• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۰۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
در پایان مذاکرات سرلشکر باقری و سپهبد علی عبدالله ایوب

امضای توافقنامه همکاری نظامی و امنیتی ایران و سوریه

در پایان مذاکرات رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و جانشین فرمانده کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه توافقنامه همکاری همه جانبه در زمینه نظامی، دفاعی و امنیتی امضا شد.

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از دمشق، جمهوری اسلامی ایران و سوریه توافقنامه همکاری همه جانبه در زمینه نظامی، دفاعی و امنیتی امضا کردند. این توافقنامه در پایان مذاکرات سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و سپهبد علی عبدالله ایوب جانشین فرمانده کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه، به امضای دو طرف رسید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دو طرف این توافقنامه را با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و فنی در حوزه‌های مختلف فعالیت نیرو‌های مسلح دو کشور دوست و برادر ایران و سوریه و همچنین استمرار هماهنگی میان دو طرف برای مقابله با چالش‌ها و خطرات متعدد و رو به افزایش امضا کردند.
همچنین هیات‌های ارشد نظامی ایران و سوریه در پایان مذاکرات با صدور بیانیه تاکید کردند: ادامه مقابله با تروریسم تکفیری مورد حمایت برخی قدرت‌های منطقه‌ای و بین المللی با هر نام و نشان از اهداف این توافقنامه است.
دو طرف همچنین تاکید کردند، امضای توافقنامه نظامی همه جانبه در راستای اجرای منویات رهبران سیاسی و نظامی دو کشور صورت گرفت، تا در راستای ارتقای توانمندی‌های دفاعی تهران و دمشق و حفاظت از توانمندی‌های خود اتکایی شان در مقابل هر تجاوز خارجی احتمالی سهم موثری داشته باشد.
روسای هیات‌های ارشد نظامی ایران و سوریه در پایان دیدار‌ها و مذاکرات دوجانبه تاکید کردند، این توافقنامه نتیجه سال‌ها هماهنگی و همکاری نظامی، امنیتی و فنی در زمینه‌های مختلف بوده که در اقدامات مشترک در مبارزه با تروریسم طی سال‌های متمادی جنگ علیه سوریه آشکار شده است.
سرلشکر محمد باقری و سپهبد علی ایوب همچنین تصریح کردند، هیات‌های ارشد نظامی ایران و سوریه در مذاکرات دوجانبه خود آخرین تحولات سوریه را مورد بررسی قراردادند.
آنان برضرورت خروج همه نیرو‌های مسلح خارجی که به صورت غیر نظامی و بر خلاف میثاق نامه‌ها و قوانین بین المللی وارد سوریه شده اند، تاکید و اعلام کردند نیرو‌های یادشده مانع اصلی پاکسازی کامل گروه‌های تروریستی مسلح گسترش یافته در برخی مناطق سوریه هستند.
دو طرف همچنین بر اهمیت ادامه همکاری‌ها و هماهنگی‌ها میان نیرو‌های مسلح دو کشور در راستای منافع عالی مشترک دو کشور دوست (ایران و سوریه) تاکید کردند. سردار باقری سه شنبه شب در راس یک هیات نظامی بلندپایه وارد دمشق شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر دفاع سوریه: آمریکا اگر می‌توانست ایران و سوریه را تسلیم کند، یک لحظه تأخیر نمی‌کرد
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، علی عبدالله ایوب وزیر دفاع سوریه گفت: اگر دولت‌های آمریکا می‌توانستند کاری کنند که سوریه، ایران و محور مقاومت تسلیم شوند، حتی یک لحظه هم تاخیر نمی‌کردند.
وی افزود: هزینه‌های پایداری هر قدر هم که افزایش یابد، هزینه‌های آن کمتر از هزینه‌های تسلیم شدن خواهد بود.
وزیر دفاع سوریه تاکید کرد: قانون سزار با مردم سوریه در زمینه مواد غذایی و دارویی می‌جنگد و برای مقابله با پیامد‌های این قانون تلاش می‌کنیم.
وی همچنین گفت: اسرائیل شریک قدرتمند در جنگ علیه سوریه بود و گروهک‌های تروریستی بخشی از تجاوزگری‌های اسرائیل بودند.
وزیر دفاع سوریه افزود: ارتش سوریه که از سال ۲۰۱۱ با پایداری، ساختار حکومت را حفظ کرد، بدون تردید پیروز خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۲۰ هزار تن وش پنبه از کشتزار‌های خراسان شمالی 
توسعه نخلستان های هویزه
تقویم روز و اوقات شرعی ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
افتتاح مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه 
«شریک جرم» و «نبرد خاموش»، از شبکه مستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق ایوانکی
تهران حاضر، ایران غایب؛ روایتی کوتاه از کنفرانس تهران
پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در خراسان شمالی
تولید ۱۱۰ تن گوشت شتر در خراسان شمالی
به پنج‌شنبه خوش آمدید
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۶ آذر
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش آمریکا در تجاوز به تهران
گلایه شهروندخبرنگار اشنویه‌ای از مشکل تجهیزات گرمایشی سالن‌های ورزشی
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
اعلام آثار راه‌یافته به ۲ بخش جشنواره جهانی فیلم فجر
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)