌های معیشتی بوده است.

سردار حزنی یادآور شد: یک هزار و ۴۳۶ واحد مسکونی با اعتبار ۳۰۸ میلیارد ریال، ۳۹۵ پروژه در حوزه احداث مساجد، حوزه‌های علمیه و خانه‌های عالم با اعتبار ۲۵۵ میلیارد ریال، سه هزار و ۹۲۵ پروژه در زمینه بهداشت و درمان، احداث غسالخانه و سرویس بهداشتی با هزینه ۱۱۳ میلیارد ریال و ۲۵۹ پروژه در بخش کشاورزی، آبخیزداری و گابیون‌بندی با اعتبار ۱۰۷ میلیارد ریال توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در استان ایلام اجرا شده است.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام نیز در این نشست با اشاره به اجرای پروژه آبرسانی به دشت امیرآباد صالح‌آباد در شهرستان مهران تاکید کرد: این طرح یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی منطقه را به آبی تبدیل می‌کند و با توجه به سختی کار متقاضی برای اجرای آن وجود نداشت.
 

سردار جمال شاکرمی افزود: این پروژه سال گذشته با حضور سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کلنگ زنی شد و درحالیکه پیش‌بینی می‌شد حدود ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه داشته باشد، ولی با کار جهادی و مخلصانه سپاه با هزینه کمتر از ۳۰ میلیارد ریال و در بازه زمانی کمتری به اتمام رسید.

وی واگذاری ۱۵۹ واحد مسکونی ساخته شده توسط سپاه برای اقشار محروم استان ایلام را در دیگر پروژه‌هایی عنوان کرد که در سفر دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بهره‌برداری رسیده و در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
بهره برداری از سه طرح گردشگری – خدماتی در تویسرکان 
پایش ۱۲ واحد صنعتی آلاینده در فردیس
فعالیت گروه جهادی در نقطه صفر مرزی
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت‌زدایی
تشییع پیکر مادر شهید در مرودشت
پیشرفت ۶۸ درصدی بیمارستان مادر و کودک بوشهر
توانمند سازی ۵۸ محله در کاشان
تحول در نظام توزیع نهاده‌های دامی
نمایشگاه «خانواده باکلاس؛ خانواده باکتاب» در اصفهان آغاز شد
پیوند عمیق ورزش زورخانه‌ای با فرهنگ فاطمی در کهگیلویه و بویراحمد
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت زدایی
پیشگامی خراسان رضوی برای همکاری‌های کشاورزی ایران و افغانستان
بسیج مظهر اقتدار و خدمت
دومین رویداد ملی موت کورت دانشجویان حقوق و حقوقدانان در ارومیه
رزمایش بسیجیان به مناسبت هفته بسیج
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
شهرستان ملایر قطب تولید شیر در استان همدان 
جان باختن کارگر ۴۰ ساله بر اثر ریزش آوار ساختمانی
کمینه و بیشینه دمای ششم آذرماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)